W co teraz gracie?

-
- Szczur Lądowy
Oblivion, zdecydowanie
Oblivion, czekając na Gothic 3 

Nigdy nie jest za późno by narodzić się na nowo.

-
- Majtek
- Numer GG: 12017892
Kupiłem ostatnio Newerwinter nights i muszę przyznać, że wcale nie jest taka kiepska jak pisali, jedyne jej grzechy to brak drużyny i stanowczo za krótka kampania (przelazłem w zaledwie 4 dni. podczas gdy z baldurkami zazwyczaj męczyłem się przynajmniej 2 tygodnie)
De gustibus non est disputandum, no nie?

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Ta gra ma potencjał
Tylko inni sa ślepi najlepiej można to zobaczyc w trybie multi.
Dodajmy dwa dodatki SotU i HotU + różnorodne efekty czarów + hakpaki + liczne updaty + twoje średnie umiejetnosci programowania skryptów + tryb multi = nieskończone mozliwosci... Poza tym fajnie się młuci potwory
NWN 2 mimo poprawionej mechaniki 3.5 i nowej grafiki nie bedzie tak plasytyczyny i podatny na programowanie. Zapamietajcie moje słowa... ...

Tylko inni sa ślepi najlepiej można to zobaczyc w trybie multi.
Dodajmy dwa dodatki SotU i HotU + różnorodne efekty czarów + hakpaki + liczne updaty + twoje średnie umiejetnosci programowania skryptów + tryb multi = nieskończone mozliwosci... Poza tym fajnie się młuci potwory

NWN 2 mimo poprawionej mechaniki 3.5 i nowej grafiki nie bedzie tak plasytyczyny i podatny na programowanie. Zapamietajcie moje słowa... ...

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Obliviona tymczsowo odstawilem na rzecz Fallouta. Postanowilem nadrobic karygodne zaleglosci, i nabylem w koncu Falloutowa kolekcje. Powinno starczyc na pare miechow.
Poniekad z ciekawosci zainstalowalem tez PREYa. Ta gra jest absolutnie genialna, oczywiscie jesli ktos gustuje w FPSach. Doskonala odskocznia. Polecam.
Poniekad z ciekawosci zainstalowalem tez PREYa. Ta gra jest absolutnie genialna, oczywiscie jesli ktos gustuje w FPSach. Doskonala odskocznia. Polecam.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
No, gratulacje BAZYLu! Deadly Shadows wymiata absolutnie i bezkompromisowo. Jedna z niewielu gier dla ktorych rezygnowalem calkowicie ze snu, wypijajac hektolitry kawy. Tak sie wkrecilem, ze gralem z kapturem na glowie, i z ryjem prawie w monitorze.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
a ja wczoraj dokończyłem prey'a - genialna gra.
I teraz się zastanawiam dlaczego już nie gram w RPG... ostatni RPG który kupiłem to BG2. BG2 to dla mnie ideał. Dzisiaj poszedłem do sklepu kupić sobie jakąś nową RPG do pogrania. I co?
Nie było NICZEGO co by mnie zainteresowało!!
Czy już nie ma nowych gier z drużyną, widokiem izometrycznym, masą itemów i przede wszystkim z Mocą??
Czy RPG (balduropodobne) się już skończyły??
Czy teraz skazani jesteśmy już tylko na fajerwerki w Oblivionie?
I teraz się zastanawiam dlaczego już nie gram w RPG... ostatni RPG który kupiłem to BG2. BG2 to dla mnie ideał. Dzisiaj poszedłem do sklepu kupić sobie jakąś nową RPG do pogrania. I co?
Nie było NICZEGO co by mnie zainteresowało!!
Czy już nie ma nowych gier z drużyną, widokiem izometrycznym, masą itemów i przede wszystkim z Mocą??
Czy RPG (balduropodobne) się już skończyły??
Czy teraz skazani jesteśmy już tylko na fajerwerki w Oblivionie?
inna perspektywa

-
- Bosman

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Podpisuję się pod tym! Mechanika 3.5 poza tym jest bardzo dobra i ją uwielbiam. Nie mogę się doczekać NWN2Force ray pisze:Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!!
To nie flood. To nie flood. To nie flood.
Chcesz mocy? Chcesz przetrzepać skórę potworom, drużynowo? Brachu, pędź do sklepu po nowe nowe dziecko mechaniki 3.5 !

-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
owszem. z tego co czytam, to NWN2 będzie wielką grą. Bardzo podoba mi się patent na posiadanie własnego zamku
nie wiem jak to będzie technicznie wyglądało, ale pewnie to dopracowali. szkoda że nie będzie typowej drużyny, ale 3giermków to i tak dużo lepiej w stosunku do 1 pomocnika z NWN1.
Tylko się trochę boję wymagań...

Tylko się trochę boję wymagań...
inna perspektywa

-
- Bosman

-
- Majtek

-
- Bosman
No, wymagania NWN2 będą na pewno niższe niż Obliviona czy najnowszego Gothica. Ale mnie to jakoś i tak nie pociesza, na wiecie komp sprzed pieciu lat, nie upgrade'owany do tej pory jakoś nie wróży mi za dobrzeAdriano89 pisze:Tylko się trochę boję wymagań...