A mój awatar zdobyłem tylko i wyłącznie dzięki temu forum. Czytałem jakieś starsze tematy i kliknąłem jakiś przestarzały link. Dziwnym trafem przeniósł mnie do galerii bardzo fajnych zdjęć, wśród których znalazłem właśnie mój awatar. Od tamtej pory co jakiś czas tam wchodzę, bo naprawdę fajne galerie się tam pojawiają.
Lord de Bill pisze:A mój awatar zdobyłem tylko i wyłącznie dzięki temu forum. Czytałem jakieś starsze tematy i kliknąłem jakiś przestarzały link. Dziwnym trafem przeniósł mnie do galerii bardzo fajnych zdjęć, wśród których znalazłem właśnie mój awatar. Od tamtej pory co jakiś czas tam wchodzę, bo naprawdę fajne galerie się tam pojawiają.
Możesz zarzucić linkiem, albo chociaż powiedzieć w którym temacie to było?
Widzę, że macie chłopaki żądzę władzy Ale faktycznie, jak się nie ma pomysłu na avatara, można powalczyć z paintem. Co się człowiek ubawi, to jego A może wyjść z tego nawet coś oryginalnego i klimatycznego, tak jak wspomniany wyżej avatar AC. A jak nie wyjdzie... jak coś to zawsze można liczyć na zwolenników turpizmu Ja i tak wolę nawet długo szukać czegoś ciekawego, bo jakbym stworzył coś sam, to by Was chyba odrzuciło
Heimdall pisze:
Możesz zarzucić linkiem, albo chociaż powiedzieć w którym temacie to było?
No właśnie szukałem i znalazłem, a oto i on. Na chwilę obecną najbardziej godne polecenia wydają mi się zdjęcia pająków [no, chyba że ktoś jest arachnofobem], a i chmurki niezgorsze. Tylko że co jakiś czas się zmieniają i takiej galerii spiral, z której wziąłem tego awatara, już nie uświadczycie.
Lord de Bill pisze:No właśnie szukałem i znalazłem, a oto i on. Na chwilę obecną najbardziej godne polecenia wydają mi się zdjęcia pająków [no, chyba że ktoś jest arachnofobem], a i chmurki niezgorsze. Tylko że co jakiś czas się zmieniają i takiej galerii spiral, z której wziąłem tego awatara, już nie uświadczycie.
No, ciekawe rzeczy tam są. Co prawda narazie nie będę zmieniał avatara, ale może pozapisuję sobie co fajniejsze obrazy na kompie i kiedyś wstawię... A galeria spiral jest i jest prawie taka sama morda jak na twoim avatarze .
Jeszcze może być http://www.avatarsland.com/ bardzo dobra strona, mnóstwo avatarów w trzech rozmiarach, również fantastyczne a nawet animowane... Dla tych co nie mają talentu plastycznego
Hiro pisze:Jeszcze może być http://www.avatarsland.com/ bardzo dobra strona, mnóstwo avatarów w trzech rozmiarach, również fantastyczne a nawet animowane... Dla tych co nie mają talentu plastycznego
Stamtąd miałem swoje dwa pierwsze avatary, ale tak szczerze mówiąc zbyt ciekawych rzeczy się nie znajdzie na stronach z avatarami. Lepiej jest pogrzebać w google grafika. Poza tym na tej stronie są bardzo dziwne rozmiary, bo albo za małe i po powiększeniu są rozpikselowane, albo maja dziwne kształty i nie można ich dopasować, no chyba że ktoś lubi niekwadratowe avatary.
Skoro już rzucamy przydatnymi stronkami to polecam oczywiscie http://www.deviantart.com, artów jest co nie miara, wiec chwile pobawimy się ze zmienianiem wyglądu i jest już avatar ^^