[Zainfekowany Grzyb] Zgromadzenie

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Wyciagam scoreza Bobasowi z gardła i daję go do osądzenia Thorowi. Bóg błyskawic stwierdza, że najlepsza ku**a jest zaprawa i daje scorezowi betonowe buciki po czym wrzuca go do wody. Teraz podchodzę do Bobasa, a on jest silny i przypakowany jak jasna cholera. Okazało się, że wciągnął dupą jeden dodatkowy punkt hartu, czyli ein hart. Ja w tym czasie odbieram scorezowi jego zabójczą broń czyli TNZRC i strzelam nim w shade'a, dokładnie to w głowę shade'a, żeby nie miał już takich głupich pomysłów jak żołnierze zmieniający się w kwiaty.
...
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Ktoś mnie próbuje wyciągnąć! TO JEST TEN MOMENT! OGNIA!!! Patrzę tylko jak skupiona wiązka termojądrowego-neutronowego-zajebiścienaukowego-rozpierdalacza-cząsteczkowego trafia hemidall'a w rękę, która się rozszczepia i szatkuje bobas'a. Nie staram się wyjść bo wiem że w bobas'ie jest bezpiecznie. Jest mi tu dobrze... zostaję.

Ktoś jeszcze próbuje mnie wyciągnąć?
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Bobas »

Skupiam się w sobie, a wszystkie armie przymierza i odmierza, diabły anioły,pokemony i pingwiny zostają zniszczone. Pozostają tylko nasza 4rka (chyba 5?). A scoreza goni wielka-zielona-fala-szlamu-niszczaca-wszystko. W skrócie WZFSNW. Wyglada jak zmixowanie George Busha i Matki Teresy z Kalkuty. Goni scoreza niczym pies swoją zdobycz. Ciągnąc go w dół odbytu. Z jednej strony może być wystrzelony z kakaowego dziala. A z drugiej zniszczony przez WZFSNW.
Squat or die ;).
Jeszcze 'tylko' 35kg do 205kg...
scorez
Kok
Kok

Z przerażoną miną, biegnę, biegnę i biegnę. Za mną WZFSNW, przedemną odbyt bobas'a... co wybierać? Wyciągam termojądrowy-neutronowy-zajebiścienaukowy-rozpierdalacz-cząsteczkowy i strzelam w lewy i parwy pośladek. Po tym strzale ciśnienie wysyła mnie dalekoooo po za zasięg zielonego szlamu, a ja jestem wolny jak ptak.
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Zaprawde Scorez. Jesteś jak ptak. Strzelając w lewy i prawy pośladek zostałeś automatycznie wyrzucony z mojego ciała. Jesteś jak ptak. Ptak lecączy 129127212129423 mld m/s. Resztą boskich mocy wezwałem Romana. Romana Gie. Widocznie cieszy się na Twoj widok, i wita się z Tobą otwartymi ramionami. W przenosni i doslownie.
Squat or die ;).
scorez
Kok
Kok

-Romanie Gie!!! Ra nazywam się Roman G*****a i chciałbym abyś rozwalił bobas'a i hemidall'a. Wiesz, tak po znajomości. Zamknij ich w ośrodkach wychowawczych z pedofilami, pederastami, mordercami i nekrofilami. Wiesz, troche mi sie naprzykrzyli.
-Już się robi Odpowiedział, a ja przyleciałem na pogorzelisko na moim gryfie, a bobasa i hemidall'a nie było.
-Wyskakuj mi tu szybko shade... mamy sprawę do załatwienia! Wzlatuję w górę i z sąsiedniego wymiaru przywołuję miecz potęg.

Kiedy będzie AKTUALIZACJA?! Pomysły ni się kończą.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Nie zawracaj mi tyłka scorez! Ja tu mecz oglądam. Pogadamy, kiedy wielki MG się odezwie rozsiadam się na wielkiej kanapie umalowany w barwy bojowe klubu i oglądam mecz Pogoń Ziemniak – Kiśle. Kibicuje naturalnie tym drugim obrzucając tych pierwszych popkornem. Olewam wszystkie ataki i próby zakłócenia obrazu przez oPOzycję.
Heimdall
Bosman
Bosman

Wyrywam się wielkiemu Romanowi i zrzucam go na ziemię. Swoimi boskimi mocami przywołuję zaklęcie powolne opadanie i ląduję obok scoreza i shade'a mówiąc: Odłóżmy nasze waśnie na później, poczekajmy na wielkiego i potężnego boga o imieniu MG lub AC.
...
scorez
Kok
Kok

KTOŚ MUSI GO ZAWOŁAĆ!!! WOŁAJMY!!!

AAAAACCCCEEEEEEEEE... AAAAACCCCEEEEE...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Piedze a gryf zrzuca mnie na kanape na którym siedzi kibic, patrzący na mecz. Zaczynam to wszystko olewać i siadam wraz z nim. Wyciągam pizze i zaczynam żreć. A pod ręka mam duży zbiornik metanabolu.
-Aceeeeee-zaczynam wyć razem z innymi.
Squat or die ;).
scorez
Kok
Kok

Kto chce chrupiące Nachos z sosem meksykańskim? Pytam się wszystkich wyczarowując ogromna plazmę i piękny wygodny i miękki fotel.
Heimdall
Bosman
Bosman

Ja chętnie zjem. Siadam na fotelu i zaczynam oglądać mecz krzycząc: Ty debilu, mogłeś mu podać... strzelaj k**wa, no strzelaj... No nie, co za kretyn, sam na sam z bramką i nie strzelił, zabić gnoja... itd. itp.
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

-Sędzie kalosz!- rycze, gdy sędzia zaczał się uśmiechac do pieknej kibicki, a nie sędziować, przez co nie zauważył spalonego. Z zdziwnieniem patrze na telewizor, gdy sędzia zmienia się w gumowe obuwie..
-Daj nachos.. chce ktoś hot-dogi?..
Squat or die ;).
Heimdall
Bosman
Bosman

Uważaj co mówisz, bo teraz, gdy jesteś bogiem, twoje życzenia mogą się spełniać, choć ne muszą, Szczerze mówiąc, gdy chcesz to się raczej nie spełnią, a gdy nie chcesz, to się spełnią. Takie już życie boga. Pożeram cokolwiek. Może być nawet kot domownika. Następnie rzucam kapciem w telewizor, gdyż sędzia pokazał naszemu zawodnikowi czerwoną kartkę.
...
Bobas
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Wznoszę ręce ku niebu.-Niech zjawi się Mistrz Gry, zwany AC..i niech to on, używająć boskich mocy, napisze kolejnego posta, z aktualizacja...
Squat or die ;).
Heimdall
Bosman
Bosman

Aha, i teraz przez ciebie się to życzenie się nie spełni, a mówiłem, że jak o coś prosisz to to się nie spełni. Zasypiam na kanapie czekając na to, co wymyślił nasz MG.
...
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Wybaczcie mi za kolejną nieobecność. Głosy już niedługo usłyszycie - jutro, o wczesnych porach.
Obrazek
Zablokowany