Jak kiedys sobie sprawie cyfrówkę, to zrobię zdjęcie avatara BAZYLa... od tyłuRavandil pisze:Tylko że Big Red ma goły tyłekForce ray pisze:Do BAZYLa pasuje Big Red z Krowy i Kurczaka wkońcu obaj są źli do szpiku kości...![]()
Nasze Avatary...

-
Heimdall
- Bosman

-
Wilczy Głód
- Mat

- Numer GG: 818926
Tu jest jeden koleś, który był zły. Może będzie pasował...
http://www.happytoys.de/_img/artikel/theme55/231088.gif
I jeszcze, nie wiem czemu, ale kiedy wspomnieliście o Gargamelu skojarzyła mi się Tekla z "Pszczółki Mai." Niestety znalazłem tylko to...
http://www.sindbad137.at/tekla_01_mi.jpg
http://www.happytoys.de/_img/artikel/theme55/231088.gif
I jeszcze, nie wiem czemu, ale kiedy wspomnieliście o Gargamelu skojarzyła mi się Tekla z "Pszczółki Mai." Niestety znalazłem tylko to...
http://www.sindbad137.at/tekla_01_mi.jpg
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"

-
Nadir
- Kok

- Numer GG: 3327785
Ech, chwile doslownie czlowiek tu nie patrzy, i bach 10 stron do nadrabiania... Zalozyciel chyba nie spodziewal sie nawet takiej populernosci tematu 
Co do muminkow- jedyna godna uwagi postacia tam byl W3kij
A jesli juz szukacie inspiracji do zla- polecem Mandarka wiecznie zakochanego w DeeDee i odwiecznego wroga Dextera
edit:
No i podziekowania poprosze ze dolozenie kolejnej strony
98!
Co do muminkow- jedyna godna uwagi postacia tam byl W3kij
A jesli juz szukacie inspiracji do zla- polecem Mandarka wiecznie zakochanego w DeeDee i odwiecznego wroga Dextera
edit:
No i podziekowania poprosze ze dolozenie kolejnej strony
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Niestety jest użytkownik, który ma włóczykija na aviku. Co prawda jest mało aktywny, ale przez grzeczność (:twisted: )się powstrzymałem. A mam całkiem fajny obrazek z włóczykijem na komputerzeNadir pisze: Co do muminkow- jedyna godna uwagi postacia tam byl W3kij![]()

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
To była pierwsza postać, o któej pomyślałem, ale... po namyśle uznałem, że Mała Mi jest bardziej do mnie podobna... Jest jeszcze jedna postać, którą krótki czas miałem na awatarze - taki hermetyczny żart z Danai... A kto? Hmm... Powiem, gdy ktoś na to wpadnie, bo jak dotąd nie widziałem, zeby ktoś miał ten pomysł...olympiaa pisze:Avatar dla BAZYLa? hmm... Ja proponuje Księcia Igthorna
Jaki ja jestem zły, hiehiehie...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
Heimdall
- Bosman

No chyba wszystkich znanych złych już wymieniliśmy, ja przynajmniej innych już chyba nie znam, no chyba że to jacyś animowcy.BAZYL pisze:Jest jeszcze jedna postać, którą krótki czas miałem na awatarze - taki hermetyczny żart z Danai... A kto?
Hm, coś mi się nie zgadza... Kto tu zabawił się w cięcie...
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

Poszły jakieś dwa posty... ale nie wiem które. Ale zagadka BAZYLA może okazać się płachtą na byka i oznaczać nawał postów... a potem mówią, że spamerzy jesteśmy (patrz ankietaHeimdall pisze: Hm, coś mi się nie zgadza... Kto tu zabawił się w cięcie...

-
Heimdall
- Bosman

A może to tylko zwyczajna podpucha... Może ten avatar to był niewinny, dobry i piękny. BAZYL sam napiał, że to byl żart, więc? No cóż ja nie jestem w stanie myśleć, palce mnie bolą od pisaniaRavandil pisze:Ale mogę się założyć, że to było takie coś, czego żaden z nas nie chciałby zobaczyć, a przynajmniej spotkać w ciemnej uliczce.
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
BAZYL pisze: Powiem, gdy ktoś na to wpadnie, bo jak dotąd nie widziałem, zeby ktoś miał ten pomysł...
Jaki ja jestem zły, hiehiehie...
OK, moja pierwsza proba, czyzby To?:
http://home.elka.pw.edu.pl/~miwanejk/im ... rgamel.jpg
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Hmm skoro Buka nie to musiało to być coś naprawdę ZŁEgo. Hmmm naprawdę ZŁA postać z kreskówki... Wiecie co ja (nie)znając BAZYLa stawiam, że to była ta "ręka" z Gadżeta, która zawsze dręczyła swojego kota. Koleś był taki Bondowski
PS> Przybyła kawaleria, mamy godznę i tylko 2 strony do nadrobienia!
PS> Przybyła kawaleria, mamy godznę i tylko 2 strony do nadrobienia!
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

- Solarius Scorch
- Bosman

- Numer GG: 0

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
To miał być avatarowy powrót do dzieciństwa, a nie wystawa ulubionych anime... Mnie się Saint Seiya nie kojarzy z dzieciństwem... A jestem rocznik 1987! W przyszłym tygodniu pobawimy się anime jeśli chcecie
Na razie kumpel tylko stwierdził, że jesteśmy po********** i dlatego jak tylko będzie miał neta to się zarejestruje na tym forum