Ups. Zapomniałem. Falka zamknij oczy~! Za 10 sec tego nie będzieHeimdall pisze:Nawet nie wiesz jak bardzo się w tej chwili naraziłeś adminceDeep pisze:Popropaguję trochę Windowsa..
Nasze Avatary...

-
Deep
- Chorąży

Ostatnio zmieniony czwartek, 3 maja 2007, 19:52 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731

-
Phoven
- Bosman

Bo od Worda jest lepszy OO WriterTevery Best pisze:Falka to w ogóle jest naprzeciwko większości. Krytykuje Windows, krytykuje GG, Worda chyba też... Efekt snobizmu. A swoją drogą, Heimdall, napisałeś, że kwestię "popropaguję trochę Windowsa" cytowałeś od Falki. Ale głupi błąd...

-
Heimdall
- Bosman

Dzięki, nie zauważyłem, jeszcze mi by sie dostałoTevery Best pisze:A swoją drogą, Heimdall, napisałeś, że kwestię "popropaguję trochę Windowsa" cytowałeś od Falki. Ale głupi błąd...
Deep, tobie to łatwo coś wyperswadowaćDeep pisze:Ups. Zapomniałem. Falka zamknij oczy~! Za 10 sec tego nie będzie
...

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731
Użytkowałem Linuksa przez pewien czas. Kiedy znowu miałem Windę, nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić, jaki byłem szczęśliwy. nie cierpię Linuksa, komputera używam do pracy w bardzo małym stopniu, a Pingwinek się do niczego innego nie nadaje, bo zdecydowana większość programów użytkowych jest z nim niekompatybilna. Baldur - nie chodzi, Original War - nie chodzi, Kyodai Mahjong - nie chodzi... A i pracuje mi się lepiej pod Windowsem, bo do tego jestem przyzwyczajony. W Linuksie nawet wyszukiwarka mi się nie podobała.

-
Deep
- Chorąży

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobały ;) Worda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie ;)Tevery Best pisze:Falka to w ogóle jest naprzeciwko większości. Krytykuje Windows, krytykuje GG, Worda chyba też... Efekt snobizmu.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
To zalezy. Od grupy krwi konkretnie. W świetle badań grupa B wywodzi się od pasterzy i hodowców bydła, których podstawą diety było mleko i jego pochodne. Dla nich zalecane jest spożywanie mleka.Szelmon pisze:Krowie mleko dla czlowieka nie jest zbyt zdrowe, delikatnie mowiac. Rozpieprza organizm ze ho ho. Proponuje sie najpierw doinformowac, zanim sie zacznie siac zgubna propagande.Tevery Best pisze: Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek...
A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałem
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
Deep
- Chorąży

-
Heimdall
- Bosman

Każdy chce mieć trochę rozrywki, nie?BAZYL pisze:A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałemNieźle Wam czasem odwala...
Podział świata wg Falki:Falka pisze:Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobałyWorda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie
-[coś] ssie
-[coś] rulezuje.
[Bo ja prosta dzioucha ze wsi jestem...
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Mnie się wydaje, że ostatnio na forum takie odjazdy to norma... Niedługo znajdzie się coś innego, co wywoła poruszenie wśród użytkowników, i znowu będzie zabawnie... Tylko mam nadzieję, że to potrwa trochę dłużej, niż między jednym moim wejściem na forum a drugimBAZYL pisze: A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałemNieźle Wam czasem odwala...
PS. To, że (prawie) wszyscy mają ava i podpis admina, ma też jeszcze jedną zaletę - ten nie wie, które posty kasować, a które nie

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998
Jakiej normy? Norme to masz Klamce 2 ;PPerzyn pisze:Cóż, skoro akcja się zakończyła to i ja wracam do normy. A co do mleka to tyle sprzecznych opinii lata, że można o nim powiedzieć wszystko i nawet się na to dowody znajdą...
A czego spodziewasz sie po wiewiorce?Heimdall pisze:Podział świata wg Falki:Falka pisze:Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobałyWorda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie
-[coś] ssie
-[coś] rulezuje.

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ooo. Craw się przełamał i ustawił sobie jakiego bishonena. Czyżby syndrom 4B (Big Bad Bishie Boss)? Może się pochwalisz kim to od teraz będziesz na forum straszył. I czemu to nie Loki
?!
Coś mówiłeś?Craw pisze:Jakiej normy? Norme to masz Klamce 2 ;P
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998

-
szturm
- Mat

- Numer GG: 8991900
- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Eee tam jak dla mnie to ten twój avik nie jest gejowaty. Właściwie to sam chciałbym tak wyglądać jak ten gość z avika bo wtedy miałbym wzięcie u płci przeciwnej. Wiesz jak by zareagowały te wszystkie fanki m&a na real life bishonena? Wystarczyłoby przebierać i wybierać sobie te co lepsze. No i twój avik ma genialną minę. Ten uśmieszek w stylu "właśnie umieściłem pod twoim krzesłem kilogram C4". Lepsza może być tylko akcja w stylu "Pokój temu domowi." wypowiadane tonem jaki zarezerwowany jest na ogół dla "Zaraz nałykasz się ołowiu Kincade."
^Cała ta wypowiedź znaczy, że avik mi się podoba. I ma fajny płaszczyk a to zawsze bonus. Chyba przez ciebie pokombinuje na zamkiem.
^Cała ta wypowiedź znaczy, że avik mi się podoba. I ma fajny płaszczyk a to zawsze bonus. Chyba przez ciebie pokombinuje na zamkiem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica