Nasze Avatary...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Duża wersja awatarka - jak widać, uszy ma. Pędzelków na uszach nie ma, bo nie wszystkie wiewiórki mają.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Wiewiórka w sweterku (a nie w dresie:P). Za ładna jest na awatarka - jak się ją zmniejszy, to nie jest już taka duża i gruba ;) Teraz jej używam jako 'wygaszacza' do Opery :D (tzn. jak mam włączoną Operę, ale jej nie używam (bo np. idę szukać jedzenia w kuchni) to otwieram sobie taba z Wiewiórką, który jest specjalnie zablokowany, żebym przypadkiem go nie zamknęła;))
btw. Craw, boska sygnaturka :D
btw. Craw, boska sygnaturka :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Bosman
A mi się nie podoba... Dobra, dobra, żartowałemFalka pisze:Za ładna jest na awatarka - jak się ją zmniejszy, to nie jest już taka duża i gruba

RacjaFalka pisze:btw. Craw, boska sygnaturka

...

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Crawowi i Jackowi Piekarze polecam piosenke Patyczaka "Lubie laski z malymi cyckami" 

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Szelmon pisze:Crawowi i Jackowi Piekarze polecam piosenke Patyczaka "Lubie laski z malymi cyckami"
Ale osobiscie wole historie o tym, jak Jolka przegrala zakladA ja jestem punk i w ramach walki ze wszystkimi schematami!
Ja jestem punk i lubie laski z malymi cyckami

A zeby nie bylo OT - mam pomysl na nowy awatar ^___^ Ale na razie ciii

-
- Bosman

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ze co??? Kpisz sobie? Ja zmienilem fajnego na gorszy? Oba sa tak samo fajne wg. mnie. Ten nowy nawet lepszy mi sie wydaje. Tak czy siak, do starego na pewno kiedys wroce.
edit:
No jasne Craw! Opowiesc o Landrynie wymiata! Swoja drogo Patyk ma wiele boskich utworow, ciezko sie zdecydowac ktory ulubiony. Beton Punk wrzucilem do ulubionych piosenek, choc moim zdecydowanym faworytem jest "Krwawy Topor Lucyfera", niestety nie znam tekstu na pamiec.
edit:
No jasne Craw! Opowiesc o Landrynie wymiata! Swoja drogo Patyk ma wiele boskich utworow, ciezko sie zdecydowac ktory ulubiony. Beton Punk wrzucilem do ulubionych piosenek, choc moim zdecydowanym faworytem jest "Krwawy Topor Lucyfera", niestety nie znam tekstu na pamiec.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt: