Behemoth pisze:heh mój avek przedstawia okładkę albumu "Demigod" zespołu Behemoth (co dziwne dobry polski zespół)
Po moim nicku można wywnioskować, że lubie ten zespół
Swietna plytka ^_^ Niedawno nawet planowalem sobie pokombinowac z ta okladka, co by na awatarze fajnie wygladala, no ale znalazlem Klamce i bawic mi sie odechcialo
Behemoth pisze:heh mój avek przedstawia okładkę albumu "Demigod" zespołu Behemoth (co dziwne dobry polski zespół)
Swietna plytka ^_^ Niedawno nawet planowalem sobie pokombinowac z ta okladka, co by na awatarze fajnie wygladala, no ale znalazlem Klamce i bawic mi sie odechcialo
Wiem, że fajna płytka z resztą napewno nie jedyna tego zespołu niedługo się dowiem:D( W poniedziałek kupuje od znajomego całą dyskografie Behemotha i Vadera )
Ravandil pisze:
Behemoth pisze:
Gdy zobaczyłem nick, po cichu liczyłem na kota Behemota z "Mistrza i Małgorzaty" i na jakiś ładny avik z demoniczym zwierzęciem No ale cóż, tyz piknie
Do Mistrza i Małgorzaty nie doszłem jeszcze :p bo jestem uczniem 1 klasy LO, ale wkońcu będe musiał tą knige przeczytać więc może zmienie avatarka (Myślałem tesh troche o Ozzym Osbournie na avku, bo jestem jego wielkim fanem, ale behemocik wygrał, bo jednak Polska to Polska nie?
"Wandering the globe around
I saw no miracles nor wonders
Humanity so poisoned by their myths
Why none can see my wings?!
God is Dead!!! Dead !!! Helleluyah!!!"
Vader: Halleluyah (God is Dead)
GG:1362756
Behemoth pisze:
Do Mistrza i Małgorzaty nie doszłem jeszcze :p bo jestem uczniem 1 klasy LO, ale wkońcu będe musiał tą knige przeczytać
Przeczytaj, bo WARTO Moja ulubiona książka, nie czekam, aż będę ją w szkole przerabiał (za rok), tylko jeszcze przed liceum przeczytałem. A mroczny kocur na avatarze jest fajny (nie mówię o tym od Deepa, on nie jest aż taki mroczny)
No to zostałem bratem Crawa. Jakby nie dośc było 1 Kłamcy na forum. To kto jeszcze dołączy do nordyckiej trójcy - 2 wcieleń Lokiego i Odyna (pozdro Heimdall)?
Perzyn pisze:To kto jeszcze dołączy do nordyckiej trójcy - 2 wcieleń Lokiego i Odyna (pozdro Heimdall)?
Oczywiście - YATTAMAAAAAAAN!!!!! <krzyknął ze złowieszczym uśmiechem, po czym rozejrzał się, czy gdzieś w pobliżu nie ma żadnego pielęgniarza> Walne se avatar z Hagarem to będzie dopiero nordycki klimat^_^
Zapowiedziałem, że avatar z Yattamanem będę miał przez dłuższy czas - przynajmniej tyle co poprzedni. No chyba, że wcześniej dostanę jakiegoś hopla na punkcie Sailor Moon lub czegoś innego z dzieciństwa A mówią, że w liceum się dorasta, bo w moim przypadku jest coraz gorzej
Ravandil pisze:Zapowiedziałem, że avatar z Yattamanem będę miał przez dłuższy czas - przynajmniej tyle co poprzedni.
To dobrze, bom się już do niego przyzwyczaił, nawet zaczął mi się ten avatar podobać . Ja będę miał swój avatar conajmniej przez czas, w którym go nie miałem .
Heimdall pisze:
To dobrze, bom się już do niego przyzwyczaił, nawet zaczął mi się ten avatar podobać .
Widzisz, każdy w końcu polubi anime, a przynajmniej będzie je tolerował Poza tym każdy powinien mieć na avie to co lubi - czy to będzie Yattaman, czy Odyn czy mrugający kot I za częste zmienianie avatarów jest niezdrowe, bo nie wyrabia się tej unikalnej więzi
Ale wiesz z avikiem jak z butami - trzeba najpierw znaleźć takie, które są odpowiednio wygodne. Ale sądze, że nieprędko się Kłamcy pozbęde bo lubie go jak diabli. No i on może sobie pozwolić na palenie a ja choć tego nie popieram to zawsze twierdziłem, że bohaterom filmów/książek do twarzy z fajką.
Toście się z Nekromantą dobrali . A komiks bardzo fajny, choć niektóre odcinki są czasami dość głupie, ale moją ulubioną posatcią "Rotfla..." jest i tak Nekromanta, ma w sobie to węwnętrzne coś, co nakazuje go lubić .
Mój aktualny avatar to jakas skinheadgirl, która straszliwie mi się spodobała. Obrazu dopełnia papieros. Szkoda że nie jest zapalony, wtedy dziewczyna by fotogeniczniej wyglądała
Taa, moim zdaniem nie powinno sie mieć avatara wskazującego na inną płeć usera niż ma w rzeczywistości. A już w połączeniu z żeńskim nickiem nie zdziw się jak ktoś zacznie do Ciebie mówić jak do dziewczyny .