Widzę, że fajnie sie filtrami bawicie ;-D
Runiq -> oczywście, że w programie słabszym masz małe szanse przegonić Photoshopa (ale jest to możliwe nawet w Paintcie), niemniej używając filtrów praktycznie niczego się nie nauczysz i nie reprezetujesz sobą żadnej klasy - lepiej zrobić niezbyt piękne przeróbki w Paintcie, niż w 2s zarzucić "piękny" filtr z Photoshopa (ja np. filtrów używam bardzo rzadko i tylko na końcu).... A mój avatar był w jakichś 40% robiony w Paintcie jeśli o coś chodzi ;-P
MAd...(i inni) w wolnym czasie pomyślcie czy da radę 'podrasować' mojego aktualnego avika Bo ja uwielbiam tego typu postacie. (brak twarzy a jednocześnie wiadomo że to czarodziej). Albo niech ktoś dopisze tam moje imie runami (tak wiem jestem wymagający) Albo zróbcie coś,ale na poważnie nie na śmieszno. Bo śmiesznych avików mam już potąd na innym forum.MAd a 500 gratuluję ) (nie nie podlizuję sie,nawet tak nie myślcie! )
kIEpski musi odejść!
"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin
"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
O to chodziło, czy zmienić kolor/rodzaj czcionki (U góry jest napisane "Epero" a na dole "genay", musiałem przedzielić, bo mniejszego rozmiaru nie mam. Sa to runy Anglo-saskie. Posiadam jeszcze germańskie i krasnoludzkie.)
MAd, masz rację, ale jak ładnie mi Dante wyszedł . Nie daję zfiltrowanych obrazków, jeżeli IMO sa brzydkie. Tak było z avikeim Dantego. Tylko wersja niebieska była dobra.
A ja też się trochę bawiłem
(Co do "niespodzianki" to nie chcę dawać w ratach, a jeszcze nie wszystko gotowe... więc zachowajcie cierpliwość)... póki co:
Rydzyx w pęknięciach (A i tak zamierzam go zrobić od nowa, bo tu nie wyszedł jak chciałem ):
i avik dla Eperogenaya (tak to sie pisze?) i Popielaty w jednym (Runy się dołoży... kiedyś ;-P)
Khazar - już nawet nawet nie napiszę po raz kolejny co sądzę o tego typu efektach ;-P
a co do ich użycia.. moze i są ładne, ale strasznie kiczowate... pozatym w LukaSie aż prosi sie o rozmycie i wycieniowanie konturów postaci bo strasznie odcina sie ona od "tła"... Rydzyk wyszedł nieco lepiej, ale za bardzo co się tam niby świeci - trzeba było mocno rozjaśnić rękę i jej okolice a byłby efekt 3D i mogłoby to wyjść nieźle....
Runiq - mi się podoba - prosty, acz elegancki, IMO lepszy od poprzedniego modelu
MAd.. a może mógłbyś jakoś mojego Avika zmienić? Tak, żeby był wypas, co?
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
Ostatnio mój komputer ma problemy z wyświetlaniemavatarów na tym temacie, dlatego teraz dopiero było mi dane obejrzeć Złotego Rajaha i Dark Dantego. Wszystko ładnie, ale coś zauważyłem: To nie robota Khazara! Nie widzicie tych MP w rogach?
Mam jeszcze jedno pytanko: Khazar, jakiego programu użyłes do tych świetlistych efektów?