[To JEST jej imię

Zaraz zaraz, czy chodzi o trylogię "Zwiadowcy" Janusza Korczaka o polskich dywersantach? Jeśli tak, to czytałem w podstawówce i miło wspominam.BAZYL pisze:Czytam sobie "Płonący most" - drugi tom cyklu Zwiadowcy. Fajna baja
DziękiDanai pisze:Sihamaah usprawiedliwiony, bo w sumie mało się udzielam
Słyszałem, że słaba seria... Mi przypadła z antologii do gustu przede wszystkim czwarta część "Drogi do science-fiction" czyli "Od dzisiaj do wieczności", a najbardziej: "Kwiaty dla Algernona". Epickie dzieło.Oso pisze:Kroki w nieznane 2008 przerabiam
Że jak? A dlaczego? Poszukałem w necie i faktycznie znalazłem jakieś fantasy jakiegoś Flannagana, ale nie wiem jak to świadczy na rzecz braku mojej spostrzegawczości czy lamerstwa.Danai pisze:PS. Solarius = llama. Mało spostrzegawcza na dodatek ;P
Wrzuć na luz, bo coś przesadzasz (:Solarius Scorch pisze: Że jak? A dlaczego? Poszukałem w necie i faktycznie znalazłem jakieś fantasy jakiegoś Flannagana, ale nie wiem jak to świadczy na rzecz braku mojej spostrzegawczości czy lamerstwa.
Nawasem mówiąc, czytałem fantasy zapewne zanim się urodziłaś, albo wkrótce po, więc nie wrabiaj mnie w bycie nie cool. Poza tym taki terror jest szczeniacki i żałosny. Ktoś nie zna np. filmów Alberta Pyuna? Lamer!
Przepraszam moderatorów za częściowy offtop, ale na coś takiego trzeba reagować.
Przeprosiny przyjmuję, ale żeby to się więcej nie powtórzyło ;>Przepraszam moderatorów za częściowy offtop, ale na coś takiego trzeba reagować.
O przepraszam, to było mocno niejasne - skąd miałem wiedzieć, że odnosisz się nie do mojego ostatniego postu, ale jakiegoś dawnego - ale jednak mój błąd. Serio, przepraszam!Danai pisze:Wrzuć na luz, bo coś przesadzasz (:
Nie mówiłam nic na temat Twojej znajomości jakichkolwiek książek, a żartowałam z tego, że nie zauważyłeś że "Danai" to dziewczyna.
[/quote][/quote]Danai pisze:Przeprosiny przyjmuję, ale żeby to się więcej nie powtórzyło ;>
PS2. Gratuluje, Ci, Słoneczko, umiejętności czytania w wieku 5ciu lat, całkiem nieźle
pierniczysz. Wypożyczyłem chyba pierwszą i jestem załamanyAlien pisze:ja ostatnie zacząłem wypożyczać z biblioteki "przygody trzech detektywów"...
Niby książeczki dla dziecie a czyta się fajnie:D szkoda że taakie krótkie(każda mniej więcej 100stron )