Widzę, że całkiem, całkiem jest ta strona... Szczególnie jak komuś się nie chce szukać, a chce znaleźć jakiś konkretny i w klimacie motyw. Ale i tak na razie wolę mojego ThoraSeto pisze:To i ja stronkę dorzucę: http://www.avatarpage.de/ naprawdę niezła strona. Miałem z niej dużo avataró.
Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Lord de Bill
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:
Heimdall pisze: No, ciekawe rzeczy tam są. Co prawda narazie nie będę zmieniał avatara, ale może pozapisuję sobie co fajniejsze obrazy na kompie i kiedyś wstawię... A galeria spiral jest i jest prawie taka sama morda jak na twoim avatarze.
Argh! Wstyd i hańba... Jakimś cudem nie zauważyłem linka Gallery ;/ Faktycznie, jest jeszcze "zespiralona" w drugą stronę postać z mojego awa, ale ta moja jakaś naturalniejsza jest ;] Ale spodobał mi się niesamowicie, prawie wszędzie go mam.
I przyłączam się do powszechnej opinii, że kot Deepa jest rewelacyjny ;] Najfajniejszy awatar na tym forum.
Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

No właśnie, avatar nie musi pasować do nicka, czego przykładem jest niżej podpisany. Co ma wspólnego Ravandil z Thorem? Mnie się żadne sensowne skojarzenia nie nasuwają. Musiałbym sobie wrzucić coś w klimatach elfio-warhammerowych, a już przerobiłem m.in Yattamana
Więc nie stresuj się
PS. Heimdall, nikt się nie czepia, bo niezbyt wiele osób orientuje się w nordyckiej mitologii i sztuce. Nawet jakbyś miał Heimdalla, to mało kto by się zorientował
PS. Heimdall, nikt się nie czepia, bo niezbyt wiele osób orientuje się w nordyckiej mitologii i sztuce. Nawet jakbyś miał Heimdalla, to mało kto by się zorientował

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Taaa, a do mojego nicka pasowałoby tylko zdjęcie mojej fizjonomii. Ktoś by tego chciał? Zapewniam was, że nikt za was nie chciałby mnie na codzień oglądać, ba nie chcielibyście nawet od święta.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Jak dasz zdjecie, to ja tez dam. Takie z nocnej wloczegi po Warszawie, z winem w dloni i korbaczem pod esesmanskim plaszczemPerzyn pisze:Taaa, a do mojego nicka pasowałoby tylko zdjęcie mojej fizjonomii. Ktoś by tego chciał? Zapewniam was, że nikt za was nie chciałby mnie na codzień oglądać, ba nie chcielibyście nawet od święta.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

- Solarius Scorch
- Bosman

- Numer GG: 0

-
kajtek Raulin
- Kok

-
Heimdall
- Bosman

A ja nie dam swojej parszywej mordy na avatarze, bo jeszcze pozazdrościlibyście mi urody i co by było?
Perzyn: Ale żeś rozciągnął stronę tą piosenką. A myślałem, że dłuższego tytułu niż "Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu..." Arkony nie da się wymyślić
.
Perzyn: Ale żeś rozciągnął stronę tą piosenką. A myślałem, że dłuższego tytułu niż "Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu..." Arkony nie da się wymyślić
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Mówią, że długość jakiegoś tytułu/rangi odpowiada wielkości kompleksów zainteresowanego... Wolę nie wiedzieć, z czym zmaga się ten zespółHeimdall pisze:A ja nie dam swojej parszywej mordy na avatarze, bo jeszcze pozazdrościlibyście mi urody i co by było?![]()
Perzyn: Ale żeś rozciągnął stronę tą piosenką. A myślałem, że dłuższego tytułu niż "Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu..." Arkony nie da się wymyślić.
PS. Może nie licytujmy się, kto z jakiego okresu da zdjęcie, bo jak widze posty w stylu:
To mi się nóż kieszeni otwieraA ja zdjęcie z pierwszej komuni!!!!! Razz
PS2. Męczy mnie myśl, że na powyższe zdjęcie musielibyśmy czekać jeszcze przynajmniej rok... Aż powstanie

-
kajtek Raulin
- Kok

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

-
Heimdall
- Bosman

Nie ma to jak konsekwenja. Parę postów temu pytałeś czy zna ktoś jakieś strony z avatarami, bo chętnie bys sobie zmienił. Zdecyduj się w końcu.kajtek Raulin pisze:A ja nie mam zamiaru zmieniać mojego avka!!!! Jest super i jestem do niego przywiązany!!!
Black metale tak mają od urodzeniaRavandil pisze:Mówią, że długość jakiegoś tytułu/rangi odpowiada wielkości kompleksów zainteresowanego...
...