Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
No to jest nas 4 aktywnych Nordyków 

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:

-
- Bosman
Jeszcze się przyznajesz do tego, że nie jesteś aktywny? Powinieneś się wstydzić i natychmiast to zmienić masą postów we wszystkich możliwych tematachLord de Bill pisze:Pięciu... Że ja niby aktywny jestem? 30 postów od rejestracji, co więcej za mało kontrowersyjne, żeby wzbudzić jakąś dyskusję... Na razie powinienem być traktowany jako sympatyk raczej

...

-
- Pomywacz
Wprawdzie nie jestem aktywny, ale czuje się nordykiem. Jak mnie uznacie będzie nas sześciu 
Mój Avek przedstawia Tyra - boga wojny, walki i siły, a także honoru, prawa, sprawiedliwości. Jest to jeden z głównych bogów nordyckich z dynastii Azów.

Mój Avek przedstawia Tyra - boga wojny, walki i siły, a także honoru, prawa, sprawiedliwości. Jest to jeden z głównych bogów nordyckich z dynastii Azów.
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm

-
- Bosman
To już mamy dwóch Tyrów, dwóch Lokich, Thora, Forsetiego i Odyna, rośniemy w siłę. Niedługo ilość avatarów nordyckich przerośnie ilość avatarów bajkowych kilka miesięcy temu (a może i juz przerosła, nie pamiętam dokładnie ile osób dało się porwać kreskówkowemu szałowi)thorlan pisze:Wprawdzie nie jestem aktywny, ale czuje się nordykiem. Jak mnie uznacie będzie nas sześciu

...

-
- Pomywacz
2 Tyrów?Myślałem, że będę pierwszy. No cóż, ktoś musi być pierwszy.Heimdall pisze:To już mamy dwóch Tyrów, dwóch Lokich, Thora, Forsetiego i Odyna, rośniemy w siłę. Niedługo ilość avatarów nordyckich przerośnie ilość avatarów bajkowych kilka miesięcy temu (a może i juz przerosła, nie pamiętam dokładnie ile osób dało się porwać kreskówkowemu szałowi).

A tak w ogóle kto jest tym drugim?
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm

-
- Bosman
Remik ma na avatarze Tyra trzymającego rękę w paszczy Fenrira, ale dawno go na forum nie widziałem, więc mogłeś o tym nie wiedzieć.
Jakby ktoś potrzebował jakichś nordyckich avatarów:
http://home.earthlink.net/~norsemyths/Tyr.html
Jakby ktoś potrzebował jakichś nordyckich avatarów:
http://home.earthlink.net/~norsemyths/Tyr.html
...

-
- Bosman
- Kontakt:
A ja widze Heimdall, że zmieniłeś Odyna Zboczonego na Odyn z Huginem i Muninem (płaskorzeźba). Powiem tylko, że do wersji 18+ jakoś się zdążyłem przywiązać.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Bosman
- Kontakt:
Craw - zastanawiasz się nad czymś nordyckim. Dobrz słyszeć, że choć planujesz zmianę avika to chcesz pozostać w słusznych klimatach.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
Chwilowo eksperymentuję z różnymi wersjami Odyna, ale na razie nie znalałem nic, co mogłoby sie równać z poprzednim avem, więc za jakiś czas możesz się spodziewać powrotu szału pałPerzyn pisze:A ja widze Heimdall, że zmieniłeś Odyna Zboczonego na Odyn z Huginem i Muninem (płaskorzeźba). Powiem tylko, że do wersji 18+ jakoś się zdążyłem przywiązać.

Perzyn, Craw - przesadziliście

...

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904

-
- Bosman
A ja właśnie teraz ich łatwiej rozpoznajęAlucard 666 pisze:Stanowczo żądam kary grzywny dla Crawa i Perzyna za irytowanie forumowiczów swoimi avatarami... Nie dość, że mi sie milili wcześniej, to teraz pozamieniali sobie "kłamców" i juz nie będe mógł ich rozpoznac w ogóle

...