Skad ci przyszlo do glowy, ze czuje sie starym zalogantem?
Nasze Avatary...

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
A ja kocham jak mi kilkunastolatkowie wala teksty typu: "a wiesz ze istnieja nazi punki?". I ignoruja to:
na koncu wypowiedzi.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
Brzoza
- Bosman

- Numer GG: 0

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Jak się człowiek do czegoś przyzwyczai, to rzadko powie, że zmiana była na lepsze. Czas pokaże. Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pałHeimdall pisze:I bardzo dobrze. Niech Ci się tamten stary dysk spali czy cośDeep pisze:A ja bym sobie zmienił ale mam nowy komputer i jeszcze nie zgrałem plików ze straego. Cały folder z avatarkami siedzi i nudzi się na dysku pozbawionym dostęou do prądu.... Bo na pewno zmienisz na coś gorszego.

-
Deep
- Chorąży

Znalazłem pare fajnych ale szkoda mi pozbywać się tego kota. A tamten dysk niech lepiej się nie pali bo mam tam zapisaną cała biblioteke mp3.Heimdall pisze:I bardzo dobrze. Niech Ci się tamten stary dysk spali czy cośDeep pisze:A ja bym sobie zmienił ale mam nowy komputer i jeszcze nie zgrałem plików ze straego. Cały folder z avatarkami siedzi i nudzi się na dysku pozbawionym dostęou do prądu.... Bo na pewno zmienisz na coś gorszego.
.

-
Heimdall
- Bosman

No już nie przesadzaj, ostatnio piszę dość małoRavandil pisze: Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pałA może dlatego się tylu osobom się podoba, bo oglądają go w niektórych tematach w co drugim poście
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Ostatnio tak, ale pamiętaj co się działo, jak gadaliśmy np. o MorrowindzieHeimdall pisze:No już nie przesadzaj, ostatnio piszę dość małoRavandil pisze: Ale faktycznie najlepszy jest Twój aktualny Odyn i jego szał pałA może dlatego się tylu osobom się podoba, bo oglądają go w niektórych tematach w co drugim poście

-
Remik
- Marynarz

Po dlugiej nieobecności powracam w (nie)chwale z nowym avkiem
Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka
Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych
, ale mr. Pringels zwyciężył 

-
Heimdall
- Bosman

Ach, ten róg... Czysta perwersja. Dużo większa niż szał pał mojego OdynaRemik pisze:Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych
A widzisz. Zostałeś zapomniany. Tak to jest jak się ucieka z forum i nic nie pisze przez dłuższy czasRemik pisze:Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka
...

-
Remik
- Marynarz

W tej gazetce bylo jeszcze cos o motylachHeimdall pisze:Ach, ten róg... Czysta perwersja. Dużo większa niż szał pał mojego OdynaRemik pisze:Zastanawiałem się, czy nie dac na avatara jednorożca bo w jakimś piśmie katolickim przeczytałem, że to znak rozpusty i rządz seksualnych.
A widzisz. Zostałeś zapomniany. Tak to jest jak się ucieka z forum i nic nie pisze przez dłuższy czasRemik pisze:Tak więc pomyliłeś się Ravandil i ja jako ostatni zmieniłem bajkowego avka.

-
Deep
- Chorąży

-
Falka
- Tawerniana Wiewiórka

- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Remik, zmnień proszę awatara, bo cierpię. Próbuję się wyleczyć z uzależnienia, a Ty mi tutaj Pringlami po oczach walisz.... Ach, Pringles BBQ... No i się zaśliniłam... Torturujesz mnie!
;)
;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
Remik
- Marynarz