Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

-
- Bosman
Wina, wina, wina dajcie,
A jak nie, to wypie**alajcie!!!
Witaj, Deep na spamerskiej libacji. Przed wejściem należy uiścić "niewielką" opłatę w wysokości średniej krajowej pensji lub podarować solenizantowi butlę wina, bez tego jeszcze nam zwariuje, i co wtedy będzie? Jeszcze się na nas rzuci z siekierą.
A tak przy okazji. Ty jesteś chyba największym spamerem nie? Współczynnik spamertwa oblicza się dzieląc ilość postów przez czas pobytu na forum i jest or równy ilości postów/dzień. Dziękuję za uwagę.
A jak nie, to wypie**alajcie!!!
Witaj, Deep na spamerskiej libacji. Przed wejściem należy uiścić "niewielką" opłatę w wysokości średniej krajowej pensji lub podarować solenizantowi butlę wina, bez tego jeszcze nam zwariuje, i co wtedy będzie? Jeszcze się na nas rzuci z siekierą.
A tak przy okazji. Ty jesteś chyba największym spamerem nie? Współczynnik spamertwa oblicza się dzieląc ilość postów przez czas pobytu na forum i jest or równy ilości postów/dzień. Dziękuję za uwagę.
...

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Juz jestem s powrotem, motyla noga! Mam flache! Kurcze pieczone, do diaska! Ziomale trza wiecy przeklinac! Do grzybka pana! Gdzia jest Fors Rej?
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Bosman

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Wez mi sie nie wcinaj, mial byc post pod postem, i mi nie wyszlo przez ciebie 

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Chorąży
I ja również witam. W takim więc razie nie bedę absynta pod kurtka chował. Bieżcie i pijcie. 70% xDWitaj, Deep na spamerskiej libacji. Przed wejściem należy uiścić "niewielką" opłatę w wysokości średniej krajowej pensji lub podarować solenizantowi butlę wina, bez tego jeszcze nam zwariuje, i co wtedy będzie? Jeszcze się na nas rzuci z siekierą.
Dziękuję (tak prawdę mówiąc to tych postów nabiłem tyle dzięki kilkoma sesjami prowadzonymi na razA tak przy okazji. Ty jesteś chyba największym spamerem nie?

A więs saszynajmy panofie. Fors raj, gdzieś się posiał hopie? Pijmy więc. Kurza noga.
Póki Falki nie ma

.

-
- Bosman

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Falka jest honorowym gosciem na te libacyji, szara eminecja. Nie obawiajcie sie jej powrotu, ona nas zrozumie, i dolaczy do wesolej zabawy...
A tak na powaznie, to Falka ma pewnie lepsze rzeczy do roboty w swoje urodziny, niz siedzenie na forum. Ja to co innego... kumple daleko... kobieta w ciazy, i pic nie moze... dlatego pije do monitora...
Zeby nie bylo chlopaki ze was uwazam ze monitor! Co to, to nie! Z mojej perspektywy tak to po prostu wyglada. No i nie mam pewnosci czy wy tez pijecie...

A tak na powaznie, to Falka ma pewnie lepsze rzeczy do roboty w swoje urodziny, niz siedzenie na forum. Ja to co innego... kumple daleko... kobieta w ciazy, i pic nie moze... dlatego pije do monitora...
Zeby nie bylo chlopaki ze was uwazam ze monitor! Co to, to nie! Z mojej perspektywy tak to po prostu wyglada. No i nie mam pewnosci czy wy tez pijecie...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
AGRRR! Spóźniłem się! Gume złapałem po drodze... Nie nie pije! Piłem jak zmieniałem opone... Co wam u powiedzieć... Sylwester idzie, w Tesko byłem... roczniki szkliste obejrzec. No i zostaje tylko wybór kupic 4 "oślepki" czy 2 Starogarckie... Albo jednego Sobieskiego. OOO, drinki ja poprosze tego z parasolką...!

-
- Arcymod Tawerniany

- Solarius Scorch
- Bosman

-
- Kok
Właśnie, zapoimniałem powiedzieć, że 23 grudnia miałem urodziny, a 24 imieniny.
Mówi się trudno, w końcu z czego się cieszyć... o rok bliżej do piachu.
Najlepszego Falko i Szelmonie. Szczęśliwego nowego roku wszyscy!

Najlepszego Falko i Szelmonie. Szczęśliwego nowego roku wszyscy!

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Falka, jak na geek girl przystało, miała nockę programistyczną ;) Znaczy się, najpierw byl film, później było wino, a później było programowanie do 5 rano razem z moim lubym, który z tego się cieszył bardziej niż ja ;)Szelmon pisze:Falka jest honorowym gosciem na te libacyji, szara eminecja. Nie obawiajcie sie jej powrotu, ona nas zrozumie, i dolaczy do wesolej zabawy... :?
@LOD: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin! :)
@wszyscy: Szczęśliwego Nowego Roku! :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Bosman

-
- Bosman
Wszystkim tawerniakom i innym grającym w RPG życzę
Szczęśliwego Nowego Roku !
Szczęśliwego Nowego Roku !
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy