Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A ja powróciłem do mojego "nickowego" odpowiednika. ;)
Na te wszystkie bazyle juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ ! :twisted:
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...
Zeby przepelnic czare?
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Alucard 666 pisze:A ja powróciłem do mojego "nickowego" odpowiednika. ;)
I chyba Ci to na dobre wyszło, bo jest dużo lepszy od poprzednich, nawet od tego pierwszego "nickowego"

Alucard 666 pisze:Na te wszystkie BAZYLe juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ ! Twisted Evil
Ja rozumiem, jakby to były np. "wariacje na temat BAZYLA", ale że wszystkie są takie same... Szczególnie dziwnie to wygląda w dziale "sesje" :P Myślę, że jak mieliśmy bajkowe avatary było ciekawiej, bo przynajmniej było jakieś zróżnicowanie... Ale ostatnio i tak siedzę na forum bardzo krótko, to może te wszystkie BAZYLe przeżyję :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Alucard 666 pisze:Na te wszystkie BAZYLe juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ ! :twisted:
Spoko spoko. Bajki też nam się znudziły więc BAZYLe też długo nie przetrwają (oprócz tego jedynego, słusznego ;)). No i przynajm,niej nikt nie narzeka, że znowu kota się pozbyłem :P
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Szelmon pisze:
Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...
Zeby przepelnic czare?
Wiem, że za dużo by to nie pomogło, ale byłoby zabawnie... I zawsze znalazł by się ktoś "winny" (choćby podszywania się pod BAZYLA), tak więc na o brak rozrywek dla gawiedzi nie musieliśmy się martwić... W końcu publiczne egzekucje w Średniowieczu to był popularny sposób na nudę, oczywiście nie dla zainteresowanego... Więc jakby tu wpuścić Inkwizycję, to zrobiłoby się ciekawie :P Aha, byłbym zapomniał - pamiętajcie, że "No one expects the Spanish Inquisition" (by Monty Python):)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

BAZYL, wybacz. Ja tak tylko wyrażałam swoją sympatię :) Już potulnie i posłusznie wracam do własnego, skromnego avika...
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

A mi się już bazyli znudził. Tzn, av bazylego xD

A teraz... mleko. Nie pytajcie dlaczego. Ale mi odwala, ot co.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

szturm pisze:mleko.
Jest to niezaprzeczalnie jeden z piekniejszych avatarow w historii tego forum. Uwazaj jednak! Administracja moze Ci go zdjac za propagowanie trucizny i niezdrowego trybu zycia.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Dobra, mi też się Śfinster znudził. Co prawda ma większego dżona niż Odyn, ale ten ma ich przynajmniej kilka :) .
...
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Szelmon pisze: Jest to niezaprzeczalnie jeden z piekniejszych avatarow w historii tego forum.
Dziękuję. Starałem się. Ale od razu zastrzegam, kartonowe jest lepsze.
Szelmon pisze: Uwazaj jednak! Administracja moze Ci go zdjac za propagowanie trucizny i niezdrowego trybu zycia.
Spoko loko, wtedy spróbuję z szate le denaturat.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Nareszcie! Powiem wprost - szturm miał najbardziej denerwujące awatary na całym forum. Jak już zmienił ten wibrator - to na Śfinstera BAZYLa. A tak? Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek... Wezmę aparat od siory i se w podpisie ustawię zdjęcie Łaciatego, bo avka nie zamierzam zmieniać w ogóle.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Tevery Best pisze: Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek...
Krowie mleko dla czlowieka nie jest zbyt zdrowe, delikatnie mowiac. Rozpieprza organizm ze ho ho. Proponuje sie najpierw doinformowac, zanim sie zacznie siac zgubna propagande.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Cóż, skoro akcja się zakończyła to i ja wracam do normy. A co do mleka to tyle sprzecznych opinii lata, że można o nim powiedzieć wszystko i nawet się na to dowody znajdą...
Deep
Chorąży
Chorąży

Ej no panowie... Nie godzi się tak łatwo rezygnować...

No trudno. To ja też sie nie będę wyróżniał i zaraz wrzucę coś innego.
.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Deep, co innego czyli kota. Prawda? Nie zrobisz na tego i nie zaczniesz kolejnej wojny o kota. Wszyscy wiedzą, ze tobie tylko kot pasuje i tyle.
Deep
Chorąży
Chorąży

A właśnie., że nie :P
Popropaguję trochę Windowsa. Ale kto niedługo wróci, nie martw się.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Deep pisze:Popropaguję trochę Windowsa.
Nawet nie wiesz jak bardzo się w tej chwili naraziłeś admince :wink: .
Ostatnio zmieniony czwartek, 3 maja 2007, 19:43 przez Heimdall, łącznie zmieniany 2 razy.
...
ODPOWIEDZ