Tevery Best pisze:A tu kiedykolwiek był taki czas, żeby nie było libacji? Ten temat to jedna wielka spamerska libacja. I wszyscy o tym wiedzą, ale na szczęście to tajemnica poliszynela, tak że oficjalnie... innymi słowy M&A Team ma to gdzieś
Bo ten temat z założenia jest maksymalnie statsiarski, ale jakoś wszyscy się do tego przyzwyczaili... Ale też jakiś specjalnych przegięć nie ma. Ostatnie wielkie poruszenie było, jak wiele osób pozmieniało aviki na te z kreskówek

A tak jest przecież w miarę spokojnie. A przecież forum to nie PIT, można sobie (chyba) pozwolić na odrobinę luzu
Heimdall pisze:Wtedy libacja była trochę większa niż zwykle. Tzn. był osobny libacyjny temat.
Co prawda ten temat tak trochę spontanicznie się w spamerską libację zamienił

To był jeden z najciekawszych wieczorów na forum w ostatnim czasie. Ale potem posprzątano i żyje się dalej. BTW. Muszę siedzieć chyba więcej na forum, bo nie tak dawno jakaś libacja była, sporo wpisów na CL, a nawet nie zdążyłem całej akcji zauważyć

I tak bym nie brał udziału (bo nie jestem spamerem aż takim

), ale jednak...
Tevery Best pisze:Nie, raz dziennie. Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja swojego ava mam od początku i nie zamierzam go zmieniać prawie w ogóle.
Ale postaraj się zrobić to tak, żeby każdy od razu widział efekt, bo jak avatar pobędzie przez godzinę, to można się nawet nie skapnąć, że takowy był. Szczególnie jak ktoś tylko na chwilkę wchodzi