Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

Obrazek

Ripper oślepiony reflektorami

Obrazek

Moje alter-ego
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Widzę, że fajnie sie filtrami bawicie ;-D
Runiq -> oczywście, że w programie słabszym masz małe szanse przegonić Photoshopa (ale jest to możliwe nawet w Paintcie), niemniej używając filtrów praktycznie niczego się nie nauczysz i nie reprezetujesz sobą żadnej klasy - lepiej zrobić niezbyt piękne przeróbki w Paintcie, niż w 2s zarzucić "piękny" filtr z Photoshopa (ja np. filtrów używam bardzo rzadko i tylko na końcu).... A mój avatar był w jakichś 40% robiony w Paintcie jeśli o coś chodzi ;-P
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

MAd...(i inni) w wolnym czasie pomyślcie czy da radę 'podrasować' mojego aktualnego avika :D Bo ja uwielbiam tego typu postacie. (brak twarzy a jednocześnie wiadomo że to czarodziej). Albo niech ktoś dopisze tam moje imie runami ;) (tak wiem jestem wymagający) Albo zróbcie coś,ale na poważnie nie na śmieszno. Bo śmiesznych avików mam już potąd na innym forum.MAd a 500 gratuluję :)) (nie nie podlizuję sie,nawet tak nie myślcie! :P )
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

O to chodziło, czy zmienić kolor/rodzaj czcionki (U góry jest napisane "Epero" a na dole "genay", musiałem przedzielić, bo mniejszego rozmiaru nie mam. Sa to runy Anglo-saskie. Posiadam jeszcze germańskie i krasnoludzkie.)

Obrazek

MAd, masz rację, ale jak ładnie mi Dante wyszedł :wink: . Nie daję zfiltrowanych obrazków, jeżeli IMO sa brzydkie. Tak było z avikeim Dantego. Tylko wersja niebieska była dobra.
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Aaa, już wiem, kim tak na prawdę jest Eperogenay! To Mroczny Pan. Władca czarnej magii. Nie kto inny, jak sam LORD VOLDEMORT!

Obrazek

Widać podobieństwo, czyż nie?
Obrazek
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

A oto kolejne wyzwanie kolejny pojedynek mistrzów kot tym razem będzie najlepszy?(powinno być raczej maT znów będzie najlepszy)
a oto główny obiekt

Obrazek

nie mam żadnych propozycji wykażcie się fantazją i pamiętajcie zmniejszyć Papaja

(przepraszam że post pod postem ale zapomniałem o czymś jeśli czyta to jakiś mod to proszę połączyć)

mam też nowe oczko dla dsa...cośtam

Obrazek
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Fajne oczko, nie powiem.
A to zmniejszony Papaj:

Obrazek

I moje małe przeróbeczki:

Obrazek

Złoty Rajah

Obrazek

Dark Dante

Obrazek

Agent Lepper (idealny na avatar :P)
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

A ja też się trochę bawiłem ;-)
(Co do "niespodzianki" to nie chcę dawać w ratach, a jeszcze nie wszystko gotowe... więc zachowajcie cierpliwość)... póki co:
Rydzyx w pęknięciach (A i tak zamierzam go zrobić od nowa, bo tu nie wyszedł jak chciałem ;-) ):
Obrazek

i avik dla Eperogenaya (tak to sie pisze?) i Popielaty w jednym (Runy się dołoży... kiedyś ;-P)

Obrazek

Khaz: Ten "Złoty" jest raczej zielony ;-P
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

ha! nie dzienx moje ocko to moje ocko :) i przyjmuje tylko przerobki mojego ocka :) ale dzienki za pamiec :P
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Mała przeróbka Papaja:

Obrazek

Papaj został piratem
Obrazek
Runiq
Bombardier
Bombardier

Ha! A co powiecie na mój nowy avatar? Jest "nieco" neonowy i okrojony z linii na górze i dole, ale IMO robi jakieś tam wrażenie.

Nastepny avik będzie nieco kamienny, ale to dopiero za kilka dni (może tygodni). Więcej nie zdradzę!
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Hmm, fajny, fajny. Ale efekt, cóż, prosty. Chwila roboty. Podobnie jak w przypadku mojej przeróbki LukaSa (acz myślę, że nawet fajnie mi wyszło):

Obrazek

I jeszcze przeróbka Rydzyka (tyż prosta) - Światło w dłoni:

Obrazek
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Khazar - już nawet nawet nie napiszę po raz kolejny co sądzę o tego typu efektach ;-P

a co do ich użycia.. moze i są ładne, ale strasznie kiczowate... pozatym w LukaSie aż prosi sie o rozmycie i wycieniowanie konturów postaci bo strasznie odcina sie ona od "tła"... Rydzyk wyszedł nieco lepiej, ale za bardzo co się tam niby świeci - trzeba było mocno rozjaśnić rękę i jej okolice a byłby efekt 3D i mogłoby to wyjść nieźle....

Runiq - mi się podoba - prosty, acz elegancki, IMO lepszy od poprzedniego modelu
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

MAd jeśli dobrze pamiętam to obiecałeś nam niespodziankę wiem że artysty się nie pogania ale naprawdę nie mogę się doczekać wiec wiesz...

Uwaga Ogólnopolska Akcja Przygarnij Papaja

Masz nieciekawy avik/nie posiadasz avika Przygarnij Papaja bardzo orginalny i nowatorski więc na co czekasz kto pierwszy ten lepszy
Dorre
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 4495618
Kontakt:

Post autor: Dorre »

MAd.. a może mógłbyś jakoś mojego Avika zmienić? Tak, żeby był wypas, co?
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)
"
Runiq
Bombardier
Bombardier

Ostatnio mój komputer ma problemy z wyświetlaniemavatarów na tym temacie, dlatego teraz dopiero było mi dane obejrzeć Złotego Rajaha i Dark Dantego. Wszystko ładnie, ale coś zauważyłem: To nie robota Khazara! Nie widzicie tych MP w rogach? :lol:

Mam jeszcze jedno pytanko: Khazar, jakiego programu użyłes do tych świetlistych efektów?
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Dorre pisze:MAd.. a może mógłbyś jakoś mojego Avika zmienić? Tak, żeby był wypas, co?
Mozna to zmienić bez obróbki graficznej - zmień na mojego - to też bedziesz miał wypas :D
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
ODPOWIEDZ