Urodziny, imieniny, okoliczności - czyli życzenia wszelakie

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Poczekajcie na mnie z tą libacją!

Gdzie to wino?
Dajcie mi wiiinaaaa!
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Wina, wina, wina dajcie,
A jak nie, to wypie**alajcie!!!

Witaj, Deep na spamerskiej libacji. Przed wejściem należy uiścić "niewielką" opłatę w wysokości średniej krajowej pensji lub podarować solenizantowi butlę wina, bez tego jeszcze nam zwariuje, i co wtedy będzie? Jeszcze się na nas rzuci z siekierą.

A tak przy okazji. Ty jesteś chyba największym spamerem nie? Współczynnik spamertwa oblicza się dzieląc ilość postów przez czas pobytu na forum i jest or równy ilości postów/dzień. Dziękuję za uwagę.
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Juz jestem s powrotem, motyla noga! Mam flache! Kurcze pieczone, do diaska! Ziomale trza wiecy przeklinac! Do grzybka pana! Gdzia jest Fors Rej?
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Heimdall
Bosman
Bosman

Nie mówi się motyla noga, trzeba mówicz motyla gicz, tak jakoś lepiej brzmi, no i aż tak nie razi. A co do Forsa. Pewnie leży w jakimś rowie, bo zamiast na libację trafił do budki z darmową vodką. (gdzie takie są? Nie wiem. Ale podobno czasami ukazują się zbłonkanym podruszniką)
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Wez mi sie nie wcinaj, mial byc post pod postem, i mi nie wyszlo przez ciebie :)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Heimdall
Bosman
Bosman

To trza w tej samej minucie pisać, a nie czekać przez trzy minuty. Ile to czasu? Gdzieś tak z sześć postów można w tym czasie nabić, choć nigdy nie próbowałem. AŻ TAKIM spamerem nie jestem.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Witaj, Deep na spamerskiej libacji. Przed wejściem należy uiścić "niewielką" opłatę w wysokości średniej krajowej pensji lub podarować solenizantowi butlę wina, bez tego jeszcze nam zwariuje, i co wtedy będzie? Jeszcze się na nas rzuci z siekierą.
I ja również witam. W takim więc razie nie bedę absynta pod kurtka chował. Bieżcie i pijcie. 70% xD
A tak przy okazji. Ty jesteś chyba największym spamerem nie?
Dziękuję (tak prawdę mówiąc to tych postów nabiłem tyle dzięki kilkoma sesjami prowadzonymi na raz :P)

A więs saszynajmy panofie. Fors raj, gdzieś się posiał hopie? Pijmy więc. Kurza noga.
Póki Falki nie ma :P
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Deep pisze:tzn spamujmu póki Falki nie ma :P

Spamujmy ku jej radości. Na pewno się ucieszy :wink: .
Dziękuję (tak prawdę mówiąc to tych postów nabiłem tyle dzięki kilkoma sesjami prowadzonymi na raz :P)
To raczej nie jest powód do dumy :P . A żeby nie było. Ja jestem drugi :twisted: .
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Falka jest honorowym gosciem na te libacyji, szara eminecja. Nie obawiajcie sie jej powrotu, ona nas zrozumie, i dolaczy do wesolej zabawy... :?
A tak na powaznie, to Falka ma pewnie lepsze rzeczy do roboty w swoje urodziny, niz siedzenie na forum. Ja to co innego... kumple daleko... kobieta w ciazy, i pic nie moze... dlatego pije do monitora...

Zeby nie bylo chlopaki ze was uwazam ze monitor! Co to, to nie! Z mojej perspektywy tak to po prostu wyglada. No i nie mam pewnosci czy wy tez pijecie...
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

AGRRR! Spóźniłem się! Gume złapałem po drodze... Nie nie pije! Piłem jak zmieniałem opone... Co wam u powiedzieć... Sylwester idzie, w Tesko byłem... roczniki szkliste obejrzec. No i zostaje tylko wybór kupic 4 "oślepki" czy 2 Starogarckie... Albo jednego Sobieskiego. OOO, drinki ja poprosze tego z parasolką...!
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

A za chwile zacznie się moderska libacja na CL :P
O ile życzeń solenizantom możecie składać ile chcecie, o tyle łamania regulaminu forum nie przepuszczę, zwłaszcza w urodziny Admina :P
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

28 grudnia to nie tylko Szelmon i Falka. To również... Światowy Dzień Pocałunku.
Buziaki dla wszystkich :twisted:
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Właśnie, zapoimniałem powiedzieć, że 23 grudnia miałem urodziny, a 24 imieniny. :P Mówi się trudno, w końcu z czego się cieszyć... o rok bliżej do piachu. 8)

Najlepszego Falko i Szelmonie. Szczęśliwego nowego roku wszyscy!
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Szelmon pisze:Falka jest honorowym gosciem na te libacyji, szara eminecja. Nie obawiajcie sie jej powrotu, ona nas zrozumie, i dolaczy do wesolej zabawy... :?
Falka, jak na geek girl przystało, miała nockę programistyczną ;) Znaczy się, najpierw byl film, później było wino, a później było programowanie do 5 rano razem z moim lubym, który z tego się cieszył bardziej niż ja ;)

@LOD: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i imienin! :)

@wszyscy: Szczęśliwego Nowego Roku! :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

LOD: Wsiego naj. ;)

All: Szampańskiej zabawy i szczęśliwego roku 2007.
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim tawerniakom i forumowiczom. Żeby w roku 2007 nie było gorzej niż jest (właściwie to gorzej już być nie może :wink: ), żeby wasze wszystkie marzenia się spełniły i... sami wiecie czego chcecie. Więc tego też życzę.
...
Mekow
Bosman
Bosman

Post autor: Mekow »

Wszystkim tawerniakom i innym grającym w RPG życzę
Szczęśliwego Nowego Roku !
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
ODPOWIEDZ