Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Heimdall pisze:
Deep pisze:Popropaguję trochę Windowsa.
Nawet nie wiesz jak bardzo się w tej chwili naraziłeś admince :wink: .
Ups. Zapomniałem. Falka zamknij oczy~! Za 10 sec tego nie będzie ;)
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 maja 2007, 19:52 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Falka to w ogóle jest naprzeciwko większości. Krytykuje Windows, krytykuje GG, Worda chyba też... Efekt snobizmu. A swoją drogą, Heimdall, napisałeś, że kwestię "popropaguję trochę Windowsa" cytowałeś od Falki. Ale głupi błąd...
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Tevery Best pisze:Falka to w ogóle jest naprzeciwko większości. Krytykuje Windows, krytykuje GG, Worda chyba też... Efekt snobizmu. A swoją drogą, Heimdall, napisałeś, że kwestię "popropaguję trochę Windowsa" cytowałeś od Falki. Ale głupi błąd...
Bo od Worda jest lepszy OO Writer :P Od GG - Konnekt (choć akurat go nie używam bo jestem pod tym względem tradycjonalistą). Od Windy - Linuksy sa lepsze ale przecież mozna mieć dwa systemy (obok podpisany tak ma), no nie? ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Tevery Best pisze:A swoją drogą, Heimdall, napisałeś, że kwestię "popropaguję trochę Windowsa" cytowałeś od Falki. Ale głupi błąd...
Dzięki, nie zauważyłem, jeszcze mi by sie dostało :P .
Deep pisze:Ups. Zapomniałem. Falka zamknij oczy~! Za 10 sec tego nie będzie
Deep, tobie to łatwo coś wyperswadować :wink: . Poza tym nie wiem po co tak co chwile zmieniasz avatar na kilka godzin/minut, skoro po chwili i tak wracasz do kota.
...
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Użytkowałem Linuksa przez pewien czas. Kiedy znowu miałem Windę, nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić, jaki byłem szczęśliwy. nie cierpię Linuksa, komputera używam do pracy w bardzo małym stopniu, a Pingwinek się do niczego innego nie nadaje, bo zdecydowana większość programów użytkowych jest z nim niekompatybilna. Baldur - nie chodzi, Original War - nie chodzi, Kyodai Mahjong - nie chodzi... A i pracuje mi się lepiej pod Windowsem, bo do tego jestem przyzwyczajony. W Linuksie nawet wyszukiwarka mi się nie podobała.
Deep
Chorąży
Chorąży

Ja przez całe życie siedzę w oknie.

No ale zdaje się temat do czego innego przeznaczony więc zamiast Windowsa lepiej mojego kota podziwiajcie bo znowu posty zaczną znikać.
po co tak co chwile zmieniasz avatar na kilka godzin/minut, skoro po chwili i tak wracasz do kota.
Dawno nie zmieniałem no. :D
.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Tevery Best pisze:Falka to w ogóle jest naprzeciwko większości. Krytykuje Windows, krytykuje GG, Worda chyba też... Efekt snobizmu.
Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobały ;) Worda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Szelmon pisze:
Tevery Best pisze: Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek...
Krowie mleko dla czlowieka nie jest zbyt zdrowe, delikatnie mowiac. Rozpieprza organizm ze ho ho. Proponuje sie najpierw doinformowac, zanim sie zacznie siac zgubna propagande.
To zalezy. Od grupy krwi konkretnie. W świetle badań grupa B wywodzi się od pasterzy i hodowców bydła, których podstawą diety było mleko i jego pochodne. Dla nich zalecane jest spożywanie mleka.

A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałem :D Nieźle Wam czasem odwala...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Deep
Chorąży
Chorąży

BAZYL pisze:A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałem :D Nieźle Wam czasem odwala...

O , ja bym powiedział ,że nie tylko czasem :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

BAZYL pisze:A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałem :D Nieźle Wam czasem odwala...
Każdy chce mieć trochę rozrywki, nie? :D
Falka pisze:Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobały ;) Worda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie ;)
Podział świata wg Falki:
-[coś] ssie
-[coś] rulezuje.

:wink:

[Bo ja prosta dzioucha ze wsi jestem... ;) - dop. FLK]
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze: A co do ekspansji awików ze Świństerem, to powiem, ze jak zobaczylem i pocztyałem ten temat, to chyba z pięć minut się śmiałem :D Nieźle Wam czasem odwala...
Mnie się wydaje, że ostatnio na forum takie odjazdy to norma... Niedługo znajdzie się coś innego, co wywoła poruszenie wśród użytkowników, i znowu będzie zabawnie... Tylko mam nadzieję, że to potrwa trochę dłużej, niż między jednym moim wejściem na forum a drugim :P To tylko kwestia czasów.

PS. To, że (prawie) wszyscy mają ava i podpis admina, ma też jeszcze jedną zaletę - ten nie wie, które posty kasować, a które nie :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Perzyn pisze:Cóż, skoro akcja się zakończyła to i ja wracam do normy. A co do mleka to tyle sprzecznych opinii lata, że można o nim powiedzieć wszystko i nawet się na to dowody znajdą...
Jakiej normy? Norme to masz Klamce 2 ;P
Heimdall pisze:
Falka pisze:Czemu od razu snobizmu? Wypróbowałam różne programy/systemy i teraz krytykuję te, które mi się nie spodobały ;) Worda nie będę krytykować, bo nie spotkałam nic lepszego. OO ssie ;)
Podział świata wg Falki:
-[coś] ssie
-[coś] rulezuje.

:wink:
A czego spodziewasz sie po wiewiorce?
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ooo. Craw się przełamał i ustawił sobie jakiego bishonena. Czyżby syndrom 4B (Big Bad Bishie Boss)? Może się pochwalisz kim to od teraz będziesz na forum straszył. I czemu to nie Loki :wink: ?!
Craw pisze:Jakiej normy? Norme to masz Klamce 2 ;P
Coś mówiłeś?
Craw
Bosman
Bosman

;]
Awatar to moja chwilowa inspiracja "Ruchomym Zamkiem Howla."
Niestety, koles na tym zdjeciu jest wlasnie bishonenowaty... Jak do tej pory nie znalazlem wersji ala "ostre picie trzy noce pod rzad" ;/
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ale Craw, on jest słodki. Zupełnie jak ten ostatni z twojego kawału ;p

OO ssie, zgadzam się z Falką. I z Teverym. Ale co się dziwić, jeżeli ktoś mieszka w Angli? ;p Ona już tym przesiąkła...
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Craw
Bosman
Bosman

Ano taki wlasnie gejowaty, dlatego mnie nieco drazni :/
Jezeli nie znajde jakiejs normalniejszej wersji, to pewnie Howlowi powiemy za niedlugo dobranoc ;]
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Eee tam jak dla mnie to ten twój avik nie jest gejowaty. Właściwie to sam chciałbym tak wyglądać jak ten gość z avika bo wtedy miałbym wzięcie u płci przeciwnej. Wiesz jak by zareagowały te wszystkie fanki m&a na real life bishonena? Wystarczyłoby przebierać i wybierać sobie te co lepsze. No i twój avik ma genialną minę. Ten uśmieszek w stylu "właśnie umieściłem pod twoim krzesłem kilogram C4". Lepsza może być tylko akcja w stylu "Pokój temu domowi." wypowiadane tonem jaki zarezerwowany jest na ogół dla "Zaraz nałykasz się ołowiu Kincade."

^Cała ta wypowiedź znaczy, że avik mi się podoba. I ma fajny płaszczyk a to zawsze bonus. Chyba przez ciebie pokombinuje na zamkiem.
ODPOWIEDZ