Ja tam wolę te 100x100 niż potem zamiast posta podziwiać avy wielkie jak krowa. Chociaż czasami przydały by się chociaż 2 pixele więcej bo jak ostatnio znalazłem sobie fajnego ava okazało się że ma 101x90 xD
To fakt, avatar Falki trochę rozprasza. No i może rzeczywiście wystarczy to 100x100, bo po co komu większe avatary?
Deep pisze:Chociaż czasami przydały by się chociaż 2 pixele więcej bo jak ostatnio znalazłem sobie fajnego ava okazało się że ma 101x90 xD
A co, nie mogłeś uciąć trochę z tego ava, chyba ucięcie cieniutkiego paseczka nie zniszczyłoby go aż tak, żeby raptem z pięknego avatara stał się tak brzydki, że nie mogłeś na niego patrzeć .
Ja tam zostaje przy mojej czapeczce Co do zwiekszenia avika to widziałem forum gdzie wszyscy maja aviki 200x200. Sztrasznie wkuzajace: ktos pisze posta złozonego z 3 słów i obok taaaka krowa-avik. Ja jestem za 100x100
Heimdall pisze:
A co, nie mogłeś uciąć trochę z tego ava, chyba ucięcie cieniutkiego paseczka nie zniszczyłoby go aż tak, żeby raptem z pięknego avatara stał się tak brzydki, że nie mogłeś na niego patrzeć .
Myślisz, że mam tyle czasu żeby się w obcinanie bawić? Pozatym wkurzyłem się wtedy i w końcu znalazłem lepszego
Falka pisze:Nie moja wina, że to Coca Cola wymyśliła grubasa w czerwonych ciuszkach, który z prawdziwym świętym Mikołajem nie ma nic wspólnego :>
Możliwe że się mylę, ale taki wizerunek Mikusia był znany jeszcze zanim Coca Cola użyła go do swoich reklam.
Jeśli to, co mówisz jest prawdą to Falkę czeka kryzys światopoglądowy
Ale szczerze mówiąc popieram teorię Falki. Siwobrody zniewieściały krasnolud w czerwonej czapce przybył ze Stanów i stamtąd również Coca Cola.
Brązowa trucizna rozprzestrzeniła się po całym świecie nawet w komunistycznych krajach, tak samo było Mikołajem. Ale skończmy offtopa
Force ray pisze:Co do zwiekszenia avika to widziałem forum gdzie wszyscy maja aviki 200x200. Sztrasznie wkuzajace: ktos pisze posta złozonego z 3 słów i obok taaaka krowa-avik. Ja jestem za 100x100
No, chyba nie podejrzewasz, że ludziska na tym forum będą pisać tak krótkie posty, nie? Poza tym aż takie wielkie avy nikomu nie są potrzebne. Zresztą i tak by się nie zmieściły na pasku, bo av Falki ledwo się mieści. Ale tak 120x120 to by się przydało .
Widzę, żę avatar Falki ma w końcu normalny rozmiar. I przez to już tak nie świeci po oczach jak wcześniej, a świąteczne kokardki nadal dobrze widać. Ciekawe co skłoniło Falkę do zmniejszenia ava, bo myślę, że dobrowolnie ny tego nie zrobiła . [Jak to co? Karząca (i każąca) łapa BAZYLiszka - dop. BAZYL]Czyli moje przypuszczenia okazały się słuszne -dop. Heimdall
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 11 grudnia 2006, 20:43 przez Heimdall, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowałem się zmienić awatara - stary był bardziej wysoki niż szeroki, jakoś mi nie pasował. Poza tym znudziły mi się brązowe barwy.
Nowy też jest z Fallouta i tak też zostatnie.
Wyjaśnię "skąd mój avatar". Jak łatwo się domyśleć, jestem zagorzałym fanem serii Prince of Persia. Warrior Within przeszedłem (bodajże) 10 razy, no i wciąż ta gra mi się nie nudzi (walka, walka, walka! + akrobacje). W sumie to właśnie zacząłem tą wspaniałą serię lubić, odkąd miałem pierwszą styczność z PoP:WW. Two Thrones mnie trochę zawiodło, choć przyjemnie się grało. Czekam na Prince of Persia 4!
Poza tym Prince to bardzo ciekawy bohater, mający własne problemy i "dylematy". No i ratuje własny tyłek - nie jest zbawicielem wszechświata...
A zeby nie robic OT - my avatar pochodzi z okladki plyty Nattens Madrigal zespolu Ulver a wpisuje sie we wspaniala tradycje wilczych awatarow na tym forum ^_^