Ravandil pisze:<---Ja znalazłem takie coś. Może być Thor?? Bo jak nie, to jutro będę szukał, bo dzisiaj już nie mam siły
O, Thor może być, bo jego chyba jeszcze nikt nie ma. Taa, żeby nam się teraz nie zaczęła moda na nordyckie avatary, bo będzie to samo co podczas bajkowych .
Deep pisze:Może być Te mody całkiem całkiem były. Ale jakos tak nordycka mi do gustu nie przypada
Na bajkowe avatary nie była moda, tylko szaleństwo I na razie się nie stresuj, bo nordyckie avatary mają dopiero 4 osoby, więc jakaś eksplozja tutaj nie grozi. Ja tam nie znam się zbytnio na nordyckiej mitologii, ale ten Thor całkiem sympatyczny mi się wydaje
A ja nie zamierzam żadnych nordyckich cośtamcośtam wprowadzać Zmieniłem avka na troszeczkę bardziej klimatyczny niż moja paszcza po przeróbce w Paintcie Taak, zawsze, kiedy gram, to gram dobrym elfem ;]
Perzyn pisze:To co, kolejne 11 stron i histeriam na punkcie avików zakończona spamfestem?
Coś mi się zdaje, że to forum żyje mniej więcej wg takiego schematu: nic się nie dzieje - jakieś rozmowy na poważne tematy - rozluźnienie i zwiększenie poplarności offtopa - libacja spamerska - usunięcie wszelkich śladów po spamfeście - nic się nie dzieje itd.
Remik pisze:
Jest nim Tyr z Fenrirem.
Całkiem ciekawie wygląda. Szkoda tylko że Tyr za chwilę nie będzie miał ręki .
Remik pisze:Ale jaki on spokojny. Jakby robił to codziennie
No cóż, Tyr sam się zgodził włożyć rękę w paszczę Fenrira, żeby bogowie mogli go spętać łańcuchem (zrobionym z śliny ptaków, kobiecych bród, oddech ryb i paru innych tego typu rzczy), więc chyba musiał zachować spokój .
Tevery Best pisze:A ja w pierwszym momencie pomyślałem, że to illithida...
Heretyk! Przecież od razu widać, że to Loki przykuty do skały, a nad nim wąż, z którego ust ścieka jad. Brakuje na tym obrazku tylko żony Lokiego z misą służącą do łapania owych jadowych kropli, żeby Lokiemu na pysk nie spadły .
Kurak pisze:A ja nie zamierzam żadnych nordyckich cośtamcośtam wprowadzać Zmieniłem avka na troszeczkę bardziej klimatyczny niż moja paszcza po przeróbce w Paintcie
Bardziej klimatyczny?! Twoj poprzedni av byl wg. mnie jednym z najlepszych na forum.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Wiesz co Deep? Z kotem było ci bardziej do twarzy. A pani z gitarą na dodatek z dominującym brązem zlewa się z tłe. Podobnie zresztą jak chłopaki Eglaresta.