Nasze Avatary...

-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:

-
- Bosman
Trochę zbyt przypakowana jak na laskę, no i ta żelazna twarz, poza tym, może tutaj tego nie widać, ale ma jajaCraw pisze:Na miejscu BAZYLa wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]

...

- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0

-
- Mat
- Numer GG: 9599112

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Widzisz, jakbyśmy jeszcze mieli złe intencje i robili to by w jakikolwiek sposób BAZYLowi dopiec to może. Ale cała akcja jest rodzajem happeningu a padło na BAZYLa bo a)jest niezmienny w swym avie b)bo wszyscy go tu znają c) Bo to żadne this is ADMIN tylko This is SPARTA.Elfin pisze:A ja widze ze sie ktos naprawde chce doigrac... Ja takze walnalbym kazdemu po baniku, bo zaloze sie ze BAZYLowi teraz czacha dymi ze zlozci... Nie widze w tym nic zabawnego aby robic se jaja z uzytkownikow... No dobra gdyby to byli zwykli smiertelnicy... Ale to jest ADMIN... ( This is ADMin!!! )

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Bosman

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Chorąży

-
- Bosman
No ale taki flood (jakieś sześć postów pod rząd) to już by był a lekka przesadaDeep pisze:A to takie złe by było jakby BAZIU wyszedł do ludzi i zaczął spamować?

Poza tym, że to nauczy rozpoznawać ludzi po nicku jest jeszcze jeden plus. Nie zawalamy Tawerny masą avatarów i wielkich sygnaturek, dzięki czemu szybciej chodzi

...

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
A ja na miejscu BAZYLa bym wszystkjich oszczędził, tylko Ouz zbanował, bo ona najlepiej wie, na jakie grunty nie należy wchodzić...Craw pisze:Na miejscu BAZYLa wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Pozbadz sie litosci z serca swego. Slowo "oszczedzic" nienaturalnie brzmi w Twoich ustach. No ale Twoja wola. Gdybys jednak poczul sie zniecierpliwiony zaistniala sytuacja, wiedz ze moi siepacze sa gotowi wyruszyc w kazdej chwili.BAZYL pisze:A ja na miejscu BAZYLa bym wszystkjich oszczędził, tylko Ouz zbanował, bo ona najlepiej wie, na jakie grunty nie należy wchodzić...Craw pisze:Na miejscu BAZYLa wszystkim wam dalbym po banie, tylko Ouz bym oszczedzil, bo fajna z niej laska ;]
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
AAAAAAAAAA
Co się tu porobiło... Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać... Pierwsze wrażenie - bezcenne, gdy się człowiek nie kapnie i wydaje się, że BAZYL całą stronę zaspamował
Niezłe, niezłe... Powinien się cieszyć, że ma tak duży fanklub, za to powinna być pochwała, a nie ban
PS Ja ava nie zmienię, ktoś musi stanąć po Jasnej Stronie Mocy i bronić Tawernę przed inwazją ZŁA w liczbie większej niż jeden (bo BAZYLA na razie nie ruszę
)

PS Ja ava nie zmienię, ktoś musi stanąć po Jasnej Stronie Mocy i bronić Tawernę przed inwazją ZŁA w liczbie większej niż jeden (bo BAZYLA na razie nie ruszę