Nasze Avatary...

-
Elfin
- Mat

- Numer GG: 9599112

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Bo to jest taka weryfikacja wartości sentymentalnych. Nam się teraz wydaje, że to co było kiedyś jest fajne, a po upływie czasu dochodzi się do nowych, nieraz zaskakujących wniosków ^^ Ale akurat w tym przypadku to nic nowego. Jakbym teraz do Yattamana wrócił, to pewnie coś też by mnie męczyło w nim. Dlatego lepiej trzymać sie tego co jest obecnie, a to co odeszło w cień już tam zostawićHeimdall pisze:Przy okazji uświadomiłem sobie, że ten elf to jednak rasowa ciota była.
Jak tego nie przeczytasz, to też za wiele nie straciszSolarius Scorch pisze:W ogóle chyba wypiszę się z tego threada... Człowiek znika na parę dni i musi nadrobić kilkadziesiąt stron. :]

-
Pavciooo
- Kok

- Kontakt:

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731
A tu kiedykolwiek był taki czas, żeby nie było libacji? Ten temat to jedna wielka spamerska libacja. I wszyscy o tym wiedzą, ale na szczęście to tajemnica poliszynela, tak że oficjalnie... innymi słowy M&A Team ma to gdzieś
.
A poza tym szykuję na przyszły tydzień wielki festiwal avików. A potem znowu wrócę do tego, żeby nie było zaskoczenia.
A poza tym szykuję na przyszły tydzień wielki festiwal avików. A potem znowu wrócę do tego, żeby nie było zaskoczenia.

-
Tevery Best
- Tawerniak

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Bo ten temat z założenia jest maksymalnie statsiarski, ale jakoś wszyscy się do tego przyzwyczaili... Ale też jakiś specjalnych przegięć nie ma. Ostatnie wielkie poruszenie było, jak wiele osób pozmieniało aviki na te z kreskówekTevery Best pisze:A tu kiedykolwiek był taki czas, żeby nie było libacji? Ten temat to jedna wielka spamerska libacja. I wszyscy o tym wiedzą, ale na szczęście to tajemnica poliszynela, tak że oficjalnie... innymi słowy M&A Team ma to gdzieś
Co prawda ten temat tak trochę spontanicznie się w spamerską libację zamieniłHeimdall pisze:Wtedy libacja była trochę większa niż zwykle. Tzn. był osobny libacyjny temat.
Ale postaraj się zrobić to tak, żeby każdy od razu widział efekt, bo jak avatar pobędzie przez godzinę, to można się nawet nie skapnąć, że takowy był. Szczególnie jak ktoś tylko na chwilkę wchodziTevery Best pisze:Nie, raz dziennie. Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja swojego ava mam od początku i nie zamierzam go zmieniać prawie w ogóle.

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Hmm. Już widzę propozycje poszczególnych userów.
Perzyn
manga and anime anybody?
Heimdall
nordycko ma być!
Eglarest
ustawmy sobie wszyscy całujących się chłopców
Ravandil
a ja i tak się nie załapie....
Alucard
mhrok, wampiry i szkółka niedzielna!
Falka
wiewiórki, chomiki i wiewiórki
Szelmon
zdjęcia radykalnych narodowców wiszących na latarniach
Elfin
cioty... znaczy te, no elfy
BAZYL
ban tu, ban tam....
Perzyn
Heimdall
Eglarest
Ravandil
Alucard
Falka
Szelmon
Elfin
BAZYL
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Tevery Best
- Tawerniak