Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Behemoth pisze:heh mój avek przedstawia okładkę albumu "Demigod" zespołu Behemoth (co dziwne dobry polski zespół)
Po moim nicku można wywnioskować, że lubie ten zespół :D
Swietna plytka ^_^ Niedawno nawet planowalem sobie pokombinowac z ta okladka, co by na awatarze fajnie wygladala, no ale znalazlem Klamce i bawic mi sie odechcialo :P
Behemoth
Majtek
Majtek

Post autor: Behemoth »

Craw pisze:
Behemoth pisze:heh mój avek przedstawia okładkę albumu "Demigod" zespołu Behemoth (co dziwne dobry polski zespół)
Po moim nicku można wywnioskować, że lubie ten zespół :D
Swietna plytka ^_^ Niedawno nawet planowalem sobie pokombinowac z ta okladka, co by na awatarze fajnie wygladala, no ale znalazlem Klamce i bawic mi sie odechcialo :P
Wiem, że fajna płytka :P z resztą napewno nie jedyna tego zespołu niedługo się dowiem:D( W poniedziałek kupuje od znajomego całą dyskografie Behemotha i Vadera :D )
Ravandil pisze:
Behemoth pisze: Po moim nicku można wywnioskować, że lubie ten zespół :D
Gdy zobaczyłem nick, po cichu liczyłem na kota Behemota z "Mistrza i Małgorzaty" i na jakiś ładny avik z demoniczym zwierzęciem :) No ale cóż, tyz piknie :wink:
Do Mistrza i Małgorzaty nie doszłem jeszcze :p bo jestem uczniem 1 klasy LO, ale wkońcu będe musiał tą knige przeczytać więc może zmienie avatarka :D (Myślałem tesh troche o Ozzym Osbournie na avku, bo jestem jego wielkim fanem, ale behemocik wygrał, bo jednak Polska to Polska nie?
"Wandering the globe around
I saw no miracles nor wonders
Humanity so poisoned by their myths
Why none can see my wings?!
God is Dead!!! Dead !!! Helleluyah!!!"
Vader: Halleluyah (God is Dead)
GG:1362756
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Behemoth pisze: Do Mistrza i Małgorzaty nie doszłem jeszcze :p bo jestem uczniem 1 klasy LO, ale wkońcu będe musiał tą knige przeczytać
Przeczytaj, bo WARTO :D Moja ulubiona książka, nie czekam, aż będę ją w szkole przerabiał (za rok), tylko jeszcze przed liceum przeczytałem. A mroczny kocur na avatarze jest fajny (nie mówię o tym od Deepa, on nie jest aż taki mroczny) :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:A mroczny kocur na avatarze jest fajny (nie mówię o tym od Deepa, on nie jest aż taki mroczny)
Kot Deep'a JEST fajny :D . Żeby coś było fajne, nie musi być mroczne.
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

No to zostałem bratem Crawa. Jakby nie dośc było 1 Kłamcy na forum. To kto jeszcze dołączy do nordyckiej trójcy - 2 wcieleń Lokiego i Odyna (pozdro Heimdall)?
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Perzyn pisze:To kto jeszcze dołączy do nordyckiej trójcy - 2 wcieleń Lokiego i Odyna (pozdro Heimdall)?
Oczywiście - YATTAMAAAAAAAN!!!!! :D <krzyknął ze złowieszczym uśmiechem, po czym rozejrzał się, czy gdzieś w pobliżu nie ma żadnego pielęgniarza> :P Walne se avatar z Hagarem to będzie dopiero nordycki klimat^_^
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Nie! Nie rób tego! Wiesz że to jest jedyna okazja abym mógł sobie codziennie obejrzeć choćby obrazek z Yattamanów mez babrania się VHSem?!!
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Zapowiedziałem, że avatar z Yattamanem będę miał przez dłuższy czas - przynajmniej tyle co poprzedni. No chyba, że wcześniej dostanę jakiegoś hopla na punkcie Sailor Moon lub czegoś innego z dzieciństwa :P A mówią, że w liceum się dorasta, bo w moim przypadku jest coraz gorzej :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:Zapowiedziałem, że avatar z Yattamanem będę miał przez dłuższy czas - przynajmniej tyle co poprzedni.
To dobrze, bom się już do niego przyzwyczaił, nawet zaczął mi się ten avatar podobać :wink: . Ja będę miał swój avatar conajmniej przez czas, w którym go nie miałem :P .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze: To dobrze, bom się już do niego przyzwyczaił, nawet zaczął mi się ten avatar podobać :wink: .
Widzisz, każdy w końcu polubi anime, a przynajmniej będzie je tolerował :P Poza tym każdy powinien mieć na avie to co lubi - czy to będzie Yattaman, czy Odyn czy mrugający kot :wink: I za częste zmienianie avatarów jest niezdrowe, bo nie wyrabia się tej unikalnej więzi :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ale wiesz z avikiem jak z butami - trzeba najpierw znaleźć takie, które są odpowiednio wygodne. Ale sądze, że nieprędko się Kłamcy pozbęde bo lubie go jak diabli. No i on może sobie pozwolić na palenie a ja choć tego nie popieram to zawsze twierdziłem, że bohaterom filmów/książek do twarzy z fajką.
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Nom postaci z mijego nowego Av'ka niemuszę chyba przedstawiać...^^

Bohater Komiksu "Rotfl Playing Games"...

Pasuje do moejej ulubionej postaci...a i nie zmienię go ze zwykłego sentymentu...^^
Prosiak (PrQ)
Heimdall
Bosman
Bosman

Toście się z Nekromantą dobrali :wink: . A komiks bardzo fajny, choć niektóre odcinki są czasami dość głupie, ale moją ulubioną posatcią "Rotfla..." jest i tak Nekromanta, ma w sobie to węwnętrzne coś, co nakazuje go lubić :wink: .
...
Brzoza
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Brzoza »

Mój aktualny avatar to jakas skinheadgirl, która straszliwie mi się spodobała. Obrazu dopełnia papieros. Szkoda że nie jest zapalony, wtedy dziewczyna by fotogeniczniej wyglądała :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Taa, moim zdaniem nie powinno sie mieć avatara wskazującego na inną płeć usera niż ma w rzeczywistości. A już w połączeniu z żeńskim nickiem nie zdziw się jak ktoś zacznie do Ciebie mówić jak do dziewczyny :wink: .
...
Brzoza
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Brzoza »

Zauwazyłem to dopiero po rejestracji. :lol: rehehe
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Brzoza pisze:Mój aktualny avatar to jakas skinheadgirl
Erm... A miałam napisać, że fajny z Ciebie facet :D Damn, ja jednak napradę nie mam gustu...
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
ODPOWIEDZ