a co tyczy sie vadera kurde jakie on ma oczy ! jak on patrzy az chwyta za serce
Nasze Avatary...

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575
Re: Nasze Avatary...
Deep mnie z ato twoj pajączek przerazil
i to jego znienacka Booo!
:D
- i jak go nie kochać

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Remik - boski Vader! Mam takiego w pracy na biurku! :D Dostałam 2 lata temu na Święta ("secret Santa" sobie zorganizowaliśmy, więc nawet nie wiem, kto mi to kupił). A akurat niego dostałam, bo ludzie z firmy moje nazwisko właśnie 'starwars' wymawiają :D
Jak mam za duży bałagan na biurku, to mu rączki odpadają ;)
Jak mam za duży bałagan na biurku, to mu rączki odpadają ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Force
- Bosman

- Numer GG: 0
Gdzie tu siła w tym Vaderze? ma duże oczka ..ale nie rozczulajmy sie... Vader to Vader na niewinnych używał force gripa... Wiec albo poteżny Vader albo żaden 

-
Heimdall
- Bosman

Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest? Jak można zamienić Tyra na jakiegoś Vadra. To się w głowie nie mieści.
PS. Tak, jestem oburzony zaistniałą sytuacją
.
PS. Tak, jestem oburzony zaistniałą sytuacją
...

-
Elfin
- Mat

- Numer GG: 9599112
A mi sie tam podoba...Jest taki... No... Niepowarzalny... A co do kartofli to przyznam ze podobienstwo istnieje...No i mamy kolejny przyklad jak to cos ZLEGO ukazuje przed swiatem milutkie oblicze... BAZYL Ty tez powinienes sprobowac... To nie trudne.. CHybaHeimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wyploch z niego.....

-
Force
- Bosman

Rozumiem że zfinansujesz każdemu tawerniakowi jego małą kartoflaną aparycje? Mały kartoflany bazyliszek i mały kartoflany Szelmon? Avatrarom które mają oczywiste pokrewieństwo z bulwami mówie NIEElfin pisze:BAZYL Ty tez powinienes sprobowac. To nie trudne.

-
Elfin
- Mat

- Numer GG: 9599112
Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka 

-
Remik
- Marynarz

Dla Bazyla proponuje na dzień dziecka coś takiego :Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka

PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D

-
Heimdall
- Bosman

Nie wiem, ale pewnie w okolicach wykopkówRemik pisze:PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Niestety BAZYL to już stary pryk i jego takie święta pewnie nie dotyczą. A nawet jeśli dotyczą, to raczej ich nie obchodzi (mogę się mylić, ale to nie ma żadnego znaczenia). Dlatego zapomnij Elfinie o zmianie avatara BAZYLa. To nie nastąpi nigdy, nawet podczas jakichkolwiek świąt.Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka
...

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Google się wam zepsuło? :>Heimdall pisze:Nie wiem, ale pewnie w okolicach wykopków :)Remik pisze:PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Dzień Ziemniaka jest 31 marca :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731
Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto
. BARDZO hojnej.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Może nie gadajmy tutaj o kartoflach, bo zaś będzie, że jesteśmy niepoprawni politycznie... Bo ostatnimi czasy to sympatyczne warzywo stało się zarzewiem międzynarodowego konfliktuHeimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest?
BTW: Cytacik z kabaretu Tey:
"-Podobno są takie kraje, że kartofle sadzi się w piątek, a wykopuje w poniedziałek
-A gdzie tu wegetacja?
-No a jeść trzeba..."
BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem sięElfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się
A jeśli chodzi o mojego awatara - nie zamierzam go zmieniać, możecie skończyć o tym dyskutować
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
Deep
- Chorąży

Hmm... A więc jedyne co możemy zrobić to przekupić Falkę, żeby Bazylowi avatara podmieniła 
.

-
Dimitrij Urianov
- Pomywacz
Co wy chcecie od AVka BAZYLa. Jest taki słodki, puchaty i różowy że chce się go przytulić 

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
To jesteś prawie jak Herod... Tak jak w "Misiu"BAZYL pisze:Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się
"-Ja będę Herodem!
-Za młody jesteś na Heroda!
-Babciu, to Herod nigdy nie był młody?
-Nie!"
A marudzenie o Twój avatar po prostu weszło niektórym w krew... Jak już ktoś nie ma weny, to pisze, żebyś zmienił

-
Force
- Bosman

Wiesz chyba nawet się skuszeTavery Beast pisze:Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto. BARDZO hojnej.
Wiec jedęn dzień zróbmy jak on chce! Bazyl nie zmieniaj avatara, prrrosze! Bazyl nie jestes pluszowa rózowa jaszczurka Ciekawe co zrobi ^^Ravandil pisze:po prostu BAZYL czerpie satysfakcję z tego, że robi forumowiczom na złość