Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:
Force ray pisze:Do BAZYLa pasuje Big Red z Krowy i Kurczaka wkońcu obaj są źli do szpiku kości...
Tylko że Big Red ma goły tyłek :wink:
Jak kiedys sobie sprawie cyfrówkę, to zrobię zdjęcie avatara BAZYLa... od tyłu :lol: .
...
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

Tu jest jeden koleś, który był zły. Może będzie pasował...
http://www.happytoys.de/_img/artikel/theme55/231088.gif

I jeszcze, nie wiem czemu, ale kiedy wspomnieliście o Gargamelu skojarzyła mi się Tekla z "Pszczółki Mai." Niestety znalazłem tylko to...
http://www.sindbad137.at/tekla_01_mi.jpg
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Ech, chwile doslownie czlowiek tu nie patrzy, i bach 10 stron do nadrabiania... Zalozyciel chyba nie spodziewal sie nawet takiej populernosci tematu :twisted:

Co do muminkow- jedyna godna uwagi postacia tam byl W3kij :evil:

A jesli juz szukacie inspiracji do zla- polecem Mandarka wiecznie zakochanego w DeeDee i odwiecznego wroga Dextera :)

edit:
No i podziekowania poprosze ze dolozenie kolejnej strony ;) 98!
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Nadir pisze: Co do muminkow- jedyna godna uwagi postacia tam byl W3kij :evil:
Niestety jest użytkownik, który ma włóczykija na aviku. Co prawda jest mało aktywny, ale przez grzeczność (:twisted: )się powstrzymałem. A mam całkiem fajny obrazek z włóczykijem na komputerze :) (i posłużył mi za inspirację do karty postaci [profesja włóczykij] - jak koledzy zobaczyli Włóczykija z Muminków to się zdziwili). No ale cóż, mówi się trudno, na razie muszę znaleźć coś ze Scooby Doo :P Może nie ma w sobie mhroku, ale i tak go lubię :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

olympiaa pisze:Avatar dla BAZYLa? hmm... Ja proponuje Księcia Igthorna
To była pierwsza postać, o któej pomyślałem, ale... po namyśle uznałem, że Mała Mi jest bardziej do mnie podobna... Jest jeszcze jedna postać, którą krótki czas miałem na awatarze - taki hermetyczny żart z Danai... A kto? Hmm... Powiem, gdy ktoś na to wpadnie, bo jak dotąd nie widziałem, zeby ktoś miał ten pomysł...

Jaki ja jestem zły, hiehiehie... :twisted:
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Heimdall
Bosman
Bosman

BAZYL pisze:Jest jeszcze jedna postać, którą krótki czas miałem na awatarze - taki hermetyczny żart z Danai... A kto?
No chyba wszystkich znanych złych już wymieniliśmy, ja przynajmniej innych już chyba nie znam, no chyba że to jacyś animowcy.

Hm, coś mi się nie zgadza... Kto tu zabawił się w cięcie...
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze: Hm, coś mi się nie zgadza... Kto tu zabawił się w cięcie...
Poszły jakieś dwa posty... ale nie wiem które. Ale zagadka BAZYLA może okazać się płachtą na byka i oznaczać nawał postów... a potem mówią, że spamerzy jesteśmy (patrz ankieta :P ). Na razie nie mam pomysłów, może po jutrzejszej sesji coś mi do głowy przyjdzie. Ale mogę się założyć, że to było takie coś, czego żaden z nas nie chciałby zobaczyć, a przynajmniej spotkać w ciemnej uliczce. ZUO pewnie się leje z tego wiadrami, jak na BAZYLA przystało. Umieram z ciekawości :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:Ale mogę się założyć, że to było takie coś, czego żaden z nas nie chciałby zobaczyć, a przynajmniej spotkać w ciemnej uliczce.
A może to tylko zwyczajna podpucha... Może ten avatar to był niewinny, dobry i piękny. BAZYL sam napiał, że to byl żart, więc? No cóż ja nie jestem w stanie myśleć, palce mnie bolą od pisania :wink: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:Może ten avatar to był niewinny, dobry i piękny. BAZYL sam napiał, że to byl żart, więc? .
To na pewno ta słynna różowa jaszczurka z którejś ankiety :twisted: Albo któryś z tęczowych misiów, ewentualnie Buli albo Bulinka. W końcu każdy ZŁY kiedyś był po tej Dobrej Stronie Mocy :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Dobra! Idzie weekend więc zgodnie z moimi słowami zmieniłam chwilowo avatara. Miały być początkowo hetifnaty, ale niech już będzie tygrysek z Kubusia Puchatka :D Jak wam się avik podoba? Nacieszcie się póki możecie :P Wilczyca rzadko zmienia avatary (czyt. praktycznie nigdy :P Chyba chora jestem :D )
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

BAZYL pisze: Powiem, gdy ktoś na to wpadnie, bo jak dotąd nie widziałem, zeby ktoś miał ten pomysł...

Jaki ja jestem zły, hiehiehie... :twisted:

OK, moja pierwsza proba, czyzby To?:
http://home.elka.pw.edu.pl/~miwanejk/im ... rgamel.jpg
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Tez myslalem, zeby zmienic awatar ma weekend...ale to bylo zanim wybuchla taka plaga zmian.
Tak wiec zostaje przy swoim ;) Bede ostoja porzadku na forum ;P
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Ja sadze, że bazyl miał najstraszniejszą istote w galaktyce czyli Pikatchu :twisted:
Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Hmm skoro Buka nie to musiało to być coś naprawdę ZŁEgo. Hmmm naprawdę ZŁA postać z kreskówki... Wiecie co ja (nie)znając BAZYLa stawiam, że to była ta "ręka" z Gadżeta, która zawsze dręczyła swojego kota. Koleś był taki Bondowski :D

PS> Przybyła kawaleria, mamy godznę i tylko 2 strony do nadrobienia!
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Chcialbym sie poskarzyc, ze awatar ZauraKa wprowadza mnie w blad, bo zawsze mysle ze to Szelmon. :P
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Szkoda, że nikt nie ma avatara z "Rycerzy Zodiaku".
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

To miał być avatarowy powrót do dzieciństwa, a nie wystawa ulubionych anime... Mnie się Saint Seiya nie kojarzy z dzieciństwem... A jestem rocznik 1987! W przyszłym tygodniu pobawimy się anime jeśli chcecie :D Na razie kumpel tylko stwierdził, że jesteśmy po********** i dlatego jak tylko będzie miał neta to się zarejestruje na tym forum :P
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
ODPOWIEDZ