Na razie pozostanę użytkownikiem nieavatarowym.
Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Na bajkowe avatary nie była moda, tylko szaleństwoDeep pisze:Może byćTe mody całkiem całkiem były. Ale jakos tak nordycka mi do gustu nie przypada

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Się zaczyna... To co, kolejne 11 stron i histeriam na punkcie avików zakończona spamfestem?
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Kurak
- Pomywacz
- Numer GG: 0

-
Heimdall
- Bosman

Coś mi się zdaje, że to forum żyje mniej więcej wg takiego schematu: nic się nie dzieje - jakieś rozmowy na poważne tematy - rozluźnienie i zwiększenie poplarności offtopa - libacja spamerska - usunięcie wszelkich śladów po spamfeście - nic się nie dzieje itd.Perzyn pisze:To co, kolejne 11 stron i histeriam na punkcie avików zakończona spamfestem?
Całkiem ciekawie wygląda. Szkoda tylko że Tyr za chwilę nie będzie miał rękiRemik pisze: Jest nim Tyr z Fenrirem.
...

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
No to ja sobie zapodałem na czas jakiś bardziej klasyczny wizerunek Lokiego. Nordic Szał (Pał) górą!
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731

-
Heimdall
- Bosman

Heretyk! Przecież od razu widać, że to Loki przykuty do skały, a nad nim wąż, z którego ust ścieka jad. Brakuje na tym obrazku tylko żony Lokiego z misą służącą do łapania owych jadowych kropli, żeby Lokiemu na pysk nie spadłyTevery Best pisze:A ja w pierwszym momencie pomyślałem, że to illithida...
...

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Bardziej klimatyczny?!Kurak pisze:A ja nie zamierzam żadnych nordyckich cośtamcośtam wprowadzaćZmieniłem avka na troszeczkę bardziej klimatyczny niż moja paszcza po przeróbce w Paintcie
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Wiesz co Deep? Z kotem było ci bardziej do twarzy. A pani z gitarą na dodatek z dominującym brązem zlewa się z tłe. Podobnie zresztą jak chłopaki Eglaresta.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica