Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Oj, oj, zaś mnie trochę nie ma i się gubię;] Co do Heimdalla, to wolałem jednak tego starego Odyna, bo już się w sumie przyzwyczaiłem... Ale do nowego też dam radę, pod warunkiem, że trochę zostanie. Ostatnio jakoś tak jest, że jak ktoś zmienia ava, to się robi szum w tym temacie
Szczególnie jeśli jest to Szał_Pał.
Ale Perzyn i Craw - niezły numer, musiałem chwilę pomyśleć, by się skumać, co się dzieje
Trochę mnie to mierzi, bo nie pamiętam żadnego innego avatara Crawa (Perzyna i owszem), i dlatego mi się myli
Po prostu do pewnego mometu bytności na forum nie zwracałem uwagi na avatary
Ale do wszystkiego idzie przywyknąć 

-
Septimus Helmheid
- Majtek

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Heimdall, to teraz się orientuj 
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Deep
- Chorąży

xD
Zauważyłem ,że się zamienili dopiero jak przeczytałem te posty w których na nich pomstujecie
)
Zauważyłem ,że się zamienili dopiero jak przeczytałem te posty w których na nich pomstujecie
Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było!nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

To tylko jeszcze 300 postów... To się da w miesiąc zrobićHeimdall pisze:To teraz musisz zostać kokiem i będziecie nie do odróżnienia.
Czemu pronordycka PRAWICA? Przecież było - Nordycka Zielona Lewicanie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
Każdy uzależniony/zdominowany tak mówi - że nie jest uzależniony, że nie jest od nikogo zależny etc. To, że zaprzeczasz, to pierwszy znak, że bogini Bastet (chyba tak się pisało) na Ciebie działaDeep pisze: Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było! Razz)

-
Deep
- Chorąży

Ten twój Thor do niczego mi nie jest potrzebny 
Jakby co to se Freya na ava wrzucę (_nie wiem co on zrobił ale mi sie podoba).
A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie
)
Jakby co to se Freya na ava wrzucę (_nie wiem co on zrobił ale mi sie podoba).
A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie
.

-
Heimdall
- Bosman

No, ci co mają Lokich na avatarze to dopiero muszą mieć ciekawą osobowość. Kłamstwa, oszustwa, podstępy, skłonności do biseksualizmu, transwestytyzm...Deep pisze:A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie)
...

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira. A co do kłamstw, oszustw i reszty (no może poza biseksualizmem i transwestytyzmem) to gotów jestem przyznać się, że Loki to mój idol i staram się go naśladować. Więc tu avatar się zgadza.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczyPerzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.
...

- Solarius Scorch
- Bosman

- Numer GG: 0

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Heimdall pisze:No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczyPerzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.). Gorzej w przypadku Sleipnira, ale Loki zrodził go bedąc przemienionym w klacz, więc taki straszny zoofil z niego nie był.
Wiesz mężczyzne poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna. Co nie zmienia faktu, że potomstwo Loki miał kapitalne. Dwa potwory, władczyni czegoś co można uznać za piekło i do tego jeszcze bękart z koniem... Ja się tam nie dziwie, że z tak skrzywionym życiem rodzinnym zabił Baldra.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni). Ale byłyby też pozytywne skutki takiej akcji - wszyscy by od razu patrzyli na nicki, i nikt by nie mówił, że poznaje kogoś po avie. A po za tym przypominałoby to trochę socjalizm we wczesnym stadium - każdy będzie miał to samo (teoretycznie)Deep pisze:Hmmm.... Może zrobimy sobie kiedyś kilka dni, że wszyscy będą mięli jeden avatar i jedne podpis? Będzie smiesznie xD

-
thorlan
- Pomywacz
Jak bazyl nie zmieni avka to jego avatara i podpis damy sobie na miejsce naszych.Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni)
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm