Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

No to jest nas 4 aktywnych Nordyków :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Perzyn pisze:No to jest nas 4 aktywnych Nordyków :D
Ja, Ty, Ravandil, Craw i Lord de Bill. To pięciu będzie :D .
...
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Pięciu... Że ja niby aktywny jestem? 30 postów od rejestracji, co więcej za mało kontrowersyjne, żeby wzbudzić jakąś dyskusję... Na razie powinienem być traktowany jako sympatyk raczej :P

Edycja: No dobra, 40 postów. Sam nie wiem, co piszę ;]
Nordycka Zielona Lewica
Heimdall
Bosman
Bosman

Lord de Bill pisze:Pięciu... Że ja niby aktywny jestem? 30 postów od rejestracji, co więcej za mało kontrowersyjne, żeby wzbudzić jakąś dyskusję... Na razie powinienem być traktowany jako sympatyk raczej :P
Jeszcze się przyznajesz do tego, że nie jesteś aktywny? Powinieneś się wstydzić i natychmiast to zmienić masą postów we wszystkich możliwych tematach :wink: (co prawda liczy się jakość, a nie liość, ale kto by się tym przejmował? :P ).
...
thorlan
Pomywacz

Post autor: thorlan »

Wprawdzie nie jestem aktywny, ale czuje się nordykiem. Jak mnie uznacie będzie nas sześciu :wink:
Mój Avek przedstawia Tyra - boga wojny, walki i siły, a także honoru, prawa, sprawiedliwości. Jest to jeden z głównych bogów nordyckich z dynastii Azów.
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
Heimdall
Bosman
Bosman

thorlan pisze:Wprawdzie nie jestem aktywny, ale czuje się nordykiem. Jak mnie uznacie będzie nas sześciu
To już mamy dwóch Tyrów, dwóch Lokich, Thora, Forsetiego i Odyna, rośniemy w siłę. Niedługo ilość avatarów nordyckich przerośnie ilość avatarów bajkowych kilka miesięcy temu (a może i juz przerosła, nie pamiętam dokładnie ile osób dało się porwać kreskówkowemu szałowi) :) .
...
thorlan
Pomywacz

Post autor: thorlan »

Heimdall pisze:To już mamy dwóch Tyrów, dwóch Lokich, Thora, Forsetiego i Odyna, rośniemy w siłę. Niedługo ilość avatarów nordyckich przerośnie ilość avatarów bajkowych kilka miesięcy temu (a może i juz przerosła, nie pamiętam dokładnie ile osób dało się porwać kreskówkowemu szałowi) :) .
2 Tyrów?Myślałem, że będę pierwszy. No cóż, ktoś musi być pierwszy. :?
A tak w ogóle kto jest tym drugim?
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
Heimdall
Bosman
Bosman

Remik ma na avatarze Tyra trzymającego rękę w paszczy Fenrira, ale dawno go na forum nie widziałem, więc mogłeś o tym nie wiedzieć.

Jakby ktoś potrzebował jakichś nordyckich avatarów:
http://home.earthlink.net/~norsemyths/Tyr.html
...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

A ja widze Heimdall, że zmieniłeś Odyna Zboczonego na Odyn z Huginem i Muninem (płaskorzeźba). Powiem tylko, że do wersji 18+ jakoś się zdążyłem przywiązać.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Trzeba bedzie zmienic awatara, co by byl jakis wyjatkowy ;] (bo za duzo tych Lokich).

Zastanawiam sie nad czyms nordyckim albo nad fajna mangowa panienka ze skaczacymi cyckami (tyle ze sam awatar zajmuje za duzo KB jak na Tawerniane standardy :()
Perzyn
Bosman
Bosman
Kontakt:

Craw - zastanawiasz się nad czymś nordyckim. Dobrz słyszeć, że choć planujesz zmianę avika to chcesz pozostać w słusznych klimatach.
Heimdall
Bosman
Bosman

Perzyn pisze:A ja widze Heimdall, że zmieniłeś Odyna Zboczonego na Odyn z Huginem i Muninem (płaskorzeźba). Powiem tylko, że do wersji 18+ jakoś się zdążyłem przywiązać.
Chwilowo eksperymentuję z różnymi wersjami Odyna, ale na razie nie znalałem nic, co mogłoby sie równać z poprzednim avem, więc za jakiś czas możesz się spodziewać powrotu szału pał :) (chociaż ten nie jest taki zły).

Perzyn, Craw - przesadziliście :D .
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

nie dajmy sie prawicowym pronordyckim skubancom! ustawiajmy awatary z wizerunkami bogow greckich/rzymskich/egipskich/innych niz nordyckich!
Racja ! ja mam już w avatarze dwoch boskich ;) niech będą odzwierciedleniem Zefira i Hiacynta ;)
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Stanowczo żądam kary grzywny dla Crawa i Perzyna za irytowanie forumowiczów swoimi avatarami... Nie dość, że mi sie milili wcześniej, to teraz pozamieniali sobie "kłamców" i juz nie będe mógł ich rozpoznac w ogóle ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Heimdall
Bosman
Bosman

Alucard 666 pisze:Stanowczo żądam kary grzywny dla Crawa i Perzyna za irytowanie forumowiczów swoimi avatarami... Nie dość, że mi sie milili wcześniej, to teraz pozamieniali sobie "kłamców" i juz nie będe mógł ich rozpoznac w ogóle ;)
A ja właśnie teraz ich łatwiej rozpoznaję :) . Po prostu nie patrzę na avatar, tylko na podpis.
...
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Jak to sie pozamieniali? O co chodzi?

/edit
Cos tu chyba jest nie tak :/
ODPOWIEDZ