[X-Men] Wojna z Apocalypse'm

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

-Uważaj jak chodzisz! Powiedział po czym zebrał do siebie wode która odleciala w wyniku zderzenia(ale tak w stylu terminatora 2) po czy ruszył w strone smoka.
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Michał "Timestopper" Jabłoński

"Raz kozie śmierć" pomyślał Michał i ruszył w kierunku nawołującego go głosu.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Skrada się od tyłu i gdy mu się udaje wchodzi na smoka po grzbiecie (to chyba taki normalny duzy smok nie?) Gdy udaje mu się dotrzeć w okolice głowy wpycha rękę w ucho z całą siłą by przebić błonę bębenkową i poparzyć błędnik.

Do MG: Odpisuję jak mogę, jeśli za wolno to przykro mi bardzo, zawsze możesz mnie zabić :P Jeżeli bede chcial zrezygnowac to dam ci znac
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

Hose

Zamieniłeś kij w karabin maszynowy ze 100 nabojami. Chwile później znalazłes się już za wrakiem i zacząłeś strzelać do smoka. Na twoje nieszczęście smok miał bardzo twardy pancerz i twoje strzały nic mu nie robiły. Zotały ci 34 naboje.

Shadow

Mgła którą wytworzyłeś była bardzo gęsta i utrudniła smokowi celowanie.
Biegnąc w jego strone podniosłeś metalowy pręt i zaatakowałeś go nim.
Pierwsze dwa ataki odbiły się od przeciwnika ale trzeci w
bił mu się prosto w pierś. Smok jęknał i zaczął powoli się zmniejszać.

Arxel

Zebrałeś pobliską wode i ruszyłeś na smoka. Byłe już 2 kroki od niego gdy usłyszałeś jego przeraźliwy krzyk a on zaczął się zmniejszać. Postanowiłes zaatakować. Fala wody rzuciła smokiem o pobliskie drzewa, słychac było tylko głuchy hyk łamanych kości i drzew.

Nadir

Wszedłeś na grzbiet smoka i zcząłeś się zbliżać do jego twarzy gdy nagle usłyszałeś jego jek a chwile później zauważyłeś jak fala wody leci w twoją strone. Na całe twoje szczęście zdąrzyłeś uciec a smok roztrzaskał sie na drzewach.

...

Smok starał się jeszcze podnieść lecz wtedy dobiła go strzała moonstar.
Na placu boju zostaliście tylko wy, Magneto i Moonstar.
Wtedy usłyszeliście głos Profesora X.
"przyjdzcie do najniższego pomieszczenia musicie kogos poznać"
Wchodząc do pokoju spostrzegliście dwóch mężczyzn ,jednego czarnego z okularami przeciwsłonecznymi, chłopak ten ma długie czarne włosy zaplecione w warkoczyki. Drugim zas jest biały, czrnowłosy mężczyzna który ku waszemu zdumieniu posiada dwa cienie.
-To jest Tom"The End"Lovn oraz Jonathan "Dual" Quirrel-
profesor zniżył teraz głos.
-Zastąpią poległych X-menów , Fetish oraz Gunslingera a teraz po swoich pokoi o ile jeszcze są- powiedział profesor i oddalił się do swojego pokoju.
...
Instytut jest zrujnowany całe 4 piętro jest zniszczone, zniszczone zostały tylko pokoje Fetish i Gunslingera. Dual i The end mieszkacie na 1 piętrze koło siebie wasze pokoje a wyposarzone jak wszystkich innych.

Timestopper

Wszedłeś do owego pokoju i odziwo zauwarzyłeś tylko jakąś mgiełke unoszącą się na tronie. "Witaj" usłyszałeś w głowie "jestem panem świata a zwą mnie Shadow King, sprowadziłem cię tu poniewarz masz cenną umiejętność" głos ciągle rozlegał się w twojej głowie " Proponuje ci sojusz ty i ja zawładniemy całym światem"
Odpowiedz mi na PW co robisz w tej sytuacji

A jeśli dalej nie czaicie to wprowadziłem dwuch graczy Dual'a postać Szasza oraz The end postac Tron'a miłej gry :P
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Hose
"Ale rozwałka"- pomyślał.Po chwili podszedł do Moonstar i powiedział do niej:
-Hej może pójdziemy na jakiegoś drinka do baru albo coś w tym stylu-uśmiechnął sie przy czym mrugał okiem.Może bar w instytucie sie zachował no to tam byłoby najlepiej.Na miejscu jest co nie?

[/img]
Czerwona Orientalna Prawica
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Miło mi poznać. Wybaczcie mi, ale jestem przemęczony. rzekl i oddalił sie do swojego pokoju. Gdy wszedł rzucił się na łózko i starał sie wreszcie spokojnie przespać choc kilka godzin.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Golem

Chłopiec oparł się o ścianę i złapał z brzuch - To ja może już pójdę... Powiedział i pobiegł do pokoju. W toalecie zaczął wymiotować. Gdy skończył padl na lóżku wyczerpany i starał sie zasnąć.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Z pokoju Johna zaczęły dobiegać odgłosy kłótni które powoli przerodziły się w dżwięki bójki.
Szasza
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 10499479

Post autor: Szasza »

Dual
Szasza pisze:Z pokoju Johna zaczęły dobiegać odgłosy kłótni które powoli przerodziły się w dżwięki bójki.
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Jack Terra

Taak... Miło mi was poznać... Jeśli nie macie nic przeciwko tp ja odejdę...- mówię uśmiechając się lekko tak, że nie szło wyczytać intencji po czym ruszyłem do swojego pokoju w którym przemyłem swoje rany i odpocząłem po akcji...
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Doi
Marynarz
Marynarz

Post autor: Doi »

Przepraszam wszystkich graczy ale nie nadaje się na MG i proszę moderatorów o zamknięcie tej sesji
Zablokowany