Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Oj, oj, zaś mnie trochę nie ma i się gubię;] Co do Heimdalla, to wolałem jednak tego starego Odyna, bo już się w sumie przyzwyczaiłem... Ale do nowego też dam radę, pod warunkiem, że trochę zostanie. Ostatnio jakoś tak jest, że jak ktoś zmienia ava, to się robi szum w tym temacie :P Szczególnie jeśli jest to Szał_Pał. :P Ale Perzyn i Craw - niezły numer, musiałem chwilę pomyśleć, by się skumać, co się dzieje :) Trochę mnie to mierzi, bo nie pamiętam żadnego innego avatara Crawa (Perzyna i owszem), i dlatego mi się myli :) Po prostu do pewnego mometu bytności na forum nie zwracałem uwagi na avatary :) Ale do wszystkiego idzie przywyknąć :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Septimus Helmheid
Majtek
Majtek

Post autor: Septimus Helmheid »

Ja swojego znalazlem w necie. Wpisalem w Googlowej wyszukiwarce obrazków "gandalf". Najlepszy avatar jakiego mialem...
Septimus Helmheid
Arcymag z Blackhill
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Heimdall, to teraz się orientuj :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

To teraz musisz zostać kokiem i będziecie nie do odróżnienia :) .
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

xD
Zauważyłem ,że się zamienili dopiero jak przeczytałem te posty w których na nich pomstujecie :P
nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było! :P)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:To teraz musisz zostać kokiem i będziecie nie do odróżnienia :) .
To tylko jeszcze 300 postów... To się da w miesiąc zrobić :twisted:

nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
Czemu pronordycka PRAWICA? Przecież było - Nordycka Zielona Lewica :P Z prawicą nie chce mieć zbyt bliskich kontaktów, przynajmniej na chwilę obecną :P
Deep pisze: Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było! Razz)
Każdy uzależniony/zdominowany tak mówi - że nie jest uzależniony, że nie jest od nikogo zależny etc. To, że zaprzeczasz, to pierwszy znak, że bogini Bastet (chyba tak się pisało) na Ciebie działa :P Jakby co, to możesz prosić Thora o wsparcie :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

No i pogodziłem dwóch Odynów. Ten drugi krzyczał, że też chce być na forum, to go wstawiłem :P. Jeszcze tylko wetknę gdzieś Frekiego i Geriego (wilki Odyna) i będzie cały zwierzyniec :D
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Ten twój Thor do niczego mi nie jest potrzebny :P
Jakby co to se Freya na ava wrzucę (_nie wiem co on zrobił ale mi sie podoba).

A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie ;))
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep pisze:A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie ;))
No, ci co mają Lokich na avatarze to dopiero muszą mieć ciekawą osobowość. Kłamstwa, oszustwa, podstępy, skłonności do biseksualizmu, transwestytyzm... :D
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira. A co do kłamstw, oszustw i reszty (no może poza biseksualizmem i transwestytyzmem) to gotów jestem przyznać się, że Loki to mój idol i staram się go naśladować. Więc tu avatar się zgadza.
Heimdall
Bosman
Bosman

Perzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.
No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczy :wink: ). Gorzej w przypadku Sleipnira, ale Loki zrodził go bedąc przemienionym w klacz, więc taki straszny zoofil z niego nie był.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Hmmm.... Może zrobimy sobie kiedyś kilka dni, że wszyscy będą mięli jeden avatar i jedne podpis? Będzie smiesznie xD
.
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Niezle, niezle... Jeszcze troche i tez Lokiego sobie dam. :)
Lubie ludzi z fantazja :twisted:
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Heimdall pisze:
Perzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.
No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczy :wink: ). Gorzej w przypadku Sleipnira, ale Loki zrodził go bedąc przemienionym w klacz, więc taki straszny zoofil z niego nie był.

Wiesz mężczyzne poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna. Co nie zmienia faktu, że potomstwo Loki miał kapitalne. Dwa potwory, władczyni czegoś co można uznać za piekło i do tego jeszcze bękart z koniem... Ja się tam nie dziwie, że z tak skrzywionym życiem rodzinnym zabił Baldra.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Wiesz mężczyzne poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna.

no jeszcze potym ile wytrzyma ;)

hehe ja tam nawet nie zauwarzylem zamiany ;) czytam nicki mimo gapienia sie w awki:D
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Deep pisze:Hmmm.... Może zrobimy sobie kiedyś kilka dni, że wszyscy będą mięli jeden avatar i jedne podpis? Będzie smiesznie xD
Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni). Ale byłyby też pozytywne skutki takiej akcji - wszyscy by od razu patrzyli na nicki, i nikt by nie mówił, że poznaje kogoś po avie. A po za tym przypominałoby to trochę socjalizm we wczesnym stadium - każdy będzie miał to samo (teoretycznie) :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
thorlan
Pomywacz

Post autor: thorlan »

Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni)
Jak bazyl nie zmieni avka to jego avatara i podpis damy sobie na miejsce naszych. :wink:
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
ODPOWIEDZ