PS. W tym tempie to do stówy jeszcze w tym tygodniu dojdziemy
Raczej się nie uda, bo robimy stronę na dzień, a do końca tygodnia zostały tylko 3 dni .
Dlatego trzeba się postarać :> Ale ogólnie dzisiaj raczej posucha na forum... ale od czego weekend Ale fakt, BAZYLA chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić
PS Do BAZYLA to może by Paszczak z "Muminków" pasował, też taki mroczny i dzieci się go mogą bać
Ravandil pisze:Ale fakt, BAZYLa chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić
Z czego gdzieś tak 50 jest aktywnych . Poza tym na weekend nie zawsze jest dużo ludzi, właściwie to co do pory wchodzenia nie ma reguły, raz można trafić na 30 ludzi w południe, raz wieczorem, a czasami wcale...
Ravandil pisze:PS Do BAZYLa to może by Paszczak z "Muminków" pasował, też taki mroczny i dzieci się go mogą bać
Hm, BAZYL z avatarem Paszczaka, to by było ciekawe .
Ravandil napisał:
Ale fakt, BAZYLa chyba nic nie zmiękczy, ale Tawerna ma też 1700 innych forumowiczów... więc jest co robić
Z czego gdzieś tak 50 jest aktywnych
A prawie połowa nie napisała ani jednego posta
Heimdall pisze:
Hm, BAZYL z avatarem Paszczaka, to by było ciekawe .
Być może zahamowałoby napływ nowych użytkowników na forum. Ewentualnie zamiast Paszczaka mogłaby być Buka albo stadko Hatifnatów - dla niektórych okropne lęki z dzieciństwa. To by pasowało do mrocznej natury ZŁEGO
Ravandil pisze:A prawie połowa nie napisała ani jednego posta
Połowa? Chyba co dziesiąta osoba napisała COKOLWIEK, a może z 400 osób zagrzało trochę dłużej miejsce na forum przez trzy lata jego bytności .
Właśnie sobie wyobraziłem jak srogi BAZYL wysyła groźnie brzmiące posty jako Paszczak . Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek .
BZYL mógłby mieć tylko avka z buką nic innego by mu nie pasowało. No pomyślcie sobie BAZYLe są ZŁE > Buka jest zła. A ty Ravandil się nie smiej bo jak byłem dzieckiem to Buka przerażała mnie co najmniej tak jak dziś perspektywa drugiej kadencjii Kaczyńskich.
Heimdall pisze: Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek .
Albo przyjdą 15-16-17-18 latki, które chwycił sentyment, tacy jak my
@Perzyn: Nie śmieję się, ja też się Buki bałem... chociaż stado Hatifnatów robiło na mnie silniejsze wrażenie. Te burze i gromadnie sunące istoty... brrr. A porównanie do braci K. jak najbardziej trafione, a i nawet trochę Bukę przypominają
PS. Można zrobić ankietę, co BAZYLOWI pasowałoby jako avatar z jakiejś bajki Mój typ już znacie
Pamiętam że po jednym odcinku Muminków, miałem w nocy koszmary, był to chyba odcinek właśnie z Buką, ale to było tak dawno, że tak jak Remik nie pamiętam jej wyglądu... A tych Hatinatów też nie pamiętam. CO to było?
Heimdall pisze:Pamiętam że po jednym odcinku Muminków, miałem w nocy koszmary, był to chyba odcinek właśnie z Buką, ale to było tak dawno, że tak jak Remik nie pamiętam jej wyglądu... A tych Hatinatów też nie pamiętam. CO to było?
Czy każdy miał po tym koszmary? Ja też je miałem! Te brązowe wielkie coś z oczami z Muminków jest przerażające...
Heimdall pisze: Gorzej by było jakby na forum zaczęły przychodizc dzieci w wieku poniżej 10 lat, bo tutaj prawie wszyscy mają aviki z ich ulubionych bajek .
Albo przyjdą 15-16-17-18 latki, które chwycił sentyment, tacy jak my
No, prawda, predzej przyjdą tacy, bo teraz dzieci wychowują się na Pokemonach i DragonBallach czy innych Yugi-Ohach . Pewnie gdyby spytać jakiegoś przypadkowego dzieciaka, kto to Krecik, Muminek czy Miś Uszatek, nie wiedziałby...
Ardel pisze:Pisze się Hatifnaty, a były to zwierzątka burzzowe, wyglądające jak białe grzyby z rękami i wiekimi oczyma
Dzięki, że mi przypomniałeś, chyba nawet pamiętam jeden odcienek z nimi .
Ciężko znaleźć Bukę alem podołał trudnemu zadaniu!
Tylko, że na jej straszny image wpływały jeszcze jej zamrażające moce i ponury odgłos jaki wydawała.
Perzyn pisze:Ciężko znaleźć Bukę alem podołał trudnemu zadaniu!
Tylko, że na jej straszny image wpływały jeszcze jej zamrażające moce i ponury odgłos jaki wydawała.
Gdy to czytałem patrzyłem się nerwowo za ramię. Straszne wspomnienia powróciły
Buka śmieszna? Moze teraz Cię śmieszy, ale jak się miało te 5-6-7 lat to nie było to śmieszne, tylko straszne. Sam widzisz, że prawie wszyscy mieli po niej koszmary.
Buka śmieszna? Moze teraz Cię śmieszy, ale jak się miało te 5-6-7 lat to nie było to śmieszne, tylko straszne. Sam widzisz, że prawie wszyscy mieli po niej koszmary.
Teraz sobie przypomniałem ale i tak się jej nie bałem. Znalazłem filmik z buką ale słabej jakości. Te Hatifnat tez kojarze już. One się tak dziwnie poruszały. PS. Znalazłem też czołówke.