Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

A ja kocham jak mi kilkunastolatkowie wala teksty typu: "a wiesz ze istnieja nazi punki?". I ignoruja to: :wink: na koncu wypowiedzi.
Skad ci przyszlo do glowy, ze czuje sie starym zalogantem? :wink:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Brzoza
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Brzoza »

Bo słyszałem juz wiele takich tekstów podobnie brzmiących i wyglądajacych. proste. Dla mnie starym załogantem jest czterdziestolatek, który pamięta boom punka w Polsce, kiedy jeszcze słuchało się prawie tylko i wyłącznie clashów, ramonesów i sex pistols.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Dla mnie tez.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

A ja bym sobie zmienił ale mam nowy komputer i jeszcze nie zgrałem plików ze straego. Cały folder z avatarkami siedzi i nudzi się na dysku pozbawionym dostęou do prądu...
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Deep pisze:A ja bym sobie zmienił ale mam nowy komputer i jeszcze nie zgrałem plików ze straego. Cały folder z avatarkami siedzi i nudzi się na dysku pozbawionym dostęou do prądu...
I bardzo dobrze. Niech Ci się tamten stary dysk spali czy coś :wink: . Bo na pewno zmienisz na coś gorszego.
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:
Deep pisze:A ja bym sobie zmienił ale mam nowy komputer i jeszcze nie zgrałem plików ze straego. Cały folder z avatarkami siedzi i nudzi się na dysku pozbawionym dostęou do prądu...
I bardzo dobrze. Niech Ci się tamten stary dysk spali czy coś :wink: . Bo na pewno zmienisz na coś gorszego.
Jak się człowiek do czegoś przyzwyczai, to rzadko powie, że zmiana była na lepsze. Czas pokaże. Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pał :P A może dlatego się tylu osobom się podoba, bo oglądają go w niektórych tematach w co drugim poście :wink: A tak poza tym, to czasem zdrowo na jakiś czas zmienić ava, choćby na krótko. Bo to trochę jak z butami - wygodne, podobają się, ale mimo to trzeba je zdejmować, żeby nie zaczęły mierzić. No bo przecież, jak sobie większość forumowiczów pozmieniała avy na te z bajek to przynajmniej wesoło było :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze:
Znalazłem pare fajnych ale szkoda mi pozbywać się tego kota. A tamten dysk niech lepiej się nie pali bo mam tam zapisaną cała biblioteke mp3.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze: Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pał :P A może dlatego się tylu osobom się podoba, bo oglądają go w niektórych tematach w co drugim poście :wink:
No już nie przesadzaj, ostatnio piszę dość mało ;). A Odyna nie chce mi się zmieniać, bo tak jak Deep mam nowego kompa i nie mam ochoty przenosić plików ze starego. Poza tym po co zmieniać coś, co jest dobre?
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:
Ravandil pisze: Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pał :P A może dlatego się tylu osobom się podoba, bo oglądają go w niektórych tematach w co drugim poście :wink:
No już nie przesadzaj, ostatnio piszę dość mało ;)
Ostatnio tak, ale pamiętaj co się działo, jak gadaliśmy np. o Morrowindzie :wink: Aż nam ankietę dedykowano :) A do Odyna to już się chyba wszyscy przyzwyczaili, bo ma klimat :) A i ja do Yattamana w końcu wrócę. Doświadczenie uczy, że spontaniczne wybory są najlepsze (przynajmniej dla mnie) :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Po dlugiej nieobecności powracam w (nie)chwale z nowym avkiem :) Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka :) Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych :), ale mr. Pringels zwyciężył :)
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Remik pisze:Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych
Ach, ten róg... Czysta perwersja. Dużo większa niż szał pał mojego Odyna :wink: .
Remik pisze:Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka :)
A widzisz. Zostałeś zapomniany. Tak to jest jak się ucieka z forum i nic nie pisze przez dłuższy czas :P .
...
Remik
Marynarz
Marynarz

Heimdall pisze:
Remik pisze:Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych
Ach, ten róg... Czysta perwersja. Dużo większa niż szał pał mojego Odyna :wink: .
Remik pisze:Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka :)
A widzisz. Zostałeś zapomniany. Tak to jest jak się ucieka z forum i nic nie pisze przez dłuższy czas :P .
W tej gazetce bylo jeszcze cos o motylach :), że sa znakiem szatana czy coś :D Ale to nie moja wina, że byłem nieobecny po prostu miałem strasznie malo czasu, ale teraz mam zamiar to nadrobić :)
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Jeśli chodzi o znaki Szatana to dowiedziałem sie, ze również pacyfka jest zła! Załamane ramiona krzyza symbolizuja upadek chrześcijaństwa. Krzyż Nerona - tak to sie nazywa.

No ale mięlismy mówic o avatarach ;)
.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Remik, zmnień proszę awatara, bo cierpię. Próbuję się wyleczyć z uzależnienia, a Ty mi tutaj Pringlami po oczach walisz.... Ach, Pringles BBQ... No i się zaśliniłam... Torturujesz mnie!

;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Remik
Marynarz
Marynarz

Falka pisze:Remik, zmnień proszę awatara, bo cierpię. Próbuję się wyleczyć z uzależnienia, a Ty mi tutaj Pringlami po oczach walisz.... Ach, Pringles BBQ... No i się zaśliniłam... Torturujesz mnie!

;)
Skoro mnie tak ładnie prosisz to zmienie :) Ten może być ??:D
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

hehe ale wy zmienaicie te avatarki :D ja tam mam jeden niezmiennie od.... o jezu! juz w latach mozna liczyc :D:d ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Ja już nie zmieniam. Już ze trzy miesiące bedzie (chwilowa bajkowa zmiana na Wilka i Zająca się nie liczy :wink: ) z tym avatarem.
...
ODPOWIEDZ