Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ja bym mógł zmienić ava na... siebie. 8) Mam wielkości avatara jedno świetne moje zdjęcie jak jeszcze bodaj w 1 gim się bawiłem telefonem siostry który miał aparat (!). Ale stwierdzam, że jestem zbyt piękny, by takie przeciętniaki mogły oglądać moją piękną facjatę. :lol:
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

LOD pisze:Ja bym mógł zmienić ava na... siebie. 8) Mam wielkości avatara jedno świetne moje zdjęcie jak jeszcze bodaj w 1 gim się bawiłem telefonem siostry który miał aparat (!). Ale stwierdzam, że jestem zbyt piękny, by takie przeciętniaki mogły oglądać moją piękną facjatę. :lol:
To ponawiam mój apel, żeby ktoś używał mojego starego avatara na czas jak go nie mam, będzie naprawdę ciekawie :D

http://img143.imageshack.us/img143/1292/logosw2.png
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

AC apel może byc bez odzewu nikt nie chce z siebie robic kretyna

LOD no pokaz ze ta piękną facjate :P:P - wtedy będzie mozna pogadac o LODzie w sensie o tobie ;)
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

No niezle. Ze dwie godziny tak pobede.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Szelmon, nie strasz mnie tak. Juz myślałem, że to AC przyszedł siać chaos na forum :P .
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

AC juz pewnie spi pijany. Po takim spamerskim wyczynie jak dzisiaj musial sobie pewnie jakos ulzyc. ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Szelmon... O_o Aż mnie zatkało. W innym temacie dałam odśwież i spadłam z krzesła, gdy to zobaczyłam. Umiesz szokować avatarami...
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Eglarest
Chorąży
Chorąży

a juz myslalem ze to AC - wnisoek czlowiek zwraca uwage an avatara i kojazy z nim drugiego uzytkownika

avatary sa wiec wazne powinny byc prawnie chronione;)
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Avatar jest jak ludzka twarz. To właśnie dzięki niej poznajemy ludzi na ulicy. Na forum poznajemy ich po avikach właśnie. Moim zdaniem ci bardziej charakterystyczni i znani użytkownicy powinni mieć w miarę stałego ava, ewentualnie każdego kolejnego utrzymywać w podobnej konwencji.
Obrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Hehe, chyba zostawie to to do jutra. Efekt rzeczywiscie poraza. Ciekawe co AC na to? No ale w koncu sam to zaproponowal.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Hmm... Wyczuwam tu prowokację... Nie wiem jeszcze dokładnie w kogo została wymierzona (w nas czy w AC), ale siedzi gdzieś tam w przyczynach Twojego działania, Szelmon. W sumie to też jestem ciekawa reakcji AC. Innych użytkowników również. Czas pokaże do czego doprowadzisz :D
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

O! Ktoś się avikami pozamieniał? Hmm... Nie zauważyłam... A któż to taki jeśli można spytać? Zaczęła mnie żreć ciekawość, a o tej porze nie mam już siły brnąć przez cały temat w poszukiwaniu jakichś danych...
Obrazek
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ja tylko sprostuje: nie chodzilo o to, ze postacie z mangi sa gejowate, a ze tamten awatarek z Howlem/Hauru wygladal gejowato ;]
A czy to zle? A to juz zalezy od pkt lezenia.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

hehe czy ja wiem czy od punktu lezenia ;) od puktu lezenia zalez juz co innego ;)

no ale co tam ja bym powiedzial ze on nie gejowato wyglada a ciotowato a to kurde zasadnicza roznica ;)
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ciotowaty, to byl Twoj elf ;]
A tak co do Twojego awatara, to zasanawiam sie czy ci chlopcy sa pelnoletni :P
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Cóż... Trochę jest w tym racji :D Przez chwilę nawet myślałam, że to jakaś dziewczyna jest na tym avie, ale w końcu doszłam do wniosku, że to Hauru. A elfka Eglaresta ledwo kojarzę... Te avek jest bardziej charakterystyczny i fajniejszy :D

@Craw: Śmiem przypuszczać, że tak :D Że są już pełnoletni. Jak bardzo się pomyliłam?
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

WinterWolf chociaz Ty nie narzekasz na mojego awka ;) :*

czy chłopcy są pełnoletni hmm no kurcze nie zastanawiałem się ale wygladają na pełnoletnich :d a przynajmniej wiecej niz 15 lat ;)

co do mojego poprzedniego elfa coz taka byla jego rola w koncu byl to elf lesna ciota ;) mial symbolizowac wszystkie elfy :D:d
ODPOWIEDZ