Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Falka pisze:Te 9.6 KB to prawie tyle co obrazek w sygnaturce shade'a (7.8 KB), więc tylko mnie się czepiajcie :P Gorsze od avików są duże sygnaturki ;)
A nie można po prostu zabronić wstawiania obrazków większych od xKB, a w zamian za to zwiększyć avy.
Falka pisze:ja nie lubię patrzeć na czerwone czapeczki, to Wy też się męczcie i patrzecie na lisicę wielką jak krowa ;>
Ja wolę lisicę wielką jak krowa niż świecące ze wszystkich stron i wstaawiane na siłę czapki.
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ja tam wolę te 100x100 niż potem zamiast posta podziwiać avy wielkie jak krowa. Chociaż czasami przydały by się chociaż 2 pixele więcej bo jak ostatnio znalazłem sobie fajnego ava okazało się że ma 101x90 xD
.
Heimdall
Bosman
Bosman

To fakt, avatar Falki trochę rozprasza. No i może rzeczywiście wystarczy to 100x100, bo po co komu większe avatary?
Deep pisze:Chociaż czasami przydały by się chociaż 2 pixele więcej bo jak ostatnio znalazłem sobie fajnego ava okazało się że ma 101x90 xD
A co, nie mogłeś uciąć trochę z tego ava, chyba ucięcie cieniutkiego paseczka nie zniszczyłoby go aż tak, żeby raptem z pięknego avatara stał się tak brzydki, że nie mogłeś na niego patrzeć ;) .
...
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Mrrrau, podoba mi się avik Falki. ;)
Ale trochę smutny jest fakt iż czapeczka św. Mikołaja jest już dla ciebie tylko chwytem marketingowym Coca-Coli.
Obrazek
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Ra-V pisze:Ale trochę smutny jest fakt iż czapeczka św. Mikołaja jest już dla ciebie tylko chwytem marketingowym Coca-Coli.
Nie moja wina, że to Coca Cola wymyśliła grubasa w czerwonych ciuszkach, który z prawdziwym świętym Mikołajem nie ma nic wspólnego :>
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Ja tam zostaje przy mojej czapeczce :D Co do zwiekszenia avika to widziałem forum gdzie wszyscy maja aviki 200x200. Sztrasznie wkuzajace: ktos pisze posta złozonego z 3 słów i obok taaaka krowa-avik. Ja jestem za 100x100 :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Heimdall pisze: A co, nie mogłeś uciąć trochę z tego ava, chyba ucięcie cieniutkiego paseczka nie zniszczyłoby go aż tak, żeby raptem z pięknego avatara stał się tak brzydki, że nie mogłeś na niego patrzeć ;) .
Myślisz, że mam tyle czasu żeby się w obcinanie bawić? Pozatym wkurzyłem się wtedy i w końcu znalazłem lepszego :P
.
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Falka pisze:Nie moja wina, że to Coca Cola wymyśliła grubasa w czerwonych ciuszkach, który z prawdziwym świętym Mikołajem nie ma nic wspólnego :>
Możliwe że się mylę, ale taki wizerunek Mikusia był znany jeszcze zanim Coca Cola użyła go do swoich reklam. ;)
Obrazek
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Ra-V pisze:
Falka pisze:Nie moja wina, że to Coca Cola wymyśliła grubasa w czerwonych ciuszkach, który z prawdziwym świętym Mikołajem nie ma nic wspólnego :>
Możliwe że się mylę, ale taki wizerunek Mikusia był znany jeszcze zanim Coca Cola użyła go do swoich reklam. ;)
Jeśli to, co mówisz jest prawdą to Falkę czeka kryzys światopoglądowy :P

Ale szczerze mówiąc popieram teorię Falki. Siwobrody zniewieściały krasnolud w czerwonej czapce przybył ze Stanów i stamtąd również Coca Cola.
Brązowa trucizna rozprzestrzeniła się po całym świecie nawet w komunistycznych krajach, tak samo było Mikołajem. Ale skończmy offtopa
Heimdall
Bosman
Bosman

Force ray pisze:Co do zwiekszenia avika to widziałem forum gdzie wszyscy maja aviki 200x200. Sztrasznie wkuzajace: ktos pisze posta złozonego z 3 słów i obok taaaka krowa-avik. Ja jestem za 100x100 :D
No, chyba nie podejrzewasz, że ludziska na tym forum będą pisać tak krótkie posty, nie? ;) Poza tym aż takie wielkie avy nikomu nie są potrzebne. Zresztą i tak by się nie zmieściły na pasku, bo av Falki ledwo się mieści. Ale tak 120x120 to by się przydało :D .
...
Deep
Chorąży
Chorąży

Ra-V pisze:Możliwe że się mylę, ale taki wizerunek Mikusia był znany jeszcze zanim Coca Cola użyła go do swoich reklam. ;)
Nie. Na pewno nie. Święty Mikołaj wyglądał zupełnie inaczej przed reklamami cocacoli

edit: 666 post xD
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Widzę, żę avatar Falki ma w końcu normalny rozmiar. I przez to już tak nie świeci po oczach jak wcześniej, a świąteczne kokardki nadal dobrze widać. Ciekawe co skłoniło Falkę do zmniejszenia ava, bo myślę, że dobrowolnie ny tego nie zrobiła :?: .
[Jak to co? Karząca (i każąca) łapa BAZYLiszka - dop. BAZYL] Czyli moje przypuszczenia okazały się słuszne ;) -dop. Heimdall
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 11 grudnia 2006, 20:43 przez Heimdall, łącznie zmieniany 2 razy.
...
Prentki
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Prentki »

Zdecydowałem się zmienić awatara - stary był bardziej wysoki niż szeroki, jakoś mi nie pasował. Poza tym znudziły mi się brązowe barwy.
Nowy też jest z Fallouta i tak też zostatnie.
kerlik
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: kerlik »

Wyjaśnię "skąd mój avatar". Jak łatwo się domyśleć, jestem zagorzałym fanem serii Prince of Persia. Warrior Within przeszedłem (bodajże) 10 razy, no i wciąż ta gra mi się nie nudzi (walka, walka, walka! + akrobacje). ;) W sumie to właśnie zacząłem tą wspaniałą serię lubić, odkąd miałem pierwszą styczność z PoP:WW. Two Thrones mnie trochę zawiodło, choć przyjemnie się grało. Czekam na Prince of Persia 4!

Poza tym Prince to bardzo ciekawy bohater, mający własne problemy i "dylematy". No i ratuje własny tyłek - nie jest zbawicielem wszechświata...
Heimdall
Bosman
Bosman

kerlik pisze:Czekam na Prince of Persia 4!
To się raczej nie doczekasz. Twórcy PoP nie mają zamiaru tworzyć następnej części. Teraz tworzą Assasin's Cred.
...
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ostatnie PP w jakie gralem to bylo PP2 na Amidze ;)

A zeby nie robic OT - my avatar pochodzi z okladki plyty Nattens Madrigal zespolu Ulver a wpisuje sie we wspaniala tradycje wilczych awatarow na tym forum ^_^
kerlik
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: kerlik »

Doczekam się... :P Ponoć były przecieki z Ubisoftu, że pojawi się PoP4, Splinter Cell 5, Far Cry 2, itd.
ODPOWIEDZ