Ja bym mógł zmienić ava na... siebie. Mam wielkości avatara jedno świetne moje zdjęcie jak jeszcze bodaj w 1 gim się bawiłem telefonem siostry który miał aparat (!). Ale stwierdzam, że jestem zbyt piękny, by takie przeciętniaki mogły oglądać moją piękną facjatę.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
LOD pisze:Ja bym mógł zmienić ava na... siebie. Mam wielkości avatara jedno świetne moje zdjęcie jak jeszcze bodaj w 1 gim się bawiłem telefonem siostry który miał aparat (!). Ale stwierdzam, że jestem zbyt piękny, by takie przeciętniaki mogły oglądać moją piękną facjatę.
To ponawiam mój apel, żeby ktoś używał mojego starego avatara na czas jak go nie mam, będzie naprawdę ciekawie
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
AC juz pewnie spi pijany. Po takim spamerskim wyczynie jak dzisiaj musial sobie pewnie jakos ulzyc.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Avatar jest jak ludzka twarz. To właśnie dzięki niej poznajemy ludzi na ulicy. Na forum poznajemy ich po avikach właśnie. Moim zdaniem ci bardziej charakterystyczni i znani użytkownicy powinni mieć w miarę stałego ava, ewentualnie każdego kolejnego utrzymywać w podobnej konwencji.
Hehe, chyba zostawie to to do jutra. Efekt rzeczywiscie poraza. Ciekawe co AC na to? No ale w koncu sam to zaproponowal.
Hmm... Wyczuwam tu prowokację... Nie wiem jeszcze dokładnie w kogo została wymierzona (w nas czy w AC), ale siedzi gdzieś tam w przyczynach Twojego działania, Szelmon. W sumie to też jestem ciekawa reakcji AC. Innych użytkowników również. Czas pokaże do czego doprowadzisz
O! Ktoś się avikami pozamieniał? Hmm... Nie zauważyłam... A któż to taki jeśli można spytać? Zaczęła mnie żreć ciekawość, a o tej porze nie mam już siły brnąć przez cały temat w poszukiwaniu jakichś danych...
Ja tylko sprostuje: nie chodzilo o to, ze postacie z mangi sa gejowate, a ze tamten awatarek z Howlem/Hauru wygladal gejowato ;]
A czy to zle? A to juz zalezy od pkt lezenia.
Cóż... Trochę jest w tym racji Przez chwilę nawet myślałam, że to jakaś dziewczyna jest na tym avie, ale w końcu doszłam do wniosku, że to Hauru. A elfka Eglaresta ledwo kojarzę... Te avek jest bardziej charakterystyczny i fajniejszy
@Craw: Śmiem przypuszczać, że tak Że są już pełnoletni. Jak bardzo się pomyliłam?