Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ale to... coś w ogóle nie ma uszu :wink: . Więc jest to po prostu wiewiórka bez uszu. Lisiczkę Falka miała na czas konkursu.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ma uszy. Przyjżyjcie się dobrze. Frendzle też ma.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

No kurde. Patrzę i nie widzę. Falka, masz gdzieś powiększoną wersję, żebym mógł sprawdzić czy czasem te frendzle (po staropolsku kutasy :wink: ) nie istnieją tylko w czeluściach umysłu Deep'a :) .
...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Duża wersja awatarka - jak widać, uszy ma. Pędzelków na uszach nie ma, bo nie wszystkie wiewiórki mają.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

A mnie sie z Falkowych awatarow najbardziej chyba podobala wiewiorka w dresie ;)
Heimdall
Bosman
Bosman

Nie widziałem tej wersji, a szkoda, bo z całą pewnościa ciekawie to wyglądało :D .
...
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Wiewiórka w sweterku (a nie w dresie:P). Za ładna jest na awatarka - jak się ją zmniejszy, to nie jest już taka duża i gruba ;) Teraz jej używam jako 'wygaszacza' do Opery :D (tzn. jak mam włączoną Operę, ale jej nie używam (bo np. idę szukać jedzenia w kuchni) to otwieram sobie taba z Wiewiórką, który jest specjalnie zablokowany, żebym przypadkiem go nie zamknęła;))

btw. Craw, boska sygnaturka :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Jak to mialas jako avatarka, to nie zauwazylem sweterka.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Craw
Bosman
Bosman

Falka pisze:btw. Craw, boska sygnaturka :D
A skromnie dziekuje ;) Gwoli scislosci - jest to cytat z opowiadania Jacka Piekary "Swiat jest pelen chetnych suk" ^______^ (ciekawy tytul, a ja ta ksiazke na gwiazdke dostalem ;P)
Heimdall
Bosman
Bosman

Falka pisze:Za ładna jest na awatarka - jak się ją zmniejszy, to nie jest już taka duża i gruba ;)
A mi się nie podoba... Dobra, dobra, żartowałem :D . Ładna ta wiewiórka, ale na awatar jakoś tak nie pasuje, ta którą masz teraz jest fajniejsza. Tylko że w wersji powiększonej już mi się tak nie podoba.
Falka pisze:btw. Craw, boska sygnaturka :D
Racja :lol: !
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Crawowi i Jackowi Piekarze polecam piosenke Patyczaka "Lubie laski z malymi cyckami" :wink:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Pan_Feanor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Pan_Feanor »

No tak jak się im spalą to niemaja :) Ziemne chyba niemają kutasków :) ale neimają też ogonków :) Falta nie znasz się :P :D Ale jak użyjesz persfazji to uwierzymy ^^
Zjedz kota! Zjedz kota! Kot ma wiele witamin i mikroelementów! RAORGHHH ! :D
Craw
Bosman
Bosman

Szelmon pisze:Crawowi i Jackowi Piekarze polecam piosenke Patyczaka "Lubie laski z malymi cyckami" :wink:
A ja jestem punk i w ramach walki ze wszystkimi schematami!
Ja jestem punk i lubie laski z malymi cyckami
Ale osobiscie wole historie o tym, jak Jolka przegrala zaklad ;)

A zeby nie bylo OT - mam pomysl na nowy awatar ^___^ Ale na razie ciii
Heimdall
Bosman
Bosman

Craw pisze:A zeby nie bylo OT - mam pomysl na nowy awatar ^___^ Ale na razie ciii
Ty lepiej nie mów, że masz pomysł na avatar, tylko go zrealizuj i wstaw na forum. Mam nadzieję, że nie zrobisz jak wielu (Deep, Server Revres, Szelmon...) i nie zamienisz fajnego avatarka na jakiś gorszy :) .
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Ze co??? Kpisz sobie? Ja zmienilem fajnego na gorszy? Oba sa tak samo fajne wg. mnie. Ten nowy nawet lepszy mi sie wydaje. Tak czy siak, do starego na pewno kiedys wroce.

edit:
No jasne Craw! Opowiesc o Landrynie wymiata! Swoja drogo Patyk ma wiele boskich utworow, ciezko sie zdecydowac ktory ulubiony. Beton Punk wrzucilem do ulubionych piosenek, choc moim zdecydowanym faworytem jest "Krwawy Topor Lucyfera", niestety nie znam tekstu na pamiec.
Heimdall
Bosman
Bosman

Szelmon pisze:Ze co??? Kpisz sobie? Ja zmienilem fajnego na gorszy? Oba sa tak samo fajne wg. mnie.
Ale według mnie tamten wcześniejszy był lepszy. Chyba mam prawo tak myśleć, nie?

Craw, fajny avatar :D .
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Nie masz prawa tak myslec!!! :wink: :wink: :wink:
ODPOWIEDZ