Na te wszystkie bazyle juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ !
Nasze Avatary...

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Zeby przepelnic czare?Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
I chyba Ci to na dobre wyszło, bo jest dużo lepszy od poprzednich, nawet od tego pierwszego "nickowego"Alucard 666 pisze:A ja powróciłem do mojego "nickowego" odpowiednika.
Ja rozumiem, jakby to były np. "wariacje na temat BAZYLA", ale że wszystkie są takie same... Szczególnie dziwnie to wygląda w dziale "sesje"Alucard 666 pisze:Na te wszystkie BAZYLe juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ ! Twisted Evil

-
Deep
- Chorąży

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Wiem, że za dużo by to nie pomogło, ale byłoby zabawnie... I zawsze znalazł by się ktoś "winny" (choćby podszywania się pod BAZYLA), tak więc na o brak rozrywek dla gawiedzi nie musieliśmy się martwić... W końcu publiczne egzekucje w Średniowieczu to był popularny sposób na nudę, oczywiście nie dla zainteresowanego... Więc jakby tu wpuścić Inkwizycję, to zrobiłoby się ciekawieSzelmon pisze:Zeby przepelnic czare?Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...

-
Ouzaru

-
szturm
- Mat

- Numer GG: 8991900
- Kontakt:

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Jest to niezaprzeczalnie jeden z piekniejszych avatarow w historii tego forum. Uwazaj jednak! Administracja moze Ci go zdjac za propagowanie trucizny i niezdrowego trybu zycia.szturm pisze:mleko.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
szturm
- Mat

- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
Dziękuję. Starałem się. Ale od razu zastrzegam, kartonowe jest lepsze.Szelmon pisze: Jest to niezaprzeczalnie jeden z piekniejszych avatarow w historii tego forum.
Spoko loko, wtedy spróbuję z szate le denaturat.Szelmon pisze: Uwazaj jednak! Administracja moze Ci go zdjac za propagowanie trucizny i niezdrowego trybu zycia.
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Krowie mleko dla czlowieka nie jest zbyt zdrowe, delikatnie mowiac. Rozpieprza organizm ze ho ho. Proponuje sie najpierw doinformowac, zanim sie zacznie siac zgubna propagande.Tevery Best pisze: Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek...

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Cóż, skoro akcja się zakończyła to i ja wracam do normy. A co do mleka to tyle sprzecznych opinii lata, że można o nim powiedzieć wszystko i nawet się na to dowody znajdą...
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Deep, co innego czyli kota. Prawda? Nie zrobisz na tego i nie zaczniesz kolejnej wojny o kota. Wszyscy wiedzą, ze tobie tylko kot pasuje i tyle.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica