Ma, tylko żę jakąś dziwną świeczkę (mi się jakoś tak dziwnie skojarzyło)
Nasze Avatary...

-
Force
- Bosman

- Numer GG: 0
Uh Hemidall nie wklejaj tu taich rzeczy, tą stronę odwiedza dużo niepełnoletnich osób (a własciwie wiekszość)
Pan Giertych jest na to wyczulony,jeszcze zamknie, nas i ciebie do wiezienia...
Nie offtopując> nowy avik. Jakoś przeszła mi ochota na świeta bo niema śniegu, więc postanowiłem na dłuższy czas niż na tydzień zmienić avika. Jest to obrazek Wayna Reynoldsa z okładki Complete Warrior.
Nie offtopując> nowy avik. Jakoś przeszła mi ochota na świeta bo niema śniegu, więc postanowiłem na dłuższy czas niż na tydzień zmienić avika. Jest to obrazek Wayna Reynoldsa z okładki Complete Warrior.

-
Heimdall
- Bosman

Taaa, jasne. Ty chyba nie jesteś w stanie przetrzymać za długo tego samego ava, ale chociaż dobrze, że żeś to nam zakomunikowałForce pisze:na dłuższy czas niż na tydzień
Ale przecież to jest sztuka. A zresztą, co to mlodzież świeczki nie widziała?Force pisze:Pan Giertych jest na to wyczulony,jeszcze zamknie, nas i ciebie do wiezienia...
...

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Bo ten pan jest praworeczny...Force ray pisze:Swoją drogą krzywa ta "świeczka"...
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
AC
- Bosman

- Numer GG: 4159090
- Kontakt:

-
Force
- Bosman

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

Czemu bez modów, huh? Boicie się mojego jamnika?
btw. był już taki konkurs chyba 2 lata temu, też koło świąt, z rozstrzygnięciem tuż przed nowym rokiem (poszukajcie w Archiwum OT - polecam przeczytanie gali rozdania nagród (których w końcu nie było ;p ) ) - wygrała wtedy starsza wersja mojego avika ^^ W sumie czemu nie, można przeprowadzić go ponownie ;p

-
Force
- Bosman

-
Heimdall
- Bosman

Poczekajcie chwilę, zaraz będzie moj nowy avik nad ktorym właśnie pracuję. Z całą pewnośćią utzryma się do końca roku
. A jeśli chodzi o konkurs to proponuję zrobić temat w którym będziemy się zgłaszać do konkursu, a potem jakiś mod lub admin wstawi ankietę.
edit:
Już mam nowego ava. To żółte w uszach to tzw. miód, a w podpisie, pod mordą, jest napisane Heimdall (w Elderfutharku).
edit:
Już mam nowego ava. To żółte w uszach to tzw. miód, a w podpisie, pod mordą, jest napisane Heimdall (w Elderfutharku).
...

-
MAd Phantom
- Arcymod Tawerniany

-
Force
- Bosman

-
Heimdall
- Bosman

To się nazywa czepianie sięForce pisze:"Elder futhark" oddzielnie![]()
To nie był krasnolud, tylko wikingForce pisze:Ja zostane przy tym łooriorze a hemidall przy krasnoludzie.
...