Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Seto pisze:To i ja stronkę dorzucę: http://www.avatarpage.de/ naprawdę niezła strona. Miałem z niej dużo avataró.
Widzę, że całkiem, całkiem jest ta strona... Szczególnie jak komuś się nie chce szukać, a chce znaleźć jakiś konkretny i w klimacie motyw. Ale i tak na razie wolę mojego Thora :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Heimdall pisze: No, ciekawe rzeczy tam są. Co prawda narazie nie będę zmieniał avatara, ale może pozapisuję sobie co fajniejsze obrazy na kompie i kiedyś wstawię... A galeria spiral jest i jest prawie taka sama morda jak na twoim avatarze :) .

Argh! Wstyd i hańba... Jakimś cudem nie zauważyłem linka Gallery ;/ Faktycznie, jest jeszcze "zespiralona" w drugą stronę postać z mojego awa, ale ta moja jakaś naturalniejsza jest ;] Ale spodobał mi się niesamowicie, prawie wszędzie go mam.
I przyłączam się do powszechnej opinii, że kot Deepa jest rewelacyjny ;] Najfajniejszy awatar na tym forum.
Nordycka Zielona Lewica
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A oto mój nowy avatar ;)
Trochę do nicka nie pasuje, no ale spodobał mi się (bez skojarzeń ;) )
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

@Alucard 666: Nie, no trochę pasuje ;) Mroczny taki to może być nawet ;)
@Lord de Bill: A dziękuję, dziękuję :)
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Alucard 666 pisze:A oto mój nowy avatar ;)
Trochę do nicka nie pasuje, no ale spodobał mi się (bez skojarzeń ;) )
A kto powiedział, że avatar musi pasować do nicka? Mój na przykład nie przedstawia Heimdalla, tylko Odyna i jakoś nikt sie o to nie czepia :wink: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

No właśnie, avatar nie musi pasować do nicka, czego przykładem jest niżej podpisany. Co ma wspólnego Ravandil z Thorem? Mnie się żadne sensowne skojarzenia nie nasuwają. Musiałbym sobie wrzucić coś w klimatach elfio-warhammerowych, a już przerobiłem m.in Yattamana :wink: Więc nie stresuj się :)

PS. Heimdall, nikt się nie czepia, bo niezbyt wiele osób orientuje się w nordyckiej mitologii i sztuce. Nawet jakbyś miał Heimdalla, to mało kto by się zorientował :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Taaa, a do mojego nicka pasowałoby tylko zdjęcie mojej fizjonomii. Ktoś by tego chciał? Zapewniam was, że nikt za was nie chciałby mnie na codzień oglądać, ba nie chcielibyście nawet od święta.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Perzyn pisze:Taaa, a do mojego nicka pasowałoby tylko zdjęcie mojej fizjonomii. Ktoś by tego chciał? Zapewniam was, że nikt za was nie chciałby mnie na codzień oglądać, ba nie chcielibyście nawet od święta.
Jak dasz zdjecie, to ja tez dam. Takie z nocnej wloczegi po Warszawie, z winem w dloni i korbaczem pod esesmanskim plaszczem :D
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Szelmon pisze: Jak dasz zdjecie, to ja tez dam. Takie z nocnej wloczegi po Warszawie, z winem w dloni i korbaczem pod esesmanskim plaszczem :D
To ja dam moje zdjecie z czasow liceum, z dlugimi wlosami o gangsterska marynarka, kiedy wygladalem jak latynoski wykidajlo na dragach :)
Deep
Chorąży
Chorąży

To ja dam zdjęcie z moich pierwszych urodzin :P
.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

A ja zdjęcie z pierwszej komuni!!!!! :P
Heimdall
Bosman
Bosman

A ja nie dam swojej parszywej mordy na avatarze, bo jeszcze pozazdrościlibyście mi urody i co by było? :P

Perzyn: Ale żeś rozciągnął stronę tą piosenką. A myślałem, że dłuższego tytułu niż "Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu..." Arkony nie da się wymyślić :wink: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:A ja nie dam swojej parszywej mordy na avatarze, bo jeszcze pozazdrościlibyście mi urody i co by było? :P

Perzyn: Ale żeś rozciągnął stronę tą piosenką. A myślałem, że dłuższego tytułu niż "Niezwykle uciążliwa droga do gwiazd oraz odwieczna niemoc w zrozumieniu prawdy ukrytej na biegunach strachu..." Arkony nie da się wymyślić :wink: .
Mówią, że długość jakiegoś tytułu/rangi odpowiada wielkości kompleksów zainteresowanego... Wolę nie wiedzieć, z czym zmaga się ten zespół :P A swojego zdjęcia na avatar bym nie dał. Jedno już umieściłem w dziale z fotami i wystarczy, bo co rozpleniaę zarazę. Jak ktoś będzie bardzo chciał, to sobie znajdzie, a jak nie - to oszczędza mu to cierpienia :P

PS. Może nie licytujmy się, kto z jakiego okresu da zdjęcie, bo jak widze posty w stylu:
A ja zdjęcie z pierwszej komuni!!!!! Razz
To mi się nóż kieszeni otwiera :evil:

PS2. Męczy mnie myśl, że na powyższe zdjęcie musielibyśmy czekać jeszcze przynajmniej rok... Aż powstanie :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

W zasadzie ja mówiłem poważnie. Jeśli poprzednicy wrzucą swoje zdjęcia to ja tez postaram się o jakieś sprzed 15 lat :P
.
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

A ja nie mam zamiaru zmieniać mojego avka!!!! Jest super i jestem do niego przywiązany!!!

Offtop:
A wiecie że to 2000 post w tym temacie??? :P 8)
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

A to jest 2000 odpowiedź. I mam ochotę zrobić to, co jest na twoim avatarze, gdy widzę takie posty :evil:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

kajtek Raulin pisze:A ja nie mam zamiaru zmieniać mojego avka!!!! Jest super i jestem do niego przywiązany!!!
Nie ma to jak konsekwenja. Parę postów temu pytałeś czy zna ktoś jakieś strony z avatarami, bo chętnie bys sobie zmienił. Zdecyduj się w końcu.
Ravandil pisze:Mówią, że długość jakiegoś tytułu/rangi odpowiada wielkości kompleksów zainteresowanego...
Black metale tak mają od urodzenia :wink: .
...
ODPOWIEDZ