[brak++]Czas poszukiwaczy przygód "Magia Świata"

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Alder
Majtek
Majtek

Post autor: Alder »

Parsival Gaveriell Galadium
Magia była zbyt potężna jak na twoje umiejętności. Zobaczyłeś tylko fragment wioski elfów.

Pioruny trzaskały na prawo i lewo.
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Lroan Anavries

Cały czas spoglądał na maga...gdy usłyszał słowa elfki ożywił się i zwrócił uwagę na nią...'-Zwą mnie Loran Anavries"-gdy kobieta na niego spojrzała ukłonił isę lekko-"Jestem zwykłym wojownikiem, więc nie umiem powiedizeć o sobie nic ciekawego jak moi towarzysze, jednak będe zaszczycony towarzysząc tam pięknej damie"-rzekł z lekkim usmiechem...znów spojrzał na maga..."-Co się stało?"-rzekł widząc że Parsival przerwał swój trans...
Prosiak (PrQ)
Alder
Majtek
Majtek

Po jakiejś godzinie burza ustała, lecz deszcz nie przestawał padać. Nie wiedzieliście, czy iść, czy zostać. Mitsurgowie przygotowywali posiłek piekąc jakieś zwierze.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Harald Wilk

No to co, towarzysze... i towarzyszki - uśmiechnął się do elfki - idziemy do tego miasta czy może dalej bedziemy tu bezczynnie gnić?
...
Freek
Pomywacz

Post autor: Freek »

Nan
-"Jeżeli chcecie to możemy ruszać... ale niespodziewajcie się tam miłego powitania"-
Popatrzyła w niebo *Najchętniej wolałabym tam wogule nie wracać no ale trzeba rozwiązać tę zagadke*
Alder
Majtek
Majtek

Król Mitsurgów
Podszedł do was i zapytał - "Jesteście może głodni?"
Heimdall
Bosman
Bosman

Harald Wilk

Tak, jesteśmy. Chętnie weźmiemy coś na drogę - powiedział opryskliwie, po czym oddalił się i usiadł pod drzewem, wiedząc, że jego towarzysza rzucą sie na żarcie, jakby od trzech dni nic nie jedli... *Ech, kolejny dzień w plecy*.
...
Freek
Pomywacz

Nan
Podeszła do Haralda
-"Nie cieszysz się, że Mitsurgowie chcą sie z nami podzielić?"- powiedziała delikatnym głosem po czym usiadła obok i dodała:
-"Widzę że chcesz jak najszybciej udać się do tej wioski. Mam nadzieje, że uda nam się przepędzić to zło i zabić jak najmniej spośród moich braci i sióstr"-
Alder
Majtek
Majtek

Mitsurgowie położyli przeróżną pieczoną zwierzynę i zebrane owoce na dużym stole, jak spostrzegliście, zrobionym z pobliskich drzew, jak cała wioska. Uczta wyglądała tak, że każdy brał co mu się podobało i jadł to, odchodząc od stołu, aby zrobić miejsce dla innych.
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Parsival Gaveriell Galadium

Bierze mięso i idzie gdzieś jeść.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

Wziął trochę żarła i usiadł nieopodal reszty..."-Nie musisz się martwić, jeśli będziemy współpracować to napewno nam się uda"-Powiedziął usmiechając się do siebie, po czym zaczał jeść...
Prosiak (PrQ)
Heimdall
Bosman
Bosman

Harald Wilk

Podszedł do stołu i wziął mięso, po czym usiadł obok Lorana i Nan. Wiecie, wcale nie chodzi mi o to, żeby udać się do wioski. Po prostu, przybyłem tu, żeby przepędzić zło... Tak właściwie to nie wiem po co tu przyszedłem. Podobno to jakiś test... Taaa, chyba test na cierpliwosć. No więc, nie lubię siedzieć bezczynnie, zawsze dążę do celu. A jeśli narazie nie mamy innego punktu zaczepienia niż ta wioska, to co mamy robić? Musimy sie tam udać. innego wyjscia nie ma...
...
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

Elcalane
Wziął kilka małych kawałków mięsa i trochę znanych mu owoców po czym usiadł koło reszty i jadł w ciszy przysłuchując się rozmowie.
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

"-Masz rację Haraldzie...chyba jednak musimy ruszyć do tej wioski....Nan jeśli nie chcesz nie musisz iść z nami..."-powiedziął po czym spojrzął na elfkę...
Prosiak (PrQ)
Freek
Pomywacz

Nan
-"Oczywiście że pójdę z wami, nie mogę przecież siedzieć tu i czekać podczas gdy mój ród potrzebuje pomocy"-
Alder
Majtek
Majtek

Uczta zakończyła się, a wy byliście gotowi do drogi.

Król Mitsurgów
Podszedł do was i powiedział. - "Jeśli chcecie, to jak będziecie w pobliżu, możecie się skryć w naszej wiosce. Uważajcie na siebie!"
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

Nagle postanowił zapytać..."-Królu!! Czy twoi podopieczni niemogliby naprawić mojej broni, lub zastąpić jej inną??...Została zniszczona podczas walki...-powiedziął z ukłonem pokazując zniszczoną broń...
Prosiak (PrQ)
Zablokowany