Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ouzaru? I ty tutaj? Wyrzeklas sie swojego zdjecia? ;p

Ale fioletowa czcionka psuje efekt. od razu widac, ze to ty.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

To wcale nie jest smieszne -- --"
Na miejscu Bazyla wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

ROTFL! xD

Ale mój avik mi się teraz podoba :P Chyba lepsze to niż fotka mojego dekoltu z Zir ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Craw pisze:Na miejscu BAZYLa wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]
Trochę zbyt przypakowana jak na laskę, no i ta żelazna twarz, poza tym, może tutaj tego nie widać, ale ma jaja :wink: . A ty też powinieneś z Perzynem dostać bana za wymienianie się avatarami.
...
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Ouzaru pisze:Ale mój avik mi się teraz podoba :P Chyba lepsze to niż fotka mojego dekoltu z Zir ;)
Jakiego dekoltu? Nic nie widać :)
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

A ja widze ze sie ktos naprawde chce doigrac... Ja takze walnalbym kazdemu po baniku, bo zaloze sie ze Bazylowi teraz czacha dymi ze zlozci... Nie widze w tym nic zabawnego aby robic se jaja z uzytkownikow... No dobra gdyby to byli zwykli smiertelnicy... Ale to jest ADMIN... ( This is ADMin!!! ) :D
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

Ja bym w takim razie tobie słoneczko też walnął po baniku. Za wygląd, ot co. Bo jesteś... zwykłym śmiertelnikiem. =='
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Elfin pisze:A ja widze ze sie ktos naprawde chce doigrac... Ja takze walnalbym kazdemu po baniku, bo zaloze sie ze BAZYLowi teraz czacha dymi ze zlozci... Nie widze w tym nic zabawnego aby robic se jaja z uzytkownikow... No dobra gdyby to byli zwykli smiertelnicy... Ale to jest ADMIN... ( This is ADMin!!! ) :D
Widzisz, jakbyśmy jeszcze mieli złe intencje i robili to by w jakikolwiek sposób BAZYLowi dopiec to może. Ale cała akcja jest rodzajem happeningu a padło na BAZYLa bo a)jest niezmienny w swym avie b)bo wszyscy go tu znają c) Bo to żadne this is ADMIN tylko This is SPARTA. :P d) Jeśli BAZYL nas pobanuje to tylko będzie oznaczać przewrażliwienie na swoim punkcie. e) Szkoda pozbywać się połowy aktywnych użytkowników forum.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

Perzyn pisze:. e) Szkoda pozbywać się połowy aktywnych użytkowników forum.
I przy okazji większości graczy rozkręcających sesje.

A że Bazyli nie jest przewrażliwiony, co można zauważyć tu i tam, w końcu może zmieni ava.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Heimdall
Bosman
Bosman

szturm pisze:A że Bazyli nie jest przewrażliwiony, co można zauważyć tu i tam, w końcu może zmieni ava.
Nie zmieni, prędzej nam pousuwa, bo nie jest nas aż tak wielu, może dziesięciu. Poza tym całkiem możliwe, że to oleje i poczeka aż sie nam znudzi :) .
...
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Wy mnie tu nie straszcie, ja wchodzę, a tu BAZYL spamuje... Ech, nie straszcie ludzi...
Od dziś płacę Eurogąbkami.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

Ciiii. Heimdall, zakładam po prostu tą najpozytywniejszą opcję. xD
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Tori pisze:Wy mnie tu nie straszcie, ja wchodzę, a tu BAZYL spamuje... Ech, nie straszcie ludzi...
A to takie złe by było jakby BAZIU wyszedł do ludzi i zaczął spamować? ;)

Pozatym możecie się teraz nauczyć rozpoznawać ludzi po nicku a nie po avie :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep pisze:A to takie złe by było jakby BAZIU wyszedł do ludzi i zaczął spamować? ;)
No ale taki flood (jakieś sześć postów pod rząd) to już by był a lekka przesada :) .

Poza tym, że to nauczy rozpoznawać ludzi po nicku jest jeszcze jeden plus. Nie zawalamy Tawerny masą avatarów i wielkich sygnaturek, dzięki czemu szybciej chodzi :D .
...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Craw pisze:Na miejscu BAZYLa wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]
A ja na miejscu BAZYLa bym wszystkjich oszczędził, tylko Ouz zbanował, bo ona najlepiej wie, na jakie grunty nie należy wchodzić...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

BAZYL pisze:
A ja na miejscu BAZYLa bym wszystkjich oszczędził, tylko Ouz zbanował, bo ona najlepiej wie, na jakie grunty nie należy wchodzić...
Pozbadz sie litosci z serca swego. Slowo "oszczedzic" nienaturalnie brzmi w Twoich ustach. No ale Twoja wola. Gdybys jednak poczul sie zniecierpliwiony zaistniala sytuacja, wiedz ze moi siepacze sa gotowi wyruszyc w kazdej chwili.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

AAAAAAAAAA :P Co się tu porobiło... Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać... Pierwsze wrażenie - bezcenne, gdy się człowiek nie kapnie i wydaje się, że BAZYL całą stronę zaspamował :P Niezłe, niezłe... Powinien się cieszyć, że ma tak duży fanklub, za to powinna być pochwała, a nie ban :wink:

PS Ja ava nie zmienię, ktoś musi stanąć po Jasnej Stronie Mocy i bronić Tawernę przed inwazją ZŁA w liczbie większej niż jeden (bo BAZYLA na razie nie ruszę :P )
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
ODPOWIEDZ