[Zainfekowany Grzyb] Zgromadzenie

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Patrzę na Bobasa, który próbuje rozwiązać zagadkę i mówię- Ej, Bobas, zauważ że w we wszystkich oprócz 2 przykładu, ja źle zinterpretowałem liczby, czyli trzeba to od nowa liczyć. No i nie wiem o co ci chodzi z tym odbiciem na niebie.
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Bobas »

Z uszu zaczyna mi się dymić, padam półprzytomny na glebę..
-Bobas musieć to liczyć?...
Squat or die ;).
Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...
Heimdall
Bosman
Bosman

Wy się lepiej szybko poddać, bo ja się już nudzić. Nic się nie dzieje. Cisza. Spokój. Nie będę tak leżał na tej pustyni... - mówię to i idę w stronę słońca, a jako że wszystko wskazuje na to, że jesteśmy na Tatooine, to idę jednocześnie w stronę dwóch słońc, co kończy się rozerwaniem mojego ciała. Padam na glebę, regeneruje się po kilku chwilach (boski przywilej) i wracam do Bobasa - to co liczysz, czy się poddajesz?
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

-Liczyc, liczyć... ale dopiero jak Bóg smrodu i czegoś tam, wróci ze szkoły i z siłowni.-burknąłem i zmieniłem się w mały domek, zduzym napisem "W SZKOLE"
Squat or die ;).
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Od tego liczenia umysł mi się przegrzał i włączył tryb awaryjny zwany też „trybem terminatora”. Wpadam w szał i zaczyna wszystkim i wszystkimi rzucać, łapie za kamienną tablicę z dziwnymi znakami i rozbijam na ziemi. Kawałki tablicy konsumuje i mówię -No jak, to idziemy dalej?
Heimdall
Bosman
Bosman

Chłodzę umysł shade'a polewając jego czerep wiadrem zimnej... nie... lodowato zimnej wody. Po czym mówię: Poczekajmy na Bobasa, niech wróci z pakerni. Może coś wymyśli.
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Taak.. idziemy dalej. Mistrz-wszelkiej-matematyki-i-pierdzenia jest tak zmęczony, że nie potrafi oddychać. Ewentualnie scale się z Heimdalem i będziemy dalej żyć w chwale, jako fuzja dwóch Największych-Boskośći-Jakie-Widział-Świat
Squat or die ;).
Heimdall
Bosman
Bosman

Odejdź ode mnie! Nie chcę się z tobą scalać! Wiem że wolisz chłopców, ale pomyślałbyć że ja nie wolę. Ja w ogóle nikogo nie wolę. Ja kocham tylko SIEBIE! - odpycham Bobasa, klękam i zaczynam się do siebie modlić: O, Wielki i Mądry Heimdallu, pozwól mi uciec z tego dziwnego świata. Niech Bobas się ode mnie odczepi, niech się ze mną nie scala. Wstaję i mowię do Bobasa: Nie spoufalaj się ze mną. Dałem ci boskość, dobra. Ale nie przesadzaj. Lubię cie, bo mi uratowałeś życie, ale nie AŻ tak.
...
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Uśmiecham się... włączam żółte słoneczko. Uśmiecham się... patrzę na Hemidall'a i nad moją główką pokazuje się serduszko. Patrzę na shade'a i dwa serduszka. Patrzę na Bobas'a i na chmurce widzę... śmierdzącą kupę. Bo nasze radio wszyyystkich kocha. I cieeebie shade... i cieeeebie hem i cieee... nie, nie bobas, ciebie nie ty przerażający trucicielu powietrza.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Zaraz tak zrobie, ze Mnie też pokocha. Zaczynam gonić scoreza, z wyraźną chęcią defraktacji mu do dzioba.
-Tak giną wspólnicy sznura!
Squat or die ;).
Heimdall
Bosman
Bosman

Łoooo... Biedny scorez, zadarł z niewłaściwą osobą, z bogiem pierdzenia i defekacji. Nie chciałbym być na jego miejscu. Z błogim uśmiechem patrzę jak czciciel sznura ucieka przed Bobasem wykrzykującym różne sprośne rzeczy i... pomagam mu złapać ofiarę.
...
scorez
Kok
Kok

ScoreZ nagle się zatrzymuje i mówi: Nie... Czas zwalnia biegu, widze jak bobas stara się do mnie dobiec. Podchodzę do niego i... strzelam go po ryju. Jak mi się już znudzi to wyciągam kilku Teddów Rydzyków i kłade ich przed nim. Oj nie chciał bym być teraz w skórze bobas'a, oj nie chciał.
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Wyciągam 100zł, gniote w kulkę i rzucam za siebie. Z zadowoleniem patrze jak Rydzyki rzucają się na banknot.
-Patrz na to! Bobasowy anty-spowalniający atak nagłej śmierci! Jednym prostym zaklęciem blokuje scorezowi zatrzymywanie czasu po czym płynnym ruchem skacze nad niego i zaczynam robić kupe. Wielkie tonowe kloce gówna spadają na niego i przygniatają go do ziemi. Jest tak jakby w grobie.
-Tak giną wyznawcy sznura! Poprzez przygniecenie przez stos..- mówie i zaczynam uciekać, bo zaczęło być tam troche śmierdząco.
Squat or die ;).
scorez
Kok
Kok

Bardzo ciemno coś tutaj... hmmm... zapałki też nie moge zapalić... gdzie ja schowałem tę łopatę? O mam ją. Ooo i jeszcze widły... mam tyyyleee nawozu. Rolnik jestem, a ty bobas? Mi wszystki gnój kłania się w pół! Hahaha... wykopałem się z twojego bagna bobas'ie. Co powiesz na to?
Heimdall
Bosman
Bosman

Śmierdzisz, scorezie. Odejdź od nas, nie chcemy cię tu. Biorę gnojarza na plecy, potem biorę potężny zamach i wypieprzam go za horyzont. Z tego wysiłku aż pierdnąłem, a zaznaczyć trzeba, że niedawno jadłem grochówę oraz bardzo tanią kiełbasę. Od nieprzyjemnych oparów padam na ziemię i tracę przytomność, krzycząc: Raattuuunkuuuuuu!!!!
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

-Rolnik powiadasz..- Zamawiam szybko przez telefon czapkę i uniform rolnika. Kopie w ziemi i sadze tam marichuane. Przykrywam wszystko równomiernie swoimi odchodami. Dobrze, że ich cały smród przeszedł na scoreza. Nalge jebut! Z pola wyrosło wielkie drzewko sięgające aż do chmur.
-Gdzieś już to widzialem.. tylko gdzie.. ktoś idzie na góre ze mna?-Dodaje i zaczynam się wspinac bo wielkim, pojedyńczym liściu cannabis.
Squat or die ;).
scorez
Kok
Kok

Hehehe... może śmierdzę jak świnia ale świnki to bardzo czyste stworzonka. Więc wywołuję deszcz i kąpię się w ciepłym letnim deszczu. Mydełkiem.

JA zostaje.
Jak już bobas wejdzie na to drzewo to biorę w łapy siekierę i ścinam to drzewo.
Zablokowany