Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Eglarest »

Deep mnie z ato twoj pajączek przerazil :D i to jego znienacka Booo! :D:D

a co tyczy sie vadera kurde jakie on ma oczy ! jak on patrzy az chwyta za serce :)- i jak go nie kochać
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Remik - boski Vader! Mam takiego w pracy na biurku! :D Dostałam 2 lata temu na Święta ("secret Santa" sobie zorganizowaliśmy, więc nawet nie wiem, kto mi to kupił). A akurat niego dostałam, bo ludzie z firmy moje nazwisko właśnie 'starwars' wymawiają :D
Jak mam za duży bałagan na biurku, to mu rączki odpadają ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Gdzie tu siła w tym Vaderze? ma duże oczka ..ale nie rozczulajmy sie... Vader to Vader na niewinnych używał force gripa... Wiec albo poteżny Vader albo żaden :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest? Jak można zamienić Tyra na jakiegoś Vadra. To się w głowie nie mieści.

PS. Tak, jestem oburzony zaistniałą sytuacją :P.
...
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Heimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wyploch z niego.....
A mi sie tam podoba...Jest taki... No... Niepowarzalny... A co do kartofli to przyznam ze podobienstwo istnieje...No i mamy kolejny przyklad jak to cos ZLEGO ukazuje przed swiatem milutkie oblicze... BAZYL Ty tez powinienes sprobowac... To nie trudne.. CHyba :D :P
Force
Bosman
Bosman

Elfin pisze:BAZYL Ty tez powinienes sprobowac. To nie trudne.
Rozumiem że zfinansujesz każdemu tawerniakowi jego małą kartoflaną aparycje? Mały kartoflany bazyliszek i mały kartoflany Szelmon? Avatrarom które mają oczywiste pokrewieństwo z bulwami mówie NIE :D
Obrazek
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka :P
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka :P
Dla Bazyla proponuje na dzień dziecka coś takiego :
Obrazek

PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Remik pisze:PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Nie wiem, ale pewnie w okolicach wykopków :).
Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka :P
Niestety BAZYL to już stary pryk i jego takie święta pewnie nie dotyczą. A nawet jeśli dotyczą, to raczej ich nie obchodzi (mogę się mylić, ale to nie ma żadnego znaczenia). Dlatego zapomnij Elfinie o zmianie avatara BAZYLa. To nie nastąpi nigdy, nawet podczas jakichkolwiek świąt.
...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Heimdall pisze:
Remik pisze:PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Nie wiem, ale pewnie w okolicach wykopków :)
Google się wam zepsuło? :>
Dzień Ziemniaka jest 31 marca :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto :lol: . BARDZO hojnej.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest?
Może nie gadajmy tutaj o kartoflach, bo zaś będzie, że jesteśmy niepoprawni politycznie... Bo ostatnimi czasy to sympatyczne warzywo stało się zarzewiem międzynarodowego konfliktu ;)
BTW: Cytacik z kabaretu Tey:
"-Podobno są takie kraje, że kartofle sadzi się w piątek, a wykopuje w poniedziałek
-A gdzie tu wegetacja?
-No a jeść trzeba..."
;)
BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się :P
Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!

A jeśli chodzi o mojego awatara - nie zamierzam go zmieniać, możecie skończyć o tym dyskutować :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Hmm... A więc jedyne co możemy zrobić to przekupić Falkę, żeby Bazylowi avatara podmieniła ;)
.
Dimitrij Urianov
Pomywacz

Post autor: Dimitrij Urianov »

Co wy chcecie od AVka BAZYLa. Jest taki słodki, puchaty i różowy że chce się go przytulić :D
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:
Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się :P
Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!
To jesteś prawie jak Herod... Tak jak w "Misiu"
"-Ja będę Herodem!
-Za młody jesteś na Heroda!
-Babciu, to Herod nigdy nie był młody?
-Nie!"

A marudzenie o Twój avatar po prostu weszło niektórym w krew... Jak już ktoś nie ma weny, to pisze, żebyś zmienił ;) Nie wiem co to komu przeszkadza... Chyba to jest kolejny element "samozadowoleniowej" gry BAZYLa - "Zmień avatar! NIE!!!", "Jesteś pluszową jaszczurką! NIE!!!". po prostu BAZYL czerpie satysfakcję z tego, że robi forumowiczom na złość :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Force
Bosman
Bosman

Tavery Beast pisze:Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto :lol: . BARDZO hojnej.
Wiesz chyba nawet się skusze :D Podaj numer konta :D bo taki status to moge miec cały czas.
Ravandil pisze:po prostu BAZYL czerpie satysfakcję z tego, że robi forumowiczom na złość :P
Wiec jedęn dzień zróbmy jak on chce! Bazyl nie zmieniaj avatara, prrrosze! Bazyl nie jestes pluszowa rózowa jaszczurka Ciekawe co zrobi ^^
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ