Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Heimdall pisze:Dobra, przejmuję obowiązki po Deepie :D .
Ale uważaj, bo to trudna praca ;) (Zwłaszcza w naszym wykonaniu :P)
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Deep pisze:Ale uważaj, bo to trudna praca ;) (Zwłaszcza w naszym wykonaniu :P)
Tylko, że teraz muszę pisać na tych ciemniejszych tłach, bo inaczej brzydko wychodzi :wink: .
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:
Tylko, że tertaz muszę pisać na tych ciemniejszych tłach, bo inaczej brzydko wychodzi :wink: .
No to już jest wystarczająco trudna praca :lol:

BTW: Kiedys mialem zamiar wstawić sobie taki avatar: Obrazek
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Hm, ten jednak bardziej mi się podoba ;) :
Obrazek
...
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Heimdall pisze:
Tylko, że teraz muszę pisać na tych ciemniejszych tłach, bo inaczej brzydko wychodzi :wink: .
To se trzeba takie cos napisac na przezroczystym tle i zapisac jako .png ;]
Heimdall
Bosman
Bosman

Craw pisze:To se trzeba takie cos napisac na przezroczystym tle i zapisac jako .png ;]
To przerasta moje możliwości :wink: .
...
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Może mi ktoś narysuje bądź skombinuje avatarka bo ten mi sie znudził!!!! Był bym wdzięczny!!! Jak co to przesłać na priv!!!!
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

A mój awatar zdobyłem tylko i wyłącznie dzięki temu forum. Czytałem jakieś starsze tematy i kliknąłem jakiś przestarzały link. Dziwnym trafem przeniósł mnie do galerii bardzo fajnych zdjęć, wśród których znalazłem właśnie mój awatar. Od tamtej pory co jakiś czas tam wchodzę, bo naprawdę fajne galerie się tam pojawiają.
Nordycka Zielona Lewica
Heimdall
Bosman
Bosman

Lord de Bill pisze:A mój awatar zdobyłem tylko i wyłącznie dzięki temu forum. Czytałem jakieś starsze tematy i kliknąłem jakiś przestarzały link. Dziwnym trafem przeniósł mnie do galerii bardzo fajnych zdjęć, wśród których znalazłem właśnie mój awatar. Od tamtej pory co jakiś czas tam wchodzę, bo naprawdę fajne galerie się tam pojawiają.
Możesz zarzucić linkiem, albo chociaż powiedzieć w którym temacie to było?
...
Deep
Chorąży
Chorąży

kajtek Raulin pisze:Może mi ktoś narysuje bądź skombinuje avatarka bo ten mi sie znudził!!!! Był bym wdzięczny!!! Jak co to przesłać na priv!!!!
Google na prawdę nie zabijają... Samemu w paincie też można całkiem fajne avy stworzyc (popatrz sobie chociażby na avatar AC)
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Widzę, że macie chłopaki żądzę władzy :P Ale faktycznie, jak się nie ma pomysłu na avatara, można powalczyć z paintem. Co się człowiek ubawi, to jego :) A może wyjść z tego nawet coś oryginalnego i klimatycznego, tak jak wspomniany wyżej avatar AC. A jak nie wyjdzie... jak coś to zawsze można liczyć na zwolenników turpizmu :) Ja i tak wolę nawet długo szukać czegoś ciekawego, bo jakbym stworzył coś sam, to by Was chyba odrzuciło :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Lord de Bill
Pomywacz
Numer GG: 3273175
Kontakt:

Post autor: Lord de Bill »

Heimdall pisze: Możesz zarzucić linkiem, albo chociaż powiedzieć w którym temacie to było?
No właśnie szukałem i znalazłem, a oto i on. Na chwilę obecną najbardziej godne polecenia wydają mi się zdjęcia pająków [no, chyba że ktoś jest arachnofobem], a i chmurki niezgorsze. Tylko że co jakiś czas się zmieniają i takiej galerii spiral, z której wziąłem tego awatara, już nie uświadczycie.
Nordycka Zielona Lewica
Heimdall
Bosman
Bosman

Lord de Bill pisze:No właśnie szukałem i znalazłem, a oto i on. Na chwilę obecną najbardziej godne polecenia wydają mi się zdjęcia pająków [no, chyba że ktoś jest arachnofobem], a i chmurki niezgorsze. Tylko że co jakiś czas się zmieniają i takiej galerii spiral, z której wziąłem tego awatara, już nie uświadczycie.
No, ciekawe rzeczy tam są. Co prawda narazie nie będę zmieniał avatara, ale może pozapisuję sobie co fajniejsze obrazy na kompie i kiedyś wstawię... A galeria spiral jest i jest prawie taka sama morda jak na twoim avatarze :) .
...
Hiro
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 5761430

Post autor: Hiro »

Jeszcze może być http://www.avatarsland.com/ bardzo dobra strona, mnóstwo avatarów w trzech rozmiarach, również fantastyczne a nawet animowane... Dla tych co nie mają talentu plastycznego :D
Obrazek
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

To i ja stronkę dorzucę: http://www.avatarpage.de/ naprawdę niezła strona. Miałem z niej dużo avataró.
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Hiro pisze:Jeszcze może być http://www.avatarsland.com/ bardzo dobra strona, mnóstwo avatarów w trzech rozmiarach, również fantastyczne a nawet animowane... Dla tych co nie mają talentu plastycznego :D
Stamtąd miałem swoje dwa pierwsze avatary, ale tak szczerze mówiąc zbyt ciekawych rzeczy się nie znajdzie na stronach z avatarami. Lepiej jest pogrzebać w google grafika. Poza tym na tej stronie są bardzo dziwne rozmiary, bo albo za małe i po powiększeniu są rozpikselowane, albo maja dziwne kształty i nie można ich dopasować, no chyba że ktoś lubi niekwadratowe avatary.
...
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Skoro już rzucamy przydatnymi stronkami to polecam oczywiscie http://www.deviantart.com, artów jest co nie miara, wiec chwile pobawimy się ze zmienianiem wyglądu i jest już avatar ^^
ODPOWIEDZ