Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:
PS. W tym tempie to do stówy jeszcze w tym tygodniu dojdziemy
Raczej się nie uda, bo robimy stronę na dzień, a do końca tygodnia zostały tylko 3 dni :) .
Dlatego trzeba się postarać :> Ale ogólnie dzisiaj raczej posucha na forum... ale od czego weekend :D Ale fakt, BAZYLA chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić :P

PS Do BAZYLA to może by Paszczak z "Muminków" pasował, też taki mroczny i dzieci się go mogą bać :D
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Remik
Marynarz
Marynarz

Post autor: Remik »

Ravandil pisze:Do BAZYLa to może by Paszczak z "Muminków" pasował, też taki mroczny i dzieci się go mogą bać :D
Ja bym mu przydzielił Bunie z Gumisiów :P
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Ale fakt, BAZYLa chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić
Z czego gdzieś tak 50 jest aktywnych :? . Poza tym na weekend nie zawsze jest dużo ludzi, właściwie to co do pory wchodzenia nie ma reguły, raz można trafić na 30 ludzi w południe, raz wieczorem, a czasami wcale...
Ravandil pisze:PS Do BAZYLa to może by Paszczak z "Muminków" pasował, też taki mroczny i dzieci się go mogą bać
Hm, BAZYL z avatarem Paszczaka, to by było ciekawe :twisted: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Ravandil napisał:
Ale fakt, BAZYLa chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić
Z czego gdzieś tak 50 jest aktywnych
A prawie połowa nie napisała ani jednego posta :?

Heimdall pisze: Hm, BAZYL z avatarem Paszczaka, to by było ciekawe :twisted: .
Być może zahamowałoby napływ nowych użytkowników na forum. Ewentualnie zamiast Paszczaka mogłaby być Buka albo stadko Hatifnatów - dla niektórych okropne lęki z dzieciństwa. To by pasowało do mrocznej natury ZŁEGO :twisted:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:A prawie połowa nie napisała ani jednego posta
Połowa? Chyba co dziesiąta osoba napisała COKOLWIEK, a może z 400 osób zagrzało trochę dłużej miejsce na forum przez trzy lata jego bytności :? .

Właśnie sobie wyobraziłem jak srogi BAZYL wysyła groźnie brzmiące posty jako Paszczak :lol: . Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek :wink: .

PS. Następna strona :twisted: .
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

BZYL mógłby mieć tylko avka z buką nic innego by mu nie pasowało. No pomyślcie sobie BAZYLe są ZŁE > Buka jest zła. A ty Ravandil się nie smiej bo jak byłem dzieckiem to Buka przerażała mnie co najmniej tak jak dziś perspektywa drugiej kadencjii Kaczyńskich.
Remik
Marynarz
Marynarz

Jak wygląda ta sławna Buka bo jej nie pamietam. Chyba niedługo zmienie avatara na coś ze smerfów :)
Obrazek
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze: Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek :wink: .
Albo przyjdą 15-16-17-18 latki, które chwycił sentyment, tacy jak my :P

@Perzyn: Nie śmieję się, ja też się Buki bałem... chociaż stado Hatifnatów robiło na mnie silniejsze wrażenie. Te burze i gromadnie sunące istoty... brrr. A porównanie do braci K. jak najbardziej trafione, a i nawet trochę Bukę przypominają :D

PS. Można zrobić ankietę, co BAZYLOWI pasowałoby jako avatar z jakiejś bajki :wink: Mój typ już znacie :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Pamiętam że po jednym odcinku Muminków, miałem w nocy koszmary, był to chyba odcinek właśnie z Buką, ale to było tak dawno, że tak jak Remik nie pamiętam jej wyglądu... A tych Hatinatów też nie pamiętam. CO to było?
...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Heimdall pisze:Pamiętam że po jednym odcinku Muminków, miałem w nocy koszmary, był to chyba odcinek właśnie z Buką, ale to było tak dawno, że tak jak Remik nie pamiętam jej wyglądu... A tych Hatinatów też nie pamiętam. CO to było?
Czy każdy miał po tym koszmary? Ja też je miałem! Te brązowe wielkie coś z oczami z Muminków jest przerażające... :o
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Koszmary po Buce to chyba każdy miał.
A tych Hatinatów też nie pamiętam.
Pisze się Hatifnaty, a były to zwierzątka burzzowe, wyglądające jak białe grzyby z rękami i wiekimi oczyma
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:
Heimdall pisze: Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek :wink: .
Albo przyjdą 15-16-17-18 latki, które chwycił sentyment, tacy jak my :P
No, prawda, predzej przyjdą tacy, bo teraz dzieci wychowują się na Pokemonach i DragonBallach czy innych Yugi-Ohach :? . Pewnie gdyby spytać jakiegoś przypadkowego dzieciaka, kto to Krecik, Muminek czy Miś Uszatek, nie wiedziałby...
Ardel pisze:Pisze się Hatifnaty, a były to zwierzątka burzzowe, wyglądające jak białe grzyby z rękami i wiekimi oczyma
Dzięki, że mi przypomniałeś, chyba nawet pamiętam jeden odcienek z nimi :) .
...
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ciężko znaleźć Bukę alem podołał trudnemu zadaniu!
Obrazek
Tylko, że na jej straszny image wpływały jeszcze jej zamrażające moce i ponury odgłos jaki wydawała.
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Perzyn pisze:Ciężko znaleźć Bukę alem podołał trudnemu zadaniu!
Obrazek
Tylko, że na jej straszny image wpływały jeszcze jej zamrażające moce i ponury odgłos jaki wydawała.
Gdy to czytałem patrzyłem się nerwowo za ramię. Straszne wspomnienia powróciły
Remik
Marynarz
Marynarz

Jak dla mnie ta buka jest śmieszna. I nie pamietam jej z żadnego odcinka :evil: Tych Hatifnatów tez nie pamiętam :evil:
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Remik pisze:Jak dla mnie ta buka jest śmieszna.
Buka śmieszna? Moze teraz Cię śmieszy, ale jak się miało te 5-6-7 lat to nie było to śmieszne, tylko straszne. Sam widzisz, że prawie wszyscy mieli po niej koszmary.
...
Remik
Marynarz
Marynarz

Heimdall pisze:
Remik pisze:Jak dla mnie ta buka jest śmieszna.
Buka śmieszna? Moze teraz Cię śmieszy, ale jak się miało te 5-6-7 lat to nie było to śmieszne, tylko straszne. Sam widzisz, że prawie wszyscy mieli po niej koszmary.
Teraz sobie przypomniałem ale i tak się jej nie bałem. Znalazłem filmik z buką ale słabej jakości. Te Hatifnat tez kojarze już. One się tak dziwnie poruszały. PS. Znalazłem też czołówke.
Obrazek
ODPOWIEDZ