W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Rincewind
Szczur Lądowy

Oblivion, zdecydowanie

Post autor: Rincewind »

Oblivion, czekając na Gothic 3 :)
Nigdy nie jest za późno by narodzić się na nowo.
BochN
Majtek
Majtek
Numer GG: 12017892

Post autor: BochN »

Kupiłem ostatnio Newerwinter nights i muszę przyznać, że wcale nie jest taka kiepska jak pisali, jedyne jej grzechy to brak drużyny i stanowczo za krótka kampania (przelazłem w zaledwie 4 dni. podczas gdy z baldurkami zazwyczaj męczyłem się przynajmniej 2 tygodnie)
De gustibus non est disputandum, no nie?
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Ta gra ma potencjał :!:
Tylko inni sa ślepi najlepiej można to zobaczyc w trybie multi.
Dodajmy dwa dodatki SotU i HotU + różnorodne efekty czarów + hakpaki + liczne updaty + twoje średnie umiejetnosci programowania skryptów + tryb multi = nieskończone mozliwosci... Poza tym fajnie się młuci potwory :D

NWN 2 mimo poprawionej mechaniki 3.5 i nowej grafiki nie bedzie tak plasytyczyny i podatny na programowanie. Zapamietajcie moje słowa... ...
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Obliviona tymczsowo odstawilem na rzecz Fallouta. Postanowilem nadrobic karygodne zaleglosci, i nabylem w koncu Falloutowa kolekcje. Powinno starczyc na pare miechow.
Poniekad z ciekawosci zainstalowalem tez PREYa. Ta gra jest absolutnie genialna, oczywiscie jesli ktos gustuje w FPSach. Doskonala odskocznia. Polecam.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Nie wiem czemu ostatnio zaczałem grać w dungeon siege II i Arcanum
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

A ja wreszcie dorwałem kompa na którym pójdzie Thief: Deadly Shadows - i od tazu kupiłem majacą niedawno premierę Antologię Thiefa... Wypas :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

No, gratulacje BAZYLu! Deadly Shadows wymiata absolutnie i bezkompromisowo. Jedna z niewielu gier dla ktorych rezygnowalem calkowicie ze snu, wypijajac hektolitry kawy. Tak sie wkrecilem, ze gralem z kapturem na glowie, i z ryjem prawie w monitorze.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

To całkowicie zrozumiałe - z jedynki i dwóki Thiefa lokacje znam prawie na pamięć, teraz pora zagłębić się w trójkę :>
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
ToM 125
Pomywacz

Post autor: ToM 125 »

World of Warcraft świetna gra polecam no i od czasu do czasu w Arcanuma popykam.
Adriano89
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Adriano89 »

a ja wczoraj dokończyłem prey'a - genialna gra.
I teraz się zastanawiam dlaczego już nie gram w RPG... ostatni RPG który kupiłem to BG2. BG2 to dla mnie ideał. Dzisiaj poszedłem do sklepu kupić sobie jakąś nową RPG do pogrania. I co?
Nie było NICZEGO co by mnie zainteresowało!!
Czy już nie ma nowych gier z drużyną, widokiem izometrycznym, masą itemów i przede wszystkim z Mocą??
Czy RPG (balduropodobne) się już skończyły??
Czy teraz skazani jesteśmy już tylko na fajerwerki w Oblivionie?
inna perspektywa
Force
Bosman
Bosman

Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!!
To nie flood. To nie flood. To nie flood. :D
Chcesz mocy? Chcesz przetrzepać skórę potworom, drużynowo? Brachu, pędź do sklepu po nowe nowe dziecko mechaniki 3.5 !
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Force ray pisze:Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!! Neverwinter Nights 2 !!!
To nie flood. To nie flood. To nie flood. :D
Chcesz mocy? Chcesz przetrzepać skórę potworom, drużynowo? Brachu, pędź do sklepu po nowe nowe dziecko mechaniki 3.5 !
Podpisuję się pod tym! Mechanika 3.5 poza tym jest bardzo dobra i ją uwielbiam. Nie mogę się doczekać NWN2 :D.
Adriano89
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Adriano89 »

owszem. z tego co czytam, to NWN2 będzie wielką grą. Bardzo podoba mi się patent na posiadanie własnego zamku :) nie wiem jak to będzie technicznie wyglądało, ale pewnie to dopracowali. szkoda że nie będzie typowej drużyny, ale 3giermków to i tak dużo lepiej w stosunku do 1 pomocnika z NWN1.
Tylko się trochę boję wymagań...
inna perspektywa
Force
Bosman
Bosman

Mój plan jest taki:
MATURA>NA WAKACJE DO IRLANDII (kasa, kasa, kasa)>KUPNO NOWEGO KOMPUTERA>NWN 2 DO OPORU>NIEZALICZONY ROK>NWN 2 DO OPORU>NWN 2 DO OPORU>NIEZALICZONY ROK> dalej jest schematycznie...
Obrazek
Obrazek
TofT
Majtek
Majtek

Post autor: TofT »

Force ray pisze:Mój plan jest taki:
MATURA>NA WAKACJE DO IRLANDII (kasa, kasa, kasa)>KUPNO NOWEGO KOMPUTERA>NWN 2 DO OPORU>NIEZALICZONY ROK>NWN 2 DO OPORU>NWN 2 DO OPORU>NIEZALICZONY ROK> dalej jest schematycznie...
Tylko co zrobisz jak WKU zainstaluje Ci patcha... >NIEZALICZONY ROK>KAMASZE>... :wink:
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Adriano89 pisze:Tylko się trochę boję wymagań...
No, wymagania NWN2 będą na pewno niższe niż Obliviona czy najnowszego Gothica. Ale mnie to jakoś i tak nie pociesza, na wiecie komp sprzed pieciu lat, nie upgrade'owany do tej pory jakoś nie wróży mi za dobrze :wink: . No cóż, ten rok jest rokiem cRPGów, ale nie dla mnie. Dla mnie takim rokiem będzie rok następny. Jak w końcu naciułam na porządnego kompa.
Force
Bosman
Bosman

Wtedy zrobię downgrade do v. 1.00 :D Do woja nie pójdę bo mam 3 jądra :D
DOBRA KONIEC OFFTOPICU.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ