Uh Hemidall nie wklejaj tu taich rzeczy, tą stronę odwiedza dużo niepełnoletnich osób (a własciwie wiekszość) Pan Giertych jest na to wyczulony,jeszcze zamknie, nas i ciebie do wiezienia...
Nie offtopując> nowy avik. Jakoś przeszła mi ochota na świeta bo niema śniegu, więc postanowiłem na dłuższy czas niż na tydzień zmienić avika. Jest to obrazek Wayna Reynoldsa z okładki Complete Warrior.
Force ray pisze:Swoją drogą krzywa ta "świeczka"...
Bo ten pan jest praworeczny...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
btw. był już taki konkurs chyba 2 lata temu, też koło świąt, z rozstrzygnięciem tuż przed nowym rokiem (poszukajcie w Archiwum OT - polecam przeczytanie gali rozdania nagród (których w końcu nie było ;p ) ) - wygrała wtedy starsza wersja mojego avika ^^ W sumie czemu nie, można przeprowadzić go ponownie ;p
Poczekajcie chwilę, zaraz będzie moj nowy avik nad ktorym właśnie pracuję. Z całą pewnośćią utzryma się do końca roku . A jeśli chodzi o konkurs to proponuję zrobić temat w którym będziemy się zgłaszać do konkursu, a potem jakiś mod lub admin wstawi ankietę.
edit:
Już mam nowego ava. To żółte w uszach to tzw. miód, a w podpisie, pod mordą, jest napisane Heimdall (w Elderfutharku).
Racja, tak sobie pomyślałem, żę z ankietą, każdy głosowałby na siebie, co przecież dozwolone nie jest. A wtedy było tak, że głosujący przesylał organizatorom głosy na PW, tak?
"Elder futhark" oddzielnie Jestem za formułą z poprzedniego konkusu! NAJLEPIEJ BY BYŁO gdybyśmy nie robili nowych avatarów na konkurs bo to jedank bez sensu. Ja zostane przy tym łooriorze a hemidall przy krasnoludzie.
Force pisze:Ja zostane przy tym łooriorze a hemidall przy krasnoludzie.
To nie był krasnolud, tylko wiking . Niby dlaczego mamy nie zmieniać? Ja sam chciałem już dawno zmienić avatara na właśnie tego, tylko cały czas zwlekałem, bo trzeba go bylo trochę poprawić. A przecież możesz wrócić do starego ava (tego Gorgorothowego), no chyba że nie masz go już na dysku .