Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było!nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
To tylko jeszcze 300 postów... To się da w miesiąc zrobićHeimdall pisze:To teraz musisz zostać kokiem i będziecie nie do odróżnienia.
Czemu pronordycka PRAWICA? Przecież było - Nordycka Zielona Lewicanie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
Każdy uzależniony/zdominowany tak mówi - że nie jest uzależniony, że nie jest od nikogo zależny etc. To, że zaprzeczasz, to pierwszy znak, że bogini Bastet (chyba tak się pisało) na Ciebie działaDeep pisze: Ok. To mój rto jest ta od kotów. WIecie o co mi chodzi. Ta z Egiptu. A jak wam nie pasuje to jest jej kot (ale ja nie jestem pod jej władzą żeby nie było! Razz)
No, ci co mają Lokich na avatarze to dopiero muszą mieć ciekawą osobowość. Kłamstwa, oszustwa, podstępy, skłonności do biseksualizmu, transwestytyzm...Deep pisze:A chodziło mi o to, że kot jest jej kotem ale żeba wam się nie poyliło, że to JA jestem tym jej kotem. Podobno av symbolizuje użytkownika (choć jak tak patrzę na tych waszych bogów to macie o sobie wysokie mniemanie)
No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczyPerzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.
Heimdall pisze:No akurat te "dzieci" i Hel dodatkowo miał z olbrzymką. A że Loki najprawdopodobniej sam wywodził się z rodu olbrzymów, to akurat w tym przypadku zoofilii nie było (poza tym ciekawe, że wyszło im takie potomstwo, pewnie był to związek kazirodczyPerzyn pisze:Zapomniałeś wspomnieć o zaawansowanej zoofilii. W końcu Loki był ojcem Fenrira i Midgardsorma a na domiar złego matką Sleipnira.). Gorzej w przypadku Sleipnira, ale Loki zrodził go bedąc przemienionym w klacz, więc taki straszny zoofil z niego nie był.
Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni). Ale byłyby też pozytywne skutki takiej akcji - wszyscy by od razu patrzyli na nicki, i nikt by nie mówił, że poznaje kogoś po avie. A po za tym przypominałoby to trochę socjalizm we wczesnym stadium - każdy będzie miał to samo (teoretycznie)Deep pisze:Hmmm.... Może zrobimy sobie kiedyś kilka dni, że wszyscy będą mięli jeden avatar i jedne podpis? Będzie smiesznie xD
Jak bazyl nie zmieni avka to jego avatara i podpis damy sobie na miejsce naszych.Znaczy się "Dzień Wkurzania Forumowiczów"? Faktycznie, mogłoby być zabawne, tylko, że BAZYL i tak zrobi porządek (a sam ava nie zmieni)