Remik - boski Vader! Mam takiego w pracy na biurku! :D Dostałam 2 lata temu na Święta ("secret Santa" sobie zorganizowaliśmy, więc nawet nie wiem, kto mi to kupił). A akurat niego dostałam, bo ludzie z firmy moje nazwisko właśnie 'starwars' wymawiają :D
Jak mam za duży bałagan na biurku, to mu rączki odpadają ;)
Gdzie tu siła w tym Vaderze? ma duże oczka ..ale nie rozczulajmy sie... Vader to Vader na niewinnych używał force gripa... Wiec albo poteżny Vader albo żaden
Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest? Jak można zamienić Tyra na jakiegoś Vadra. To się w głowie nie mieści.
Heimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wyploch z niego.....
A mi sie tam podoba...Jest taki... No... Niepowarzalny... A co do kartofli to przyznam ze podobienstwo istnieje...No i mamy kolejny przyklad jak to cos ZLEGO ukazuje przed swiatem milutkie oblicze... BAZYL Ty tez powinienes sprobowac... To nie trudne.. CHyba
Elfin pisze:BAZYL Ty tez powinienes sprobowac. To nie trudne.
Rozumiem że zfinansujesz każdemu tawerniakowi jego małą kartoflaną aparycje? Mały kartoflany bazyliszek i mały kartoflany Szelmon? Avatrarom które mają oczywiste pokrewieństwo z bulwami mówie NIE
Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka
Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka
Dla Bazyla proponuje na dzień dziecka coś takiego :
PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Remik pisze:PS. Wie ktoś może kiedy jest oficjalny Dzień Ziemniaka:D
Nie wiem, ale pewnie w okolicach wykopków .
Elfin pisze:Nie chodzi o kartoflane avki.. Tylko o odrobine ironii ze ZLA... BAZYL powinien sie przelamac i zmienic avka na cos milutkiego i fajniutkiego.. chociaz pierwszego czewca na dzien dziecka
Niestety BAZYL to już stary pryk i jego takie święta pewnie nie dotyczą. A nawet jeśli dotyczą, to raczej ich nie obchodzi (mogę się mylić, ale to nie ma żadnego znaczenia). Dlatego zapomnij Elfinie o zmianie avatara BAZYLa. To nie nastąpi nigdy, nawet podczas jakichkolwiek świąt.
Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto . BARDZO hojnej.
Heimdall pisze:Mi się ten Vader w ogóle nie podoba. Taki kartoflany wypłoch z niego. Co to w ogóle jest?
Może nie gadajmy tutaj o kartoflach, bo zaś będzie, że jesteśmy niepoprawni politycznie... Bo ostatnimi czasy to sympatyczne warzywo stało się zarzewiem międzynarodowego konfliktu
BTW: Cytacik z kabaretu Tey:
"-Podobno są takie kraje, że kartofle sadzi się w piątek, a wykopuje w poniedziałek
-A gdzie tu wegetacja?
-No a jeść trzeba..."
BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się
Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się
Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!
A jeśli chodzi o mojego awatara - nie zamierzam go zmieniać, możecie skończyć o tym dyskutować
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil pisze:BAZYLa Dzień Dziecka nie dotyczy. Jedyne, co ma wspólnego z dziećmi, to to, że się go boją, a on lubi je straszyć. Poza tym po takim czasie nie wyobrażam sobie BAZYLa z innym avatarem. Widać przyzwyczaiłem się
Ktoś kiedyś powiedział takie słowa: BAZYL? On się urodził stary!
To jesteś prawie jak Herod... Tak jak w "Misiu"
"-Ja będę Herodem!
-Za młody jesteś na Heroda!
-Babciu, to Herod nigdy nie był młody?
-Nie!"
A marudzenie o Twój avatar po prostu weszło niektórym w krew... Jak już ktoś nie ma weny, to pisze, żebyś zmienił Nie wiem co to komu przeszkadza... Chyba to jest kolejny element "samozadowoleniowej" gry BAZYLa - "Zmień avatar! NIE!!!", "Jesteś pluszową jaszczurką! NIE!!!". po prostu BAZYL czerpie satysfakcję z tego, że robi forumowiczom na złość
Tavery Beast pisze:Hmm... to może coś takiego. Od razu mówię, że aby odblokować sobie taki status, musisz wysłać ten obraz 500 osobom, oraz dokonać hojnej dotacji na moje konto . BARDZO hojnej.
Wiesz chyba nawet się skusze Podaj numer konta bo taki status to moge miec cały czas.
Ravandil pisze:po prostu BAZYL czerpie satysfakcję z tego, że robi forumowiczom na złość
Wiec jedęn dzień zróbmy jak on chce! Bazyl nie zmieniaj avatara, prrrosze!Bazyl nie jestes pluszowa rózowa jaszczurka Ciekawe co zrobi ^^