Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Mam go! Wiedziałem, że MAd jest ufoludkiem-satanistą! Oto dowód:

Obrazek

I co wy na to? To wyjaśnia, dlaczego MAd ma zieloną ksywę!! :P
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

znalazlem w sieci zdjecie falki bez makijazu :D
Obrazek

a tu bazylek Obrazek

no i moje Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Obrazek

Bardzo wczesna, zrobiona na poczekaniu, wersja Alfa jamnika-demona (tak, wiem, że brzydko... ale to tylko próba koncepcji (ale nie anty ;-P)), który jeśli się uda może być moim następnym avikiem... (choć jego wygląd ulegnie zapewne wieeelu zmianom) doskonale oddaje on moją xywkę ;-) Komentarze i sugestie mile widziane ;-)

Edit (tak, to jest nadużycie władzy ;-P):
Obrazek
jeszcze bardziej demonicznie! Ale trochę niewyraźnie.... później zrobię go od nowa ;-P

Ostatnio zmieniony piątek, 14 stycznia 2005, 22:31 przez MAd Phantom, łącznie zmieniany 1 raz.
Radkoff
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2207328

Post autor: Radkoff »

jak juz wspomnialem ci na GG dla mnie to Jamnik-Phantom a nie Demon ... :D ... ale tak czy inaczej wypas :D ....

kolejny post nabity :wink:
Obrazek Ty... Ty... ZŁY jeden, oddaj nam edycję postów...
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Khazar »

A oto prezent dla Kamil Mastera, żeby wreszcie miał swojego avika:

Obrazek

To twoje imię napisane w runach krasnoludzkich.
Obrazek
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

HEEJ!!!! zróbcie albo przeróbcie mojego AVIKA, ale tak zeby był naprawde ...::CoOl::... proszę was o to !!!!!! przysyłajcie mi na PW, albo tutaj.....czekam!!
DESTRACTION TRAUCERS
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Mówisz (piszesz? ) = masz ;-P
Tak, tak, nowy avik Rippera to moja sprawka (o czym zresztą świadczy moje nowe logo w jego rogu) ;-)
Komuś jeszcze coś przerobić? Chętnie podejmę wyzwanie...
Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Ja to chyba się w Mikołaja zmieniam, bo dużo rzeczy rozdaję. Oto kolejny prezent: avik dla sigmy!!!

Obrazek

I coś specjalnego: CHOMICZÓWKA :P

Obrazek
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Rozważam czy nie wiąć sobie tego na avika:
Obrazek
Jednak po pomniejszniu (i retuszu + dodaniu loga ;-D) wygląda to tak:
Obrazek
hmm... co o tym sądzicie?

Khazar
Mat
Mat
Kontakt:

Heh, najpierw się robi na Rebelianta, a teraz stał się Agentem Smithem z "Rewolucji" (tylko, że on był żółty, a tu jest czarny). A tak na serio, to zaczepiste aviki. Tak to jest, jak się ma dobry program graficzny, a nie zwykłego Paint'a :(.

Asthner- Kup sobie chociażby najnowszego PcFormata. Na płycie jest Ulead PhotoImpact 10 Trial. Jadę na nim aktualnie i mam wyniki niegorsze od MAd'a. ;) Przegrywam w ilości wolnego czasu i pomysłów... :P
Obrazek
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

hej MAd Phantom, chcesz to moj przerob :D
cos demonicznego, mrocznego albo cos w tym stylu.
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Ok, chyba nieźle wyszło:
Obrazek
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Tja MAd, mi też możesz przerobić avik na jakiś demoniczny :lol:
żyję
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

I kolejne zrealizowane zlecenie :-D

Obrazek

Swoja drogą chyba zapoczątkowałem modę na demoniczne aviki mojego autorstwa ;-D Może zacznę pobierać opłaty? ;-D
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Najlszpszy jak narazie. ;)
W razie czego oferuję też swoje usługi- mogę usunąć dowolny napis z Waszych avików (np. podpis MAd'a ;P) bez utraty jakości lub zostawienia śladów... ;]

[E! Wara od mojego logo! Jeśli tylko spróbujesz je usunąć, to... to zobaczysz ;-P - dop. MAd Phantom]

Nie pojmujesz zasad symbiozy? Ty robisz grafiki, ja je "odautarzam", użytkownicy ich używają. Wszyscy są zachwyceni! - dop. Asthner

[To nie symbioza - to pasożytowanie na moim Photoshopie ;-P Bo usuwając moje logo tworzysz pirackie wersje moich avików ;-P - dop. MAd Phantom]

Żeby uznać to za wersje pirackie, musiałbyś mieć coś więcej niż przyznanie się do winy- bo z tego się mogę w każdej chwili wycofać. ;P A ponieważ zarówno Ty i ja robimy grafy non-profit, ew. postępowanie zostanie umorzone ze względu na znikomą szkodliwość społeczną czynu. ;P - dop. Asthner

[A kto powiedział, że pójdę z tym do sądu?;-P Przecież od czegoś mam Leona, Grubego Iwana, Miecia Sztukmistrza (umie nie tylko rozłożyć ten parasol, ale i wyjąć go bez składania!), Misze, Sasze, Pedatora, Alinę (młody traswestyta o gołębim sercu ;-P), Matke Chrzestną, WWW (Wielki Ważny Wujaszek) itp.? - dop. MAd Phantom]

A ja mam po swojej stronie dwa koty i oddział kendoków UKS Budo Łódź. Że nie wspomnę o moich alternatywnych osobowościach... Chcesz zadzierać z bogiem, mistrzem Jedi/Sith, filozofem, bardem i szaleńcem w jednej opsobie? A poza tym, mam za sobą moralne prawo sieci. ;P
Zresztą i tak zdecydowana większość avików to elementy artworków i zdjęcia, na których publikacje mało kto na nich przedstawiony wyrażał zgodę-
de facto więc Twoje przeróbki byłyby niemniej "pirackie" niż moje. :] - dop. Asthner

[A ja mam Jamodyla Williama - Szach i Mat! ;-P
Ale moje prawa autorskie nie są zwykłymi prawami autorskimi - bo to moje prawa autorskie ;-P Pozatym przybijanie pieczątki na stworzonym ciężką pracą arcydziele (choćby na "obcej" bazie ;-P) jest mniej pirackie, niż usuwanie tej pieczątki;-P - dop. MAd Phantom]

Przecież wiesz, że usunięcie takiej pieczątki jest równie ciężką, jeśli nie cięższą pracą- musisz dorobić brakującą część _oryginalnego_ artu ręcznie, stajac sie niejako jego współautorem. ;P - dop. Asthner

[Moja pieczątka to całe 19 pikseli i to najczęściej na jednolitym tle - ich usunięcie to musi być naprawdę multum roboty ;-P - dop. MAd Phantom]

Nie znasz się. ;P
(Może skończymy ten chat? Muszę iść offline już...)- dop. Asthner

[A właśnie, że się znam i to jak 3 Asthnerów ;-P
OK (i tym sposobem mam ostatnie słowo ;-P) - dop. MAd Phantom]

A ja mam ostatnią kropkę, ha! - dop. Asthner
.

[OK, czyli zamknąłeś moje zdanie, więc przyznałeś mi rację ;-P - dop. MAd Phantom]

Przyznałem Ci rację, że masz ostatnie słowo. A słowa są słowom nierówne... :twisted: Merytoryczna wartość Twojego zakończenia omawianych dywagacji nie obliguje Cię do roszczenia sobie uprawnień do obiektywnego obalenia argumentacji strony przeciwnej. ;) - dop. Asthner

[hmmm... a myślałem, że to właśnie merytoryka wypowiedzi się liczy ;-P Pozatym z tego co wiem, nie trzeba sobie "rościć uprawnień" do obalania argumentów, zwłaszcza tych strony przeciwnej ;-P A pozatym niska merytoryka mojej ostatniej wypowiedzi, była bespośrednią konkluzją i parodią zarazem, wypływającą z deficytu mentalnego współrozmówcy, objawiającego się pod postacią jego uprzedniej wypowiedzi, zawierającej kontrargumentację nie adekwatną do mojego wnioskowania ;-P No chyba, że: "Wy macie rację, ale my mamy kałasze" ;-P, ale i tu wykazałem, że mam przewagę ;-P - dop. MAd Phantom ]

Właśnie merytoryka się liczy. A napisanie czegoś i stwierdzenie, że ma się dzięki temu ostatnioe słowo ma niewiele wspólnego z merytoryką.
Czytaj uważnie, napisałem obalenia, nie obalania. Jedna literka a różnica spora.
A ostatni argument- poza kilkoma szczegółami i literówkami, zgadzam się. :] Chciałem to samo napisać... ;P - dop. Asthner

[Napisanie ostatniego słowa, pisząc, że ma się ostatnio słowo jest nie tylko poprawne merytorycznie, ale i logicznie ;-P
Phi, ale ja nigdzie nie pisałem, że moje "ostatnie słowo" obaliło Twoją argumentację (to odnośnie czytania ze zrozumieniem ;-P), ta padła niemalże (z moją drobną asystą) sama, a ono było tylko metaforycznym stwierdzeniem faktu ;-P
Czyli zgadzasz się, że racja leży po stronie tego, który ma więcej kałaszy, i że tym kimś jestem ja? ;-P
BTW: Jak Ci idzie nauka, którą właśnie symulujesz? ;-P - dop. MAd Phantom]

Jest poprawne logicznie, merytorycznie, ale jego wartość argumentowania znajduje się w opozycji do całokształtu tekstu.
"sobie "rościć uprawnień" do obalania argumentów, zwłaszcza tych strony przeciwnej" Piszesz a'propos czegoś zupełnie innego niż to, o czym ja pisałem. Jest to albo zamierzona zmiana tematu albo pomyłka- co też Ci wytykam.
"War determines not who is right but who is left."
Nauka idzie nieźle, teraz piję sobie gorrrrącą herbatę.... ;P - dop. Asthner

[Hmmm? Ono było stwierdzeniem faktu, napisanym po Twojej propozycji zakończenia dyskusji oraz metaforycznym ogłoszeniem mojego zwycięstwa, które nie podlega tu dyskusji ;-P A ową resztą wypowiedzi było "OK" z czym raczej ciężko popaść w konflikt ;-P
"War, war never changes"
Daj łyka ;-P - dop. MAd Phantom]

[Chłopaki - jak Wam sie nudzi to ja mogę Wasz problem rozwiazać bardzo szybko - dop. BAZYL]
No co? Nie łamiemy w żaden sposób regulaminu afair, a lepsze to niż statsowanie. Na pewno pod spam też to niepodpada. :twisted: - dop. Asthner
Ostatnio zmieniony wtorek, 18 stycznia 2005, 23:49 przez Asthner, łącznie zmieniany 2 razy.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Haer'dalis
Marynarz
Marynarz

Post autor: Haer'dalis »

Eureka! Oto prawdziwe oblicze naszego jamodyla, znalezione na sieci:

Obrazek

HA!
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »